"Пиян, за кой ли път убийствено пиян"*

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Re: "Пиян, за кой ли път убийствено пиян"*

Мнениеот ultra_blue » 21 сеп 2010 09:09

mariaraia написа:още колко те очаква да пиеш от мъка през следващите години бедната ти е фантазията Време е отбора създаден през комунизма полека лека :lol: да изчезне от хоризонта

Едни от мъка а други от радост ще пият . Мача не можах да го проследя и затова няма да коментирам но пък стихчето е добро ! Наздраве на всички .
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 21 сеп 2010 10:43

Поздравления за Трактор.Голяма работа си брат,удават ти се римите. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 сеп 2010 11:11

Браво и от мен,Тракторе, добър си в римите! :) Ех, ако и твоят любим отбор беше поне наполовина толкова добър на терена, колкото е в дискотеките..... :lol: :lol: :lol: А "еклерите" доказаха с изпълненията си вчера, че спокойно могат да попълнят националния отбор по кик бокс - фул контакт :evil:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 21 сеп 2010 17:01

Червени_шампиони написа:
BlueRadiotherapist написа:явно много ви боли

Тебе пък те боли от как разбра, че се казваш Реджеб. :P

Казвам се Иван Драгнев . Работя като лекар- висок181см , тежа 100кг . В Шумен не живеят само мюсюлмани,но че повечето са чорбари съм 100 процента сигурен.Говедата като мен са винаги били по-малко в страната в сравнение с чорбарите.В Столицата е обратно.Още веднъж внимавай когато наричаш хората с имена,че зад това "червени шампиони" е много лесно

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 21 сеп 2010 19:30

Осрахте темата със скапаните си комплексарски мнения.

Драго велик си! Това прозиведение може да го порчета на тая по литература 8-) . Спокойно можеш да мислиш за професионално развитие в лириката :) Как ти идват тия рими не знам, но доста се позабавлявах
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 21 сеп 2010 20:46

AnalBreaker написа:Осрахте темата със скапаните си комплексарски мнения.

Драго велик си! Това прозиведение може да го порчета на тая по литература 8-) . Спокойно можеш да мислиш за професионално развитие в лириката :) Как ти идват тия рими не знам, но доста се позабавлявах

+1 ;)
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 сеп 2010 22:17

Captain Stottlemeyer написа:Браво и от мен,Тракторе, добър си в римите! :) Ех, ако и твоят любим отбор беше поне наполовина толкова добър на терена, колкото е в дискотеките..... :lol: :lol: :lol: А "еклерите" доказаха с изпълненията си вчера, че спокойно могат да попълнят националния отбор по кик бокс - фул контакт :evil:

Вие понеже не се блъскахте и Дембеле, Бензукан и Милиев не бяха кикбоксьори.. То е лесно да кажеш нещо и да обвиняваш когато ти отърва и да забравиш когато е в твой ущърб!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 21 сеп 2010 22:31

MORSKI написа:
Captain Stottlemeyer написа:Браво и от мен,Тракторе, добър си в римите! :) Ех, ако и твоят любим отбор беше поне наполовина толкова добър на терена, колкото е в дискотеките..... :lol: :lol: :lol: А "еклерите" доказаха с изпълненията си вчера, че спокойно могат да попълнят националния отбор по кик бокс - фул контакт :evil:

Вие понеже не се блъскахте и Дембеле, Бензукан и Милиев не бяха кикбоксьори.. То е лесно да кажеш нещо и да обвиняваш когато ти отърва и да забравиш когато е в твой ущърб!

Саше,остави го.Капитана мрази Черно море,повече от ЦСКА и всички беди,за които може да се сетиш.
Само Черно море.

Върни се в “Свободна зона”