Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:cska_90 написа:Е това също е причина за скалъпването на този атентат според мене!!Толкова шум се създаде и се направиха не малко пари от филми,книги и като цяло ако си забелязъл половината филми след това на тая тематика!!А това са си свежи пари!!
Това е още по-долна конспирация!
наистина ме разплака от смях
cska_90 написа:TPAKTOP написа:cska_90 написа:Е това също е причина за скалъпването на този атентат според мене!!Толкова шум се създаде и се направиха не малко пари от филми,книги и като цяло ако си забелязъл половината филми след това на тая тематика!!А това са си свежи пари!!
Това е още по-долна конспирация!
наистина ме разплака от смях
Че Къ я мислиш тая работа!!Целият свят е конспирация!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Blue_Girl написа:Бог да ги прости!
За съжаление загинаха и невинни жертви.
cska_90 написа:pomiqrat написа:cska_90 написа:Aбе самият факт,че е доказано,че самолет не може да събори такава сграда-мисля,че е достатъчен!!!
Сградата е взривена с бомби -поставени вътре в нея!!
Стоманата, от която са направени търговските центрове е била некачествена и се е разтопила от горещината и така рухват.
Да бе да-вързах се!!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта