Байландо- Уникалното предаване!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Rodn1

Re: Байландо- Уникалното предаване!

Мнениеот Rodn1 » 22 сеп 2010 12:50

Аз като гледам май няма СМСи,от това което сега видях във Вбокс.Ама кой знае..

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 сеп 2010 12:56

rbs написа:
pas написа:Денонощно облъчване с турски сериали и реалити идиоти. После защо народа затъпявал прогресивно.

време е да се махнат тия турски пародий от БГ-ефира :на това ли да учим децата си :twisted:

Съмнявам се, че турските пародиИ са виновни за това, че много от тук пишещите не знаят, че буквата Й не се използва за образуване на множествено число в българският правопис! :evil: :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 22 сеп 2010 13:00

За 24 часа в родния ефир се дават по 6-7 турски филма.След няколко дни започват нови 3!Да ни е честито.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 сеп 2010 13:02

Rodn1 написа:Аз като гледам май няма СМСи,от това което сега видях във Вбокс.Ама кой знае..

Ще има ли победител-ще има!Как се определя победителят в едно риалити шоу?Аз досега не съм видял без SMS.. не съм и чул дори.Когато става дума за благотворителност, то трябва цялата сума да отива за каузата, а не 20%ДДС и 20% за оператора (ако не и повече) :evil: :evil:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
nasko fena
Контакти:

Мнениеот nasko fena » 22 сеп 2010 13:06

SMS-и ще има но няма да са по 1.20 а по 0.30 лв.с ДДС.Незная точно как се гласува но имам позната която ще участва в предаването дори днес ще я гледам по тв-то.Надявам се някой ден като се видиме да ми обясни как става тая работа с гласуването и повече неща от кухнята на самото предаване.Но си мисля че хората с големи възможности не трябва да чакат победителя да спечели а да измислят начин как да помогнат на всички които са там и имат проблеми,а не да се чака пак българската коледа.Искрено се надявам да се случи
защото да сбъднеш една такава мечта е нещо безценно за тези които се нуждаят от помоща ни.Това си е мое мнение все пак и не ангажирам никой с него защото знам че в момента голяма част от народа просто се мъчиме да оцелеем в джунглата наречена
България!
Ако няма какво да правиш,ела на себе си!!!

20набирания
Контакти:

Мнениеот 20набирания » 22 сеп 2010 13:07

Каквато и мечта да има някой не това начина да я постигне - като му я изпълнят от телевизята без той да си дава зор.Мечтите човек сам трябва да си сбъдва .Това предаване ,както бяха риалити предавания преди него е замислено като машина за пари ,но основно постъпленията ще са продуценти ,автори, водещи и т.н.МАШИНА ЗА ПАРИ .Използваха състрадетелността на хората за едно предаване забравих кое ,все за децата го правим ,дайте 1 лев на децата ,2 лева на децата ,какво са 2 лева за едно домакинсктво ,нека бъдем хора ,нека подкрепим тази благородна кауза , да пуснем смс за тези благородна инициатива или пък другото е - ти решаваш кой да вземе голямата награда ,от теб зависи всичко ,кой ще е победителя избирате вие , не се колебайте подкрепете вашия любимец ,гласувайте против съперниците на вашия любимец , всичко е във вашите ръце и естесвено можем да изпартим неограничено количество есемеси. АБСОЛЮТНА ГАВРА С НАРОДА. Тези предавания трупат висок рейтинг и рекламите по време на тези предавания са най-скъпи заради това .Освен това със сигурност солидна част от смс постъпленията отиват не точно за благотворителност :) .просто това е машина за пари

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 сеп 2010 13:10

Казваш, че ще се плаща по 0.30лв. за СМС към кратък номер?Дали са сменили софтуера за това предаване?Ясно е колко пари ще се съберат-няма и хонорарите на "безплатно участващите" звезди да си избият така ;)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 22 сеп 2010 13:11

Изключителна невероятна гнусотия са тези предавания !
Не мога да проумея що за хора ще си правят парите на гърба на едни изстрадали човешки съдби :( :( :(
Ако НАЙСТИНА искаха да им помогнат .... има много други начини !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
martini_bg
Контакти:

Мнениеот martini_bg » 22 сеп 2010 13:13

Няма нищо по лайняно от това, да използваш хорското нещастие за правене на пари.Дават им надежда а после я отнемат."Фрик шоу" ли е това?.

Потребителски аватар
nasko fena
Контакти:

Мнениеот nasko fena » 22 сеп 2010 13:14

Кашчей написа:Казваш, че ще се плаща по 0.30лв. за СМС към кратък номер?Дали са сменили софтуера за това предаване?Ясно е колко пари ще се съберат-няма и хонорарите на "безплатно участващите" звезди да си избият така ;)

Това за цената го четох във вестника но наистина се надявам моята позната да ме(осветли по въпроса)за да видиме за какво иде реч ;)
Ако няма какво да правиш,ела на себе си!!!

Върни се в “Свободна зона”