Конфликти и договорености на Земята с извънземни-Част 3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Конфликти и договорености на Земята с извънземни-Част 3

Мнениеот Синьо сърце » 30 авг 2010 00:14

Вижте сега,истинският проблем на американците е,че като сглобили парчетиите от падналото НЛО,на таблото имало надпис"Система охолождения залита антифризом -145 градуса!",почнете оттук и ще си обясните много неща...Някой ако е гледал парада на 9 май-онова самолетче,дето си разперва крилата,накъдето иска-ами всичко е просто и елементарно!Има нация,дето няма да позволи 22 юни,1941,да се случи отново-и дава всичко от себе си,за да не се повтори-а извънземните си ги заврете отзад!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

zzzzbg
Контакти:

Мнениеот zzzzbg » 30 авг 2010 01:20

Като стана въпрос за извънземни и това, че се срещали само в САЩ и руската тайга, смятам за необходимо да Ви разкажа за една позабравена ET история от 70-те години по Българските земи. Историята се случва в някое от шопските села, чието име убийте ме, но не си спомням. Няколко местни жители по това време са забелязали същества подобни на хуманоидите, но с някои силно отличавщи ги особености. За да предупредят своите съселяни от евентуално грозящата ги опасност, те отивт в студиото на местната радиоточка и разказват за видяното на водещите на новинарските емисии. След бързо съвещание екипът на новините излиза с предупредително изявление, което се излъчва на всеки 30 минути в ефира. Съобщението гласяло нещо подобно:
"Уважаеми съселяни! Получихме информация, че в землището на нашето село са забелязани същества от извънземна цивилизация. Съществата са с височина около 80-100см, с изцъклени очи и зачервени лица. Моля ако някой от Вас срещне подобно същество да се опита да не изпада в паника и да осъществи мирен контакт с него, след което да съобщи незабавно на най-близкия представител на обществения ред.
След като всички селяни били информирани за неочакваните гости, дошъл денят в който горския пазач на селото излязъл да нагледа и разоре нивата си, която отстояла недалеч от селския път. Каква била изненадата му, когато още не бил изорал и декар и забелязал пред себе си до големия стар орех същество високо около 86см, с изцъклени очи и зачервено лице. Спомнил си за заръките, които бил слушал по радиоточката. Приближил се с бавна и спокойна стъпка към съществото и леко потупквайки се по гърдите му казал:
-Я съм горскиьо и орем!!!
Съществото със забележимо голямо усилие в говора му отвърнало:
-А я съм Вуте и серем......

.............
Поздрави и весела седмица на всички Ви!!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 30 авг 2010 01:34

И аз се интересувам от всички тия конспиративни теории , НЛО и други...Не пипаи тази книга ми я даде шефката в офиса , нямах време да я прочета досега...Само преметнах да видя , че става дума за тамплиерите, НЛО, Марс....християнството и други неща.Разбирасе мовеби е просто още едно хубаво четиво, което няма да хвърли особено ярка светлина върху въпросите които засяга...не съм я чел още , ще видя.
За друго ми е мисълта и се включвам.Първо - за пръв път от както следя тия неща ( 5-6 години ) чувам за 2 раси които си водят война и планетите им са на половин светлина година от нас....
Второ - как па да му е**еш ма*** две атакуващи се цивилизации са решили да го правят това точно над нашата мила родна планета. и то точно над териториите на САЩ и руската империя... Тоест защои не са падали кораби примерно в Перу , Австралия , Сърбия , Мексико , Пакистан.... ка па сички падат над Русия и САЩ и там военните само ходят отдолу и събират хуманоидите.(имайте предвид, че не съм чел предните поредици на тая тема...незнам какво точно сте дискутирали , амаа в 1:30 презноща в понеделник няма да седна да , чета... но все пак ако не сте дискутирали тоя въпрос , ми е интересно да го засегна.Това с двете воюващи цивилизации ми се вижда малко тъповато.

Някои има ли инфо за НЛО над София на 28.08.2010 Събота ? ?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”