Раждаемостта в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Раждаемостта в България
Еее,най-после хубава новина.Дано все повече деца се раждат в България 
runnersa написа:Parmalat написа:Хубаво е да се увеличава населениети.Няма да е лошо и около 1,2 милиона японци да мигрират в България!Току виж сме станали богата и просперираща страна.Да живее Япония Сайонара!
Пишеш глупости тук говорим за раждаемост и то в голямата си част българска раждаемост колкото и да има черногледи не говорим за миграция
Просто се шегувах,но бях постнал тема слециално за населението на България не ми се търси сега за да я постна.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- modor
- Контакти:
niki87 написа:Еее,най-после хубава новина.Дано все повече деца се раждат в България
И най-вече българчета
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- sobieski101
- Контакти:
runnersa написа:Oskron написа:sobieski101 написа:През 2009 г. у нас са родени 81 572 деца 75 000 циганчета 5 000 турци и 1 572 българчетаза жалост е така
![]()
![]()
Това ти си го измисли
Точно! Ако ми покаже къде пише такова нещо ще го призная![]()
Не трябва да сме толкова черногледи за всичко в България се раждат все повече българчета това се вижда по улиците където е все по-пълно с български майки с колички и няма нужда от изкуствено черногледство, че повечето дето се раждали били циганчета защото това просто не е вярно!
Дано си прав !!!!!
modor написа:niki87 написа:Еее,най-после хубава новина.Дано все повече деца се раждат в България
И най-вече българчета
Давайте дружно да направим така че синусоидата на раждаемостта да не тръгне надолу...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
-
AnalBreaker
- Контакти:
Викате Дай Беже всеки да спука гума, а?

Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Точно! Ако ми покаже къде пише такова нещо ще го призная
Не трябва да сме толкова черногледи за всичко в България се раждат все повече българчета това се вижда по улиците където е все по-пълно с български майки с колички и няма нужда от изкуствено черногледство, че повечето дето се раждали били циганчета защото това просто не е вярно!
[/quote]
Дано си прав !!!!![/quote]
Прав съм братле излез навън през деня поогледай се и ще се увериш то е очевидно
Пак казвам това, че се раждат все повече българчета е хубаво, но е едната страна на нещата другата е какъв ще им е живота и колко ще останат в България като пораснат, но това само времето ще го покаже
Дано си прав !!!!![/quote]
Прав съм братле излез навън през деня поогледай се и ще се увериш то е очевидно
Пак казвам това, че се раждат все повече българчета е хубаво, но е едната страна на нещата другата е какъв ще им е живота и колко ще останат в България като пораснат, но това само времето ще го покаже
- Sofiaatowern
- Контакти:
А какъв процент от тази цифра са от цигански произход? Нужно ли е да споменавам, че всяка година циганите се увеличават с няколко хиляди, и че малките градове и села вече се обезлюдиха, и са буквално под контрол на мургавите? Да не говорим пък за Родопите, които преди няколко години искаха да се отделят и са изключително лесни хората там за манипулиране. Вие виждате майки с колички и бременни жени само в София, защото 50 процента от населението на България, е там и си е напълно нормало. Но доколкото съм запознат там няма една или две цигански махали, така че.. Нужно ли е пак да споменавам, че според демографските специалисти българите ще са малцинство до няколко години и България дали въобще ще я има.. Кои нормални родители ще решат да имат дете при тези условия? Така че от празни приказки няма нужда, достатъчно е да излезете от София и да идете в някое малко градче или село, или да си пуснете "Отечествен фронт" (не помня коя серия беше). Поради тази причина и държавата е най-бедната - защото българите сме страхливи, глупави, завистливи и егоистични, а нашествениците именно от това се възползват и най-пресният пример е убитото момче в циганската махала.
Ами не е така! Турчетата са около 6000, циганетата са около 10 000, а останалите 65 000 са българчета. Има градове в България където циганите са много малко, около 2-3 % от населението.[/quote]
Мисля, че това е долу горе реалната статистика това в отговор на въпроса на последния писал по темата! Пак повтарям не трябва да сме толкова черногледи не е само в София така аз съм в Русе и също е пълно с български майки с колички! Официалната статистика през последните години е за покачване на българската и намаляване на ромската раждаемост в БГ така, че по-ведро!
Мисля, че това е долу горе реалната статистика това в отговор на въпроса на последния писал по темата! Пак повтарям не трябва да сме толкова черногледи не е само в София така аз съм в Русе и също е пълно с български майки с колички! Официалната статистика през последните години е за покачване на българската и намаляване на ромската раждаемост в БГ така, че по-ведро!
- Frankie Lampard
- Контакти:
runnersa написа:Ами не е така! Турчетата са около 6000, циганетата са около 10 000, а останалите 65 000 са българчета. Има градове в България където циганите са много малко, около 2-3 % от населението.
Напротив циганите в Бьлгария са около 15 %,а те се ебат като луди и на 30 вече имат цяла детска градина