Абе тва е нарочно беTPAKTOP написа:Само си представете колко е стара че за да я пуснат в Ъоутубе са снимали грамофона с камера![]()

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Абе тва е нарочно беTPAKTOP написа:Само си представете колко е стара че за да я пуснат в Ъоутубе са снимали грамофона с камера![]()
boston celtics написа:Абе тва е нарочно беTPAKTOP написа:Само си представете колко е стара че за да я пуснат в Ъоутубе са снимали грамофона с камера![]()
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Ами,мисля че даTPAKTOP написа:boston celtics написа:Абе тва е нарочно беTPAKTOP написа:Само си представете колко е стара че за да я пуснат в Ъоутубе са снимали грамофона с камера![]()
Това е клип ли?
boston celtics написа: Ами,мисля че даХаха,не вярвам да е само на плочи тая песен
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Не знам дали е група,а и песента е диско от 70 - теTPAKTOP написа:boston celtics написа: Ами,мисля че даХаха,не вярвам да е само на плочи тая песен
Стига бе виж че камерата е застопорена не едно место и само плочата се въртиТова ако е клип... Не знам! Всяка себеуважаваща се група не би пуснала подомно НЕЩО за клип
boston celtics написа:Не знам дали е група,а и песента е диско от 70 - те
Хаха,даTPAKTOP написа:boston celtics написа:Не знам дали е група,а и песента е диско от 70 - те
Както и да е! Добре че не е на магнитна лента че докато пича я монтира на магнитофона щеше да удължи клипа с 2 минути
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта