Интересна ситуация

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: Интересна ситуация

Мнениеот pehopeho » 27 сеп 2010 20:46

Много интересна ситуация. Не съм компетентен да я коментирам, само ще кажа, че имам познат съдия и той ми е споделял много подобни ситуации. Интересното е, че тези действия са напълно умишлени от страна на даден отбор с цел ако срещата не завърши както дадения отбор иска, да има основание за преиграване на срещата. Много често срещано явление в по-долните дивизии. Но все пак това може да се случи само ако съдията е некомпетентен. Ако е добре подготвен, няма да допусне грешка.
П.С. С навлизане на черното тото и бездействието на съответните органи в България подобни ситуации могат да станат често явление. Справка мача на ЦСКА с Локомотив Мездра и прекратената среща. Ако е имало голям залог (както се чува) и мача не върви "правилно", едно такова нахлуване на публиката на терена и прекратяване на срещата ти връща залога. Не казвам, че е така в тези случай, а просто, че е възможно и се е случвало много пъти!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Re: Интересна ситуация

Мнениеот bekono » 27 сеп 2010 20:54

pomiqrat написа:
bekono написа:За положението с дузпата помня един път Велизар Димитров изпусна. Дадоха на ЦСКА много измислена дузпа и Велизар би в аут. Ако някой намери инфо може да каже.

Фаулираха Велизар, а Янев би в аут

А коя година и в кой мач беше, че нещо не се сещам :? Имам бледи спомени ама.....
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Върни се в “Свободна зона”