Песен от БСТ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Re: Песен от БСТ

Мнениеот boston celtics » 11 сеп 2010 16:14

TPAKTOP написа:Само си представете колко е стара че за да я пуснат в Ъоутубе са снимали грамофона с камера :mrgreen: :mrgreen:
Абе тва е нарочно бе :lol:
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 11 сеп 2010 16:16

boston celtics написа:
TPAKTOP написа:Само си представете колко е стара че за да я пуснат в Ъоутубе са снимали грамофона с камера :mrgreen: :mrgreen:

:shock: Това е клип ли? :shock:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 11 сеп 2010 16:18

TPAKTOP написа:
boston celtics написа:

:shock: Това е клип ли? :shock:
Ами,мисля че да :) Хаха,не вярвам да е само на плочи тая песен :)
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 11 сеп 2010 16:20

boston celtics написа: Ами,мисля че да :) Хаха,не вярвам да е само на плочи тая песен :)

Стига бе виж че камерата е застопорена не едно место и само плочата се върти :shock: Това ако е клип... Не знам! Всяка себеуважаваща се група не би пуснала подомно НЕЩО за клип :lol:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 11 сеп 2010 16:24

TPAKTOP написа:
boston celtics написа: Ами,мисля че да :) Хаха,не вярвам да е само на плочи тая песен :)

Стига бе виж че камерата е застопорена не едно место и само плочата се върти :shock: Това ако е клип... Не знам! Всяка себеуважаваща се група не би пуснала подомно НЕЩО за клип :lol:
Не знам дали е група,а и песента е диско от 70 - те :)

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 11 сеп 2010 16:26

boston celtics написа:Не знам дали е група,а и песента е диско от 70 - те :)

Както и да е! Добре че не е на магнитна лента че докато пича я монтира на магнитофона щеше да удължи клипа с 2 минути :lol:

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 11 сеп 2010 16:31

TPAKTOP написа:
boston celtics написа:Не знам дали е група,а и песента е диско от 70 - те :)

Както и да е! Добре че не е на магнитна лента че докато пича я монтира на магнитофона щеше да удължи клипа с 2 минути :lol:
Хаха,да :)

Върни се в “Свободна зона”