Байландо- Уникалното предаване!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Байландо- Уникалното предаване!
Аз като гледам май няма СМСи,от това което сега видях във Вбокс.Ама кой знае..
rbs написа:pas написа:Денонощно облъчване с турски сериали и реалити идиоти. После защо народа затъпявал прогресивно.
време е да се махнат тия турски пародий от БГ-ефира :на това ли да учим децата си
Съмнявам се, че турските пародиИ са виновни за това, че много от тук пишещите не знаят, че буквата Й не се използва за образуване на множествено число в българският правопис!

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
За 24 часа в родния ефир се дават по 6-7 турски филма.След няколко дни започват нови 3!Да ни е честито.
Rodn1 написа:Аз като гледам май няма СМСи,от това което сега видях във Вбокс.Ама кой знае..
Ще има ли победител-ще има!Как се определя победителят в едно риалити шоу?Аз досега не съм видял без SMS.. не съм и чул дори.Когато става дума за благотворителност, то трябва цялата сума да отива за каузата, а не 20%ДДС и 20% за оператора (ако не и повече)

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- nasko fena
- Контакти:
SMS-и ще има но няма да са по 1.20 а по 0.30 лв.с ДДС.Незная точно как се гласува но имам позната която ще участва в предаването дори днес ще я гледам по тв-то.Надявам се някой ден като се видиме да ми обясни как става тая работа с гласуването и повече неща от кухнята на самото предаване.Но си мисля че хората с големи възможности не трябва да чакат победителя да спечели а да измислят начин как да помогнат на всички които са там и имат проблеми,а не да се чака пак българската коледа.Искрено се надявам да се случи
защото да сбъднеш една такава мечта е нещо безценно за тези които се нуждаят от помоща ни.Това си е мое мнение все пак и не ангажирам никой с него защото знам че в момента голяма част от народа просто се мъчиме да оцелеем в джунглата наречена
България!
защото да сбъднеш една такава мечта е нещо безценно за тези които се нуждаят от помоща ни.Това си е мое мнение все пак и не ангажирам никой с него защото знам че в момента голяма част от народа просто се мъчиме да оцелеем в джунглата наречена
България!
Ако няма какво да правиш,ела на себе си!!!
-
- Контакти:
Каквато и мечта да има някой не това начина да я постигне - като му я изпълнят от телевизята без той да си дава зор.Мечтите човек сам трябва да си сбъдва .Това предаване ,както бяха риалити предавания преди него е замислено като машина за пари ,но основно постъпленията ще са продуценти ,автори, водещи и т.н.МАШИНА ЗА ПАРИ .Използваха състрадетелността на хората за едно предаване забравих кое ,все за децата го правим ,дайте 1 лев на децата ,2 лева на децата ,какво са 2 лева за едно домакинсктво ,нека бъдем хора ,нека подкрепим тази благородна кауза , да пуснем смс за тези благородна инициатива или пък другото е - ти решаваш кой да вземе голямата награда ,от теб зависи всичко ,кой ще е победителя избирате вие , не се колебайте подкрепете вашия любимец ,гласувайте против съперниците на вашия любимец , всичко е във вашите ръце и естесвено можем да изпартим неограничено количество есемеси. АБСОЛЮТНА ГАВРА С НАРОДА. Тези предавания трупат висок рейтинг и рекламите по време на тези предавания са най-скъпи заради това .Освен това със сигурност солидна част от смс постъпленията отиват не точно за благотворителност
.просто това е машина за пари

Казваш, че ще се плаща по 0.30лв. за СМС към кратък номер?Дали са сменили софтуера за това предаване?Ясно е колко пари ще се съберат-няма и хонорарите на "безплатно участващите" звезди да си избият така 

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Изключителна невероятна гнусотия са тези предавания !
Не мога да проумея що за хора ще си правят парите на гърба на едни изстрадали човешки съдби

Ако НАЙСТИНА искаха да им помогнат .... има много други начини !
Не мога да проумея що за хора ще си правят парите на гърба на едни изстрадали човешки съдби

Ако НАЙСТИНА искаха да им помогнат .... има много други начини !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

- martini_bg
- Контакти:
Няма нищо по лайняно от това, да използваш хорското нещастие за правене на пари.Дават им надежда а после я отнемат."Фрик шоу" ли е това?.
- nasko fena
- Контакти:
Кашчей написа:Казваш, че ще се плаща по 0.30лв. за СМС към кратък номер?Дали са сменили софтуера за това предаване?Ясно е колко пари ще се съберат-няма и хонорарите на "безплатно участващите" звезди да си избият така
Това за цената го четох във вестника но наистина се надявам моята позната да ме(осветли по въпроса)за да видиме за какво иде реч

Ако няма какво да правиш,ела на себе си!!!