Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:sladi4koto написа:Бам-бан-бам
Колко съм сладко пак
добре
sladi4koto написа:ЕМИЛ написа:sladi4koto написа:Бам-бан-бам
Колко съм сладко пак
добре
Ще те кажа на жена ти как ми се натискаш
sladi4koto написа:Момчета, от къде да си намеря Роки 4. Само тази серия не съм гледал. В замундата е тшак
slavia_forever написа:Аз пък ще ти кажа, че ще необходимото, да не ти се натискат (pomiqrat).
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
sladi4koto написа:Момчета, от къде да си намеря Роки 4. Само тази серия не съм гледал. В замундата е тшак
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
fabregas_949 написа:Ахахахахах![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта