Краставичарят Ганчо написа:Към автора на темата!!! Случайно да знаеш, че Румъния е 3 пъти по-голяма по население от България и следоватолно се допуска, че могат да се родят 3 пъти повече таланти. Също така румънския пазар е три пъти по-голям, следователно добрите им изпълнители продават повече бройки от албумите си, печелят повече и имат възможност да инвестират спечленото и да се развиват.
Има си обективни фактори, така че недей да посипваш пепел по българите и да изкарваш мамлигарите по-талантливи от нас. Също така попфолка в България обира големите пари, които се влагат в музиката. А с този попфолк сме се прочули и извън граница и много хора го слушат навън. Аз веднъж в Гърция се запознах с едни македонки и като разбраха, че съм българин им се издигнах в очите. Казаха, че гледат редовно ТВ Планета и започнаха да се надпреварват да ми обясняват кои са любимите им певици - Анелия, Гергана, Преслава, Емилия и т.н. !
Ей краставичар ти македонките за чужденки ли ги имаш ве

Мен ме кефят тея румънски парчета и си ги слушам нон-стоп.Евала Ангоф яки са бате