Усетихте ли земетресението?Тоя път си беше доста силно!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Усетихте ли земетресението?Тоя път си беше доста силно!

Мнениеот TPAKTOP » 10 сеп 2010 17:24

bardon01 написа:
TPAKTOP написа:Другия вторник ще има още! ;)

Как разбра?

Ще видиш! Ако позная са ми дали правилна информация ако не се шегувам.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 10 сеп 2010 19:09

Levski Daniel написа:
edmon_dantes написа:В Младост доста силно се усети. Тъкмо закусвах и масата ми се разклати яко, стреснах се. Да не съм някакъв карък - от 10 дни се установих в София да живея и започнаха трусовете. Да си събирам багажа ли :( :roll:

Недей, от много отдавна вече Младост не е София, който дойде от провинцията се заселва в Младост.

Младост не е София? За първи път чувам подобно нещо. Може наистина да е краен квартал, но е един от най-добрите (да не кажа най-добрия) по изградена инфраструктура. Няма смисъл да изброявам какво има в квартала, но ще спомена само едно - детския увеселителен парк "Патиланци"(сега с наименование "Палавници"), единствен по рода си в цяла България. Младост си е много готин квартал, на който не му харесва - негова си работа. Между другото и аз съм от Левски, и аз съм Даниел ;)
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 10 сеп 2010 19:38

edmon_dantes написа:
Levski Daniel написа:
edmon_dantes написа:В Младост доста силно се усети. Тъкмо закусвах и масата ми се разклати яко, стреснах се. Да не съм някакъв карък - от 10 дни се установих в София да живея и започнаха трусовете. Да си събирам багажа ли :( :roll:

Недей, от много отдавна вече Младост не е София, който дойде от провинцията се заселва в Младост.

Младост не е София? За първи път чувам подобно нещо. Може наистина да е краен квартал, но е един от най-добрите (да не кажа най-добрия) по изградена инфраструктура. Няма смисъл да изброявам какво има в квартала, но ще спомена само едно - детския увеселителен парк "Патиланци"(сега с наименование "Палавници"), единствен по рода си в цяла България. Младост си е много готин квартал, на който не му харесва - негова си работа. Между другото и аз съм от Левски, и аз съм Даниел ;)

И аз много го харесвам като квартал :roll: Особено Младост 1А. толкова спокойно местенце с много добро междублоково пространство и има изграден терен за футбол с изкуствена трева който е абсолютно безплатен! Подарък от Онтарио спорт! Има и осветление. А и в Младост като цяло си има всичко дори и големи задръствания :mrgreen:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 10 сеп 2010 21:03

edmon_dantes написа:
Levski Daniel написа:

Младост преди 10 год. беше опасен квартал ! Сега с новото стройтелство включващо бизнес-сгради,Молове,блокчета и др. стана доста як квартал ! Аз живея в Гео Милев (източника на Земетресението днес :mrgreen: ) и съм на 5 мин. от Младост с градски транспорт и мога да кажа,че си е готин квартал,а и познавам няколко човека оттам,даже с двама от тях редовно дерем гърла за Левски ! На фона на Люлин и Надежда,Младост като краен квартал си е супер !

П.П. Май ще очакваме още трусове,директорът на БАН индиректно го каза ! Така четох в нета,не съм му слушал интервюто ! Квото стане,стане...няма да спираме да живеем от страх от земетресения я ! Са ако ни е писано да мрем,ще мрем...ако не,в понеделник съм на изпит в Софийския :evil: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 10 сеп 2010 21:07

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
bucky_barabata
Контакти:

Мнениеот bucky_barabata » 10 сеп 2010 21:15

Бижутера написа:http://www.blitz.bg/news/article/87345

:roll: :mrgreen:

тея ги четем след всяко земетресение. Барабар с оня психопат от Хасково.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 11 сеп 2010 00:12

Емил Лещански е велик човек, аз много го уважавам :mrgreen: :mrgreen:
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Свободна зона”