"Кежуалски"легенди

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: "Кежуалски"легенди

Мнениеот Cesc Fabregas » 20 фев 2009 14:54

Да,не знам дали сте забелязали,сигурно сте де,но там всички по трибуните са с фланелки и шалове на любимия отбор,като повечето са последен модел!Аз не съм видял някой на стадиона с такива дрехи,а миналата година бях на мач там!Такова нещо НЕ ВИДЯХ! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 20 фев 2009 15:07

Cesc Fabregas написа:Да,не знам дали сте забелязали,сигурно сте де,но там всички по трибуните са с фланелки и шалове на любимия отбор,като повечето са последен модел!Аз не съм видял някой на стадиона с такива дрехи,а миналата година бях на мач там!Такова нещо НЕ ВИДЯХ! ;)

Именно за това говоря. Хората пробваха и видяха, че не е добре. Сега кежуалите там са на изчезане. А при нас в агитките сигурно една трета от хората, ако не и повече, не са с фланелки на любимият отбор, пък какво да говорим за останлите, по-"спокойни", привържаници.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 20 фев 2009 15:19

Другата тъпня е,че някои ходят на мачове на Българските отбори с фланелки на чужди! :shock: Е как така бе,вие сте на мач на Левски/ЦСКА/Локо/Славия/Ботев и тн! ;) Като нямате пари за фланелки,все за един шал ще намерите!Странно ми е,не знам какво мислите вие. :)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 20 фев 2009 17:37

Cesc Fabregas написа:Другата тъпня е,че някои ходят на мачове на Българските отбори с фланелки на чужди! :shock: Е как така бе,вие сте на мач на Левски/ЦСКА/Локо/Славия/Ботев и тн! ;) Като нямате пари за фланелки,все за един шал ще намерите!Странно ми е,не знам какво мислите вие. :)

На мача с "Удинезе" в "Б" сектор видях някакъв тип със синя фланелка с надпис "Италия"... Как да обясниш на такъв малоумник какво е направил?
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 20 фев 2009 17:44

Deliba6 написа:
Cesc Fabregas написа:Другата тъпня е,че някои ходят на мачове на Българските отбори с фланелки на чужди! :shock: Е как така бе,вие сте на мач на Левски/ЦСКА/Локо/Славия/Ботев и тн! ;) Като нямате пари за фланелки,все за един шал ще намерите!Странно ми е,не знам какво мислите вие. :)

На мача с "Удинезе" в "Б" сектор видях някакъв тип със синя фланелка с надпис "Италия"... Как да обясниш на такъв малоумник какво е направил?

Не можеш,просто е невъзможно!На идиот трудно можеш да обясниш каквото и да е било! :roll: :idea:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Свободна зона”