Blue_Girl написа:Шокирана съм.
Mомиче внимавай ако срещнеш чичко полицай в някой тъмен ъгъл.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Шокирана съм.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:На мен не ми пука и си гледам живота, който не издържа на напрежението... Мъж не може да бъде изнасилен.
PFC Litex написа:Така си реагирал все едно това се случва само в България. Подобни неща се случват по целият свят.
левскар07 написа:PFC Litex написа:Така си реагирал все едно това се случва само в България. Подобни неща се случват по целият свят.
Трябва да пострада сестра ти, или по-близка жена, и тогава ли ще "реагираш" така.
Злодея на военен трибунал, да го пъхнат 15 години на сянка, всеки петък дежурен по шкафче, може и по-често.
pomiqrat написа:На мен не ми пука и си гледам живота, който не издържа на напрежението... Мъж не може да бъде изнасилен.
PFC Litex написа:Така си реагирал все едно това се случва само в България. Подобни неща се случват по целият свят.
BERBOEGEY написа:както много пъти съм казвал и сега за съжаление пак ще повторя- нищо не ме учудва в една капиталистическа страна
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта