Утвърден стандарт "Стара планина"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- TPAKTOP
- Контакти:
Утвърден стандарт "Стара планина"
Искам да попитам всички колеги във форума какво мислят за колбасите "Стара планина"? От както го изкараха на яве съм пробвал може би почти всичко с логото "Стара планина'. Вчера обаче за първи път опитах кебапчета и кюфтета и останах приятно изненадан
За първи път от както се помня като се "хвърли" подобен тип продукт на скарата се смаляваше а не да се увеличава. Имаше различен вкус но малко пресолен. Искам да знам дали и на вас са ви харесали или просто си втълпявам че като "знам" какво ям е по-вкусно?

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
-
Re: Утвърден стандарт "Стара планина"
все още не съм си взимал нищо,но мисля да опитам
100% съм сигурен че по нататък ще има злоупотреби със стандарта
иначе съм съгласен да давам повече парички и да ям нещо наистина качествено отколкото някви мърши и дупета

Абе ядох наденички и бяха доста добри....друго още не съм пробвал 

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- TPAKTOP
- Контакти:
САмо да ви кажа за канвиршите които опитах нямаше голяма разлика от тези другите... А за злоупотреби не се и съмнявам! Все пак живеем в България! 

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Наденички и кремвирши пробвах. Доста по-добри от това което съм ял последните 20 години
Каймата вече е кайма, кюфтетата имат вкус на месо не на талашит (кайма смес), но все пак най-доброто си остава да ти смелят месо пред теб. Вчера например търсех в "Пикадили" да взема кайма, понеже отивах с жена ми на гости. Спрях се на, ако не се лъжа на "Чико-Емо" или нещо подобно, понеже беше с етикет "Стара планина" (вече бях пробвал на друга фирма каймата и ми беше харесала), взех 2 пакета (смес, 480 гр., за 4.90 лв. единия пакет), но когато минах покрай щанда със суровото месо, се загледах и в крайна сметка си взех 660 гр. свинска плешка и 350 гр. телешко (забравих точно коя част) на общата цена от 9 лева.
Този 1 килограм стигна за 14 нормално големи кюфтета, като с тях се наядохме 5 човека, да не кажа и преядохме (е имаше и картофки и салата, но все пак
), та мисълта ми е, че цената е идентична на пакетираната кайма с това да ти направят каймата пред теб, като за мен 2-то си е по-добрият вариант.
Но все пак и тези с етикет "Стара планина" има огромна разлика от боклуците - "Народна за скара, кюфтета и т.н."

Този 1 килограм стигна за 14 нормално големи кюфтета, като с тях се наядохме 5 човека, да не кажа и преядохме (е имаше и картофки и салата, но все пак

Но все пак и тези с етикет "Стара планина" има огромна разлика от боклуците - "Народна за скара, кюфтета и т.н."
Последна промяна от eMs1 на 14 сеп 2010 10:32, променено общо 1 път.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
TPAKTOP написа:Искам да попитам всички колеги във форума какво мислят за колбасите "Стара планина"? От както го изкараха на яве съм пробвал може би почти всичко с логото "Стара планина'. Вчера обаче за първи път опитах кебапчета и кюфтета и останах приятно изненаданЗа първи път от както се помня като се "хвърли" подобен тип продукт на скарата се смаляваше а не да се увеличава. Имаше различен вкус но малко пресолен. Искам да знам дали и на вас са ви харесали или просто си втълпявам че като "знам" какво ям е по-вкусно?
Аз ядох некъв салам, и да ти кажа-не ми хареса кой знае колко повече от другото...

[offtopic]малко го докарах като Мартин Грабовски

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
TPAKTOP написа:САмо да ви кажа за канвиршите които опитах нямаше голяма разлика от тези другите... А за злоупотреби не се и съмнявам! Все пак живеем в България!
В тандемските разликата е осезаема
- TPAKTOP
- Контакти:
eMs1 написа:Каймата вече е кайма, кюфтетата имат вкус на месо не на талашит (кайма смес), но все пак най-доброто си остава да ти смелят месо пред теб. Вчера например търсех в "Пикадили" да взема кайма, понеже отивах с жена ми на гости. Спрях се на, ако не се лъжа на "Чико-Емо" или нещо подобно, понеже беше с етикет "Стара планина" (вече бях пробвал на друга фирма каймата и ми беше харесала), взех 2 пакета (смес, 480 гр., за 4.90 лв. единия пакет), но когато минах покрай щанда със суровото месо, се загледах и в крайна сметка си взех 660 гр. свинска плешка и 350 гр. телешко (забравих точно коя част) на общата цена от 9 лева.![]()
Този 1 килограм стигна за 14 нормално големи кюфтета, като с тях се наядохме 5 човека, да не кажа и преядохме (е имаше и картофки и салата, но все пак), та мисълта ми е, че цената е идентична на пакетираната кайма и това да ти направят каймата пред теб, като за мен 2-то си е по-добрият вариант.
Въпроса е само да не те таксуват за да си доволен иначе съм съгласе че някак си те наяждат по-добре

- TPAKTOP
- Контакти:
SANSIRO7 написа:TPAKTOP написа:САмо да ви кажа за канвиршите които опитах нямаше голяма разлика от тези другите... А за злоупотреби не се и съмнявам! Все пак живеем в България!
В тандемските разликата е осезаема
ЗА на Сачи си бях взел и не направих "огромна" разлика