"Кежуалски"легенди
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: "Кежуалски"легенди
Да,не знам дали сте забелязали,сигурно сте де,но там всички по трибуните са с фланелки и шалове на любимия отбор,като повечето са последен модел!Аз не съм видял някой на стадиона с такива дрехи,а миналата година бях на мач там!Такова нещо НЕ ВИДЯХ! 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Cesc Fabregas написа:Да,не знам дали сте забелязали,сигурно сте де,но там всички по трибуните са с фланелки и шалове на любимия отбор,като повечето са последен модел!Аз не съм видял някой на стадиона с такива дрехи,а миналата година бях на мач там!Такова нещо НЕ ВИДЯХ!
Именно за това говоря. Хората пробваха и видяха, че не е добре. Сега кежуалите там са на изчезане. А при нас в агитките сигурно една трета от хората, ако не и повече, не са с фланелки на любимият отбор, пък какво да говорим за останлите, по-"спокойни", привържаници.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Другата тъпня е,че някои ходят на мачове на Българските отбори с фланелки на чужди!
Е как така бе,вие сте на мач на Левски/ЦСКА/Локо/Славия/Ботев и тн!
Като нямате пари за фланелки,все за един шал ще намерите!Странно ми е,не знам какво мислите вие. 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Cesc Fabregas написа:Другата тъпня е,че някои ходят на мачове на Българските отбори с фланелки на чужди!Е как така бе,вие сте на мач на Левски/ЦСКА/Локо/Славия/Ботев и тн!
Като нямате пари за фланелки,все за един шал ще намерите!Странно ми е,не знам какво мислите вие.
На мача с "Удинезе" в "Б" сектор видях някакъв тип със синя фланелка с надпис "Италия"... Как да обясниш на такъв малоумник какво е направил?
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Deliba6 написа:Cesc Fabregas написа:Другата тъпня е,че някои ходят на мачове на Българските отбори с фланелки на чужди!Е как така бе,вие сте на мач на Левски/ЦСКА/Локо/Славия/Ботев и тн!
На мача с "Удинезе" в "Б" сектор видях някакъв тип със синя фланелка с надпис "Италия"... Как да обясниш на такъв малоумник какво е направил?
Не можеш,просто е невъзможно!На идиот трудно можеш да обясниш каквото и да е било!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !