Байландо- Уникалното предаване!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Байландо- Уникалното предаване!
То е ясно, че ще има пари и за телевизионерите. то я ясно, няма начин, вложили са и те труд в това нещо, трябва да си избият парите. Но съм сигурен, че ще помогнат и поне на някои от тези каузи, все има някои богати хора, които също ще помогнат. Вижда се, че има много свястни и добри хора в Б-я, които са готови на всичко да помогнат на свои роднини и приятели или за някакви други каузи и участват в това предаване защото наистина искат да помогнат, а не за слава. По-добре такива предавания, отколкото Биг Брадър. Това ми е мисълта
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:То е ясно, че ще има пари и за телевизионерите. то я ясно, няма начин, вложили са и те труд в това нещо, трябва да си избият парите. Но съм сигурен, че ще помогнат и поне на някои от тези каузи, все има някои богати хора, които също ще помогнат. Вижда се, че има много свястни и добри хора в Б-я, които са готови на всичко да помогнат на свои роднини и приятели или за някакви други каузи и участват в това предаване защото наистина искат да помогнат, а не за слава. По-добре такива предавания, отколкото Биг Брадър. Това ми е мисълта
Виж... 20 % ДДС, 20% за оператора 20% за телевизията.. Даваш 1.20 лв., като реално за каузата отиват 40 стотинки.Не е ли малко гадно.. и непочтено?Спрямо даващите и спрямо тези, за които уж се дава?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:danko_sot написа:То е ясно, че ще има пари и за телевизионерите. то я ясно, няма начин, вложили са и те труд в това нещо, трябва да си избият парите. Но съм сигурен, че ще помогнат и поне на някои от тези каузи, все има някои богати хора, които също ще помогнат. Вижда се, че има много свястни и добри хора в Б-я, които са готови на всичко да помогнат на свои роднини и приятели или за някакви други каузи и участват в това предаване защото наистина искат да помогнат, а не за слава. По-добре такива предавания, отколкото Биг Брадър. Това ми е мисълта
Виж... 20 % ДДС, 20% за оператора 20% за телевизията.. Даваш 1.20 лв., като реално за каузата отиват 40 стотинки.Не е ли малко гадно.. и непочтено?Спрямо даващите и спрямо тези, за които уж се дава?
Гадно е, но има и нещо друго. Някои по-богати българи с добри сърца може да се трогнат и да намерят начин да дадат директно след едно такова предаване. Абе важното е да не се прекършва никога мечтата ти и надеждата ти

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Абе самото предаване има доста неточности и неопипани неща. Но просто самата му идея е уникална. Смисълът му! Дано има ефект и дано има повече такива хора, които да помагат 

Предаването като цяло има доста смисъл - опитва се да се помогне на човек в нужда! ОК!!! Но след като създателите на това тв предаване са толкова ЗАИНТЕРЕСУВАНИ от съдбата на тези хора - ЗАЩО НЕ ОТДЕЛЯТ НЯКАКЪВ ПРОЦЕНТ /например 50 % / ОТ РЕКЛАМИТЕ КОИТО ВЪРВЯТ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДАВАНЕТО ???? И да предоставят тези пари за лекуването на някой нуждаущ се!!!!
IvanG73 написа:Предаването като цяло има доста смисъл - опитва се да се помогне на човек в нужда! ОК!!! Но след като създателите на това тв предаване са толкова ЗАИНТЕРЕСУВАНИ от съдбата на тези хора - ЗАЩО НЕ ОТДЕЛЯТ НЯКАКЪВ ПРОЦЕНТ /например 50 % / ОТ РЕКЛАМИТЕ КОИТО ВЪРВЯТ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДАВАНЕТО ???? И да предоставят тези пари за лекуването на някой нуждаущ се!!!!
И това ще стане някой ден, но когато слънцето изгрее от запад и залезе на изток

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Хич не ме вълнуват подобни предавания