Бедността при българите е в главите им

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Бедността при българите е в главите им

Мнениеот DrAvalanche » 09 сеп 2010 09:21

TPAKTOP написа:Съгласен съм и с двама ви ама е доста силно преувеличено! Най-ме издразни факта за сравнението с Египет като гарантирам че аз като бях там бях 2 нощувки в хотел "Pyramid's View" който беше 4* а входната врата беше с 2см луфт и едвам се затваряше. Миришеше на мухал и може би не беше виждал ремонт от 20години.

Поукрасено е, но чак преувеличено. Със сигурност и в Египет, и в Турция, че и в другите държави има добри и лоши примери. Но като цяло такова отношение към туриста има само в България. Имам чувството, че за повечето хора свързани с туристическия бизнес туристите не са хора, а ходещи банкноти.

Според мен това липсва на туризма в България, да накараш клиента да се почувства важен и добре дошъл, да остане щастлив.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 09 сеп 2010 09:29

DrAvalanche написа:
TPAKTOP написа:Съгласен съм и с двама ви ама е доста силно преувеличено! Най-ме издразни факта за сравнението с Египет като гарантирам че аз като бях там бях 2 нощувки в хотел "Pyramid's View" който беше 4* а входната врата беше с 2см луфт и едвам се затваряше. Миришеше на мухал и може би не беше виждал ремонт от 20години.

Поукрасено е, но чак преувеличено. Със сигурност и в Египет, и в Турция, че и в другите държави има добри и лоши примери. Но като цяло такова отношение към туриста има само в България. Имам чувството, че за повечето хора свързани с туристическия бизнес туристите не са хора, а ходещи банкноти.

Според мен това липсва на туризма в България, да накараш клиента да се почувства важен и добре дошъл, да остане щастлив.

За това мнение печелиш една бира ;) Абсолютно съгласен съм с теб! :mrgreen:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Professore

Мнениеот Professore » 09 сеп 2010 09:57

Levskar_90 написа:Кой е гагауз ве шопско келеме. Само за море ревете тъпанари, и сте много големи,а във Варна мишки.

Това написаното се отнася за шопски келешари като james, другите столичани да не се обиждат ;)

Кво и,аз съм шоп?!И не рева за море,щото предпочитам планината...в пъти по-хубаво си почивам от колкото на брега!
И престанете да се делите на шопи,македонци,родопчани,врачани,северняци,гагаузи,кумани...тъпо е бе,всички имаме българска жилка!!!Аман от такива!Аз като иам шопска и македонска кръв,кво?По-малко Българин ли ме прави?!Айде да не ти изнасям лекция по история...
А колкото до написаното от автора...Еми 90% обслужването по-морето е некачествено(да не ми се обиждат живеещите там,но по-отношение морски туризъм сме зле...). :(

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 09 сеп 2010 10:07

TPAKTOP написа:
DrAvalanche написа:

За това мнение печелиш една бира ;) Абсолютно съгласен съм с теб! :mrgreen:

И от мен!!! Имам чувството,че на всеки който му влезеш в заведението, те мрази и гледа как по-бързо да си тръгнеш!! Тъпа работа!!
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 09 сеп 2010 10:59

Това е ебати и поръчаната и малоумна статия! Пълни глупости и идиотщини. Кой е тоя пияндурник да определя коя аренда на плажа е законна и коя не. Аман от нахални чужденци които се мъкнат в България и си мислят че всичко трябва да им е позволено. Има си правила и толкоз - има чадъри, има и свободна зона. На който не му изнася кое къде е да си стои вкъщи и толкоз. Навсякъде по света е така. Идете в Гърция и си забийте чадъра на платената зона и нека ви оставят да си лежите. Абсолютно малоумие.
И какви са тия глупости - изхарчихме 7000 лева за 14 дена и ядохме по кафета. По тъпо нещо не бях чувал напоследък. Какво сте яли по кафета бе идиоти - палачинки и вафли за 7000 лева ли. Айде моля ви се стига глупости! Абсолютно невъзможно е да пръснеш 7000 лева за храна по кафета за 2 седмици!
И стига сте подкрепяли разни пияндурни чужденци дето идват в България, плюят и догодина пак се мъкнат насам (ако не те самите то себеподобни) щото и без това друго не могат да си позволят. И кой си ти бе спиртосан руснако да определяш каква плош от летището се дава за кафета и магазини и каква не! Че бил се оплакал на Арменския поп.. Иди във Франкфурт и се опалчи че магазините са ти много, най много да те изритат като мръсно куче на секундата!
АМАН ОТ ТАКИВА МИЗЕРНИ ТУРИСТИ В БГ! Само висят по хотелите и се тъпчат на бара за "all inclusive" а иначе 2 лева им се свиди да изхарчат навън. Нали ги гледам всяко лято висят на по една бира и 2 коли по баровете в Съни. И си чакат стотинките! От години насам само българите правят оборот на курортите.. Дали Созопол, Съни, Златни... Каквото и да е. Ако не са българите да ходят там, заведения и дискотеки ще загинат. Мизерните чужденци никому не са нужни... Да си седят по дупките най добре!

Galfonek
Контакти:

Мнениеот Galfonek » 09 сеп 2010 11:10

6 800 за 2 седмици? Откъде опърпаните руснаци имат такива пари? :evil:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 09 сеп 2010 13:15

Galfonek написа:6 800 за 2 седмици? Откъде опърпаните руснаци имат такива пари? :evil:

А сещаш ли се колко имат неопърпаните
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 09 сеп 2010 21:40

DrAvalanche написа:
Galfonek написа:6 800 за 2 седмици? Откъде опърпаните руснаци имат такива пари? :evil:

А сещаш ли се колко имат неопърпаните

колко?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Свободна зона”