Никога няма да стигнем....Румънците

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nasko fena
Контакти:

Re: Никога няма да стигнем....Румънците

Мнениеот nasko fena » 14 сеп 2010 19:13

Краставичарят Ганчо написа:Към автора на темата!!! Случайно да знаеш, че Румъния е 3 пъти по-голяма по население от България и следоватолно се допуска, че могат да се родят 3 пъти повече таланти. Също така румънския пазар е три пъти по-голям, следователно добрите им изпълнители продават повече бройки от албумите си, печелят повече и имат възможност да инвестират спечленото и да се развиват.
Има си обективни фактори, така че недей да посипваш пепел по българите и да изкарваш мамлигарите по-талантливи от нас. Също така попфолка в България обира големите пари, които се влагат в музиката. А с този попфолк сме се прочули и извън граница и много хора го слушат навън. Аз веднъж в Гърция се запознах с едни македонки и като разбраха, че съм българин им се издигнах в очите. Казаха, че гледат редовно ТВ Планета и започнаха да се надпреварват да ми обясняват кои са любимите им певици - Анелия, Гергана, Преслава, Емилия и т.н. !

Ей краставичар ти македонките за чужденки ли ги имаш ве :oops: :oops: :oops: Бегай си продавай краставиците на друго място :evil: издигнал се той в очите на слепите..........
Мен ме кефят тея румънски парчета и си ги слушам нон-стоп.Евала Ангоф яки са бате ;)
Ако няма какво да правиш,ела на себе си!!!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 14 сеп 2010 20:09

Тея "хитове" нямат никаква музикална стойност, както и повечето песни в последните 15 години. Музиката сега се прави за простаците, по такъв начин, че да я асимилират. не е слуайно, че във всичките се пее за лИбоФ и пари. Просто единствено това вълнува съвременния човек.
Затова аз си залагам твърдо на по-стари парчета. ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 14 сеп 2010 20:16

Сравнявате чалгата на Румъния с нашата чалга ?
Ако те са по-добри от нас , то можем само да се радваме , защото чалгата е последният критерий , по който можем да се сравняваме.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 14 сеп 2010 20:28

Siegfried написа:Сравнявате чалгата на Румъния с нашата чалга ?
Ако те са по-добри от нас , то можем само да се радваме , защото чалгата е последният критерий , по който можем да се сравняваме.

:lol: Защо реши, че това е тяхната чалга. Според мене това е еквивалента на ПЕДЕруши Виденлиев, Графа, Мария Илиева и куп набедени за певци и певици клетници :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 14 сеп 2010 20:36

Дреме ми на *** кви класации превземат румънските цигани.Ако тва дето е изредил автора,изобщо,може да се нарече музика :geek:
На който му се слуша истинска музика да заповяда на 9 октомври в София :twisted: Поздравче за няколко човека,те си се знаят кои са 8-) :twisted: http://www.youtube.com/watch?v=3cc39bU4GZ0 8-)
Последна промяна от niki87 на 14 сеп 2010 20:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 14 сеп 2010 20:38

niki87 написа:Дреме ми на *** кви класации превземат румънските цигани.Ако тва дето е изредил автора,изобщо,може да се нарече музика :geek:
На който му се слуша истинска музика да заповяда на 9 октомври в София :twisted: Поздравче за няколко човека,те се знаят кои са 8-) :twisted: http://www.youtube.com/watch?v=3cc39bU4GZ0 8-)

Мерси, заедно ще сме там, пияни като гъз! :twisted: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 14 сеп 2010 21:11

Абе тука так аговорите-все едно чалгата е най-големият проблем в БГ!!!Мене пак си ме кефи -а не се смятам за идиот!!Била тъпа.................е и забвляват ли се хорат на нея-забавляват се-КАКВО ПО-ХУБАВО ОТ ТОВА!!!Ина,Мина,Моранди са ебати бозите-с изкл смислени текстове! :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 14 сеп 2010 21:38

cska_90 написа:

Абе тука так аговорите-все едно чалгата е най-големият проблем в БГ!!!Мене пак си ме кефи -а не се смятам за идиот!!Била тъпа.................е и забвляват ли се хорат на нея-забавляват се-КАКВО ПО-ХУБАВО ОТ ТОВА!!!Ина,Мина,Моранди са ебати бозите-с изкл смислени текстове! :lol: :lol: :lol:

Е тая песен е много гнусно изкопирана и жалко скалъпена :x
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 14 сеп 2010 21:40

Yanev написа:
cska_90 написа:

Е тая песен е много гнусно изкопирана и жалко скалъпена :x

Mене па си ме кефи!! :lol: :lol: :lol: Боли ма фара отде е изкопирана!!Всъщност знам де-аам оригинал даже ми е по-тъп!!
[center]ДА ЖИВЕЕЕ ЧАЛГАТА :lol: :lol: :lol:[/center]
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 сеп 2010 01:12

Angoff написа:Като гледам , колко "лош материял" има в тази тема и глупоста , която залива форума и удоволетворението от сегашното ни дередже ми се реве ... хората в останалия свят се стреми да се развива само ние си се радваме на застоя и вместо да аплодираме успеха на другия ние го оплюваме . Темата не е тъпа , както някой 12г. се опитват да я изкарат ами се замислете малко , защото не само в музиката и спорта са ни задминали ами и във всеки един аспект от ежедневието и живота !

Чaлга културата води до разруха не го ли виждате ?!?

А ти понеже си добър материал, си тръгнал да говориш за другите! Я, слез малко на земята! Мен песните които изброи ми допадат, но какво от това? Всеки има вкус, това че на теб ти допада, далеч не значи, че и на друг трябва да му хареса....

И песните са най-малкия проблем, имаме да ги гоним по икономика, прираст на население, здравеопазване и други неща.... Но пък не сме чак такива цигани като тях!

А и стига с тези теми кого няма да стигнем.... АКо продължаваме да се упрекваме само и Намиби ще е пред нас, но това не означава, че сме пета ръка хора :evil:

Върни се в “Свободна зона”