Свръхестествено 6 сезон

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hgfgvh
Контакти:

Re: Свръхестествено 6 сезон

Мнениеот hgfgvh » 24 сеп 2010 15:28

Аз същo го гледам, става да минава времето, но съм много, много назад, още на първият сезон съм :) мога да ви препоръчам друго хубаво сериалче, което е със свързани серии и е уникално интересно The Vampire Diaries се казва, хубав е и си заслужава! :)

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 24 сеп 2010 15:54

hgfgvh написа:Аз същo го гледам, става да минава времето, но съм много, много назад, още на първият сезон съм :) мога да ви препоръчам друго хубаво сериалче, което е със свързани серии и е уникално интересно The Vampire Diaries се казва, хубав е и си заслужава! :)

И участва една бълкарка Нина Добрев, а иначе не съм гледал Supernatural и не мога да дам мнение за мен най-добрия сериал американски е 24.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 24 сеп 2010 16:42

"Свръхестествено" е много увличащ сериал. В началото ми беше леко инфантилен обаче от втори сезин става много маниашки :).
А музиката... Такива култови песни, че нямам думи. Напълват ми душата. А лафовете между двамата братя са неповторими.
Не мога да кажа, че сюжетът е кой знае колко гениален или пък актьорската игра е феноменална, но сериалът има своя уникален чар.
Приятно гледане на всички фенове!
П.П. Дано pappy продължава да ни радва с хубавите си субтитри ;)
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 24 сеп 2010 17:07

Велик сериал!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
hgfgvh
Контакти:

Мнениеот hgfgvh » 24 сеп 2010 17:12

fero написа:
hgfgvh написа:Аз същo го гледам, става да минава времето, но съм много, много назад, още на първият сезон съм :) мога да ви препоръчам друго хубаво сериалче, което е със свързани серии и е уникално интересно The Vampire Diaries се казва, хубав е и си заслужава! :)

И участва една бълкарка Нина Добрев, а иначе не съм гледал Supernatural и не мога да дам мнение за мен най-добрия сериал американски е 24.

Дам правилно, мацката е много хубава, неслучайно е Българка! :)

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 сеп 2010 12:29

4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”