Конфликти и договорености на Земята с извънземни-Част 4

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: Конфликти и договорености на Земята с извънземни-Част 4

Мнениеот Ki Cho » 30 авг 2010 13:21

Пички и пичове, ама то нарочно ни пускат филми като Мен ин блек, че да свикваме. :idea:
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 30 авг 2010 13:25

Абее според мен има извънземни...обаче може и да има различни раси...съвсем логично е.Няма да са сички правени на Конвеир , я ! :mrgreen:
Мааа чак секретни договори и подобни простооо ми е малко много.Не казвам ,.че е невъзможно а , че ми идва в повече.И се питам ако това е вчрно , защо сички лидери на извънземни раси се водят по идеите на Америка и Русия ? Ми да се покажат на света.В проценти не ми се вярва сички да са толкова виши като ум и в същото време от сички раси поне една да неиска да се покаже.Да сподели уменията и знанията си с обикновенния човек.Тука на земята цари корупция и култ към парите.Те не го ли осазнават.Или каот кажат Руснаци и Американци - за доброто на хората е да не се показвате , и Раса милиони години по напреднала от нашата казва - Даа добре , няма !!!
Изглежда ми несериозно.По - скоро ми се струва , че тия раси идват, гледат ни , изучават ни.Но ако има хуманоиди в секретните бази на Американци и Руснаци то те са там случаино.Разбиваики се.Не ,че това е така или е доказуемо, обаче ми се ше да вярвам , че тия Цивилизации са доста по - напреднали от нас, за да влизат в дребни игрички със силните на деня.Тук на земята.Предпо4итам да вярвам , в по - романтичната страна на нещата.НЕ , че е невъзможно някои извънземни да са напреднали технологично , ноо и тях да ги влекат съшите чувства.Алчност, злоба,личен интерес...И Сичко да опира до проклета дипломация... :?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 авг 2010 13:31

Аз пък не искам извънземните да са чудовищно по-напреднали от нас! Не е в наш интерес! Ами ако един ден някоя такава извънземна цивилизация прояви интерес към нашата скромна планета и пришълците решат да ни изтрепят/поробят?! Тогава какво ще правим, или ще разчитаме на Брус Уилис да спасява света "отново" ( :lol: :lol: :lol: ) с малко помощ от Уил Смит, че той има "опит" в тези работи?! :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Трън
Контакти:

Мнениеот Трън » 30 авг 2010 14:18

megan fox написа:Аз пък не искам извънземните да са чудовищно по-напреднали от нас! Не е в наш интерес! Ами ако един ден някоя такава извънземна цивилизация прояви интерес към нашата скромна планета и пришълците решат да ни изтрепят/поробят?! Тогава какво ще правим, или ще разчитаме на Брус Уилис да спасява света "отново" ( :lol: :lol: :lol: ) с малко помощ от Уил Смит, че той има "опит" в тези работи?! :lol: :lol: :lol:

Че то ние самите сме достатъчно напреднали да се самоунищожим (с атомно оръжие), така че извънземните цивилизации не е нужно да бъдат "чудовищно напреднали", че да ни затрият с едно щракване на пръсти.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 30 авг 2010 14:27

В някакъв филм за извънземни май се казваше - Бойно Поле земя - ( доста слаб филм) извънземните ни нападнали и въпреки всичките ни технологии и оръжия ...... войната се водила 16 мин.
:lol: :lol: :lol:
:lol:

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 30 авг 2010 17:30

mormona написа:В някакъв филм за извънземни май се казваше - Бойно Поле земя - ( доста слаб филм) .........

Филмът е тъп, но книгата, по която е правен е добра. Авторът Л.Рон Фабърт приживе твърди, че човек, за да натрупа пари в днешно време, трябва да основе религия ... и основава сцинтицианството. :lol: Преди две седмици в Берлин видях тяхна църква. :idea:
Нейсе, извънземен живот има, при това доказано, при това съвсем скоро - преди няма и месец, при това съвсем наблизо - на една от луните на Сатурн, при това ... най-великото откритие на човечеството, откакто го има, мина като деветдесета новина и по нашите и по чуждаземските телевизии. Странно нещо е човек. :(
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 30 авг 2010 18:16

Ki Cho написа:
mormona написа:В някакъв филм за извънземни май се казваше - Бойно Поле земя - ( доста слаб филм) .........

Авторът Л.Рон Фабърт приживе твърди, че човек, за да натрупа пари в днешно време, трябва да основе религия

Абсолютно прав е :!: Друг начин да се натрупат пари е да се пишат книги на подобна тематика.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 30 авг 2010 19:04

аз лично имам конфликт с една група извънземни. Всяка вечер кацат с летящата чиния на балконЯ, вмъкват се в кухнята и изпиват всичката ракия. И не само това, но и изяждат и киселите краставици за мезе. Айде, това някак го преживявам, и те душа носят, ама поне да оставят една бележка..."така и така, изядохме краставиците, ипихме ракията, купи нови"...ама те-не! представям си кво драйфане пада, като се завърти летящата чиния и отлети някъде по далечните галактики :roll: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Свободна зона”