80% от двойките заявяват, че са започнали да правят рутинен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

80% от двойките заявяват, че са започнали да правят рутинен

Мнениеот pomiqrat » 31 авг 2010 00:01

Бракът съсипва сексуалния живот, сочи ново изследване. Учените установили, че преди да минат под венчило двойките правят секс над четири пъти в седмицата.
След три години брак обаче, повечето от партньорите свеждат секса до само веднъж на седем дни.

Освен това 60% от двойките смятат, че бракът напълно е унищожил възбудата им от секса.

Малко под половината от женените хора заявяват, че връзката им с половинките е повече като между приятели, отколкото между любовници.

Изследването, осъществено от сайта http://www.lovinglinks.co.uk сред 3000 женени двойки, показва още, че 59% от двойките смятат, че сексуалният им живот се е влошил след брака, защото вече не полагат усилие.

Една трета от анкетираните заявили, че вече не харесват партньора си толкова, колкото в 80% от двойките заявяват, че са започнали да правят рутинен секс - по едно и също време, на едно и също място и с едни и същи пози.

79% от анкетираните казват, че биха били по-щастливи, ако могат да си поспят през нощта, отколкото да правят секс.

Но когато стане въпрос за извънбрачна връзка, те признават, че сексът е бил страхотен спрямо този със съпруга или съпругата.

Една пета от тези, които все още не са изневерили, биха правили секс за една нощ, ако им се отдаде възможност или ако сексуалният им живот с партньора или партньорката им не се подобри.

Същият процент анкетирани казват, че биха разбрали, ако партньорът им внезапно признае, че е спал с друг/а.

ПС: Учените откриха топлата вода. Само за какви неща им плащат. Нормално след като си правил 2000 пъти секс с някого да ти омръзне
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Blue_Girl
Контакти:

Re: 80% от двойките заявяват, че са започнали да правят рутинен

Мнениеот Blue_Girl » 31 авг 2010 00:24

Надявам се, че след като се омъжа да не правя със съпруга ми секс по задължение.
На 90 процента съм убедена, че това няма да се случи, нито при мен, нито при него, но нищо не се знае.
:lol:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 31 авг 2010 00:25

Blue_Girl написа:Надявам се, че след като се омъжа да не правя със съпруга ми секс по задължение.
На 90 процента съм убедена, че това няма да се случи, нито при мен, нито при него, но нищо не се знае.

Ако не правиш ти с него той ще прави с друга със сигурност :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 31 авг 2010 00:31

Blue_Girl написа:Надявам се, че след като се омъжа да не правя със съпруга ми секс по задължение.
Късмет ти желая! А пък ако е цесекар-ще има бурни нощи :P

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 31 авг 2010 00:41

soilwork написа:
Късмет ти желая! А пък ако е цесекар-ще има бурни нощи :P

Ще има Садо-Мазало :lol: :lol: :lol:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 31 авг 2010 00:53

... слава богу че в нашта А група секса не е рутинен ....

Потребителски аватар
сянка
Контакти:

Мнениеот сянка » 31 авг 2010 02:27

Blue_Girl на 30 Авг 2010 22:24

Надявам се, че след като се омъжа да не правя със съпруга ми секс по задължение.

Амин...

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 31 авг 2010 08:02

секса е нещо велико, а ако го правиш с този, който обичаш, се получава истинска магия!
изчезне ли любовта между двамата, то изчезва и този магичен секс!
бракът е приумица на Жената за да си хване Мъж завинаги!
бракът е като граница, която очертава любовта и слага определени норми на поведение, и съвсем нормално след време тези граници и норми, започват да задушават някой от двамата!
времената, в които живеем, предразполагат към по-свободно отношение между партньорите и затова брака се явява нещо демодирано и ограничаващо, което бива осъзнато, даже и от двойки с по-солиден брачен стаж!
в сегашния свят еротиката ни залива постоянно и отвсякъде и затова изневярата ще се приема все по-нормално, а брака ще служи като плашило за свободата на индивида!

П.С.: от векове се знае, че за да се запази поне сексуалната тръпка между партньорите, то те трябва взаимно да обсъждат секса помежду си, така всеки ще знае какво харесва партньора му и рутинния секс ще зависи само от това дали има любов между двамата!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

drizhelev
Контакти:

Мнениеот drizhelev » 31 авг 2010 09:59

След 6 години брак още се възбуждам от мисълта как мога да тресна слевата на жена ми.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 31 авг 2010 10:08

drizhelev написа:След 6 години брак още се възбуждам от мисълта как мога да тресна слевата на жена ми.

:lol: :lol: похвално ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Свободна зона”