PFCB написа:Cesc Fabregas написа:всякакви питбули, ротвайлери, догове и тн. са ужасно грозни и противни за мен същества!
Как смееш !![]()
![]()
Ами грозни са, всички бойни кучета са ужасно нелицеприятни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFCB написа:Cesc Fabregas написа:всякакви питбули, ротвайлери, догове и тн. са ужасно грозни и противни за мен същества!
Как смееш !![]()
![]()
megan fox написа:Синьо сърце написа:Някой нагоре спомена,че питбула му чистел котки...Имам познат с хубава котка,можем да ги срещнем.
Само че котката е 20 килограма,за да има някакво равенство при боя.Тя вече има три битки с подобни псета,при едната питбул беше жив одран и скалпиран за 7-8 минути!Някой ако е мераклия,да заповяда!С 2 кг котка е лесно,с тази е по-трудничко,отворковци!Не е тигър,но не е и улична
![]()
Този някой бях аз. Ок, айде да ги срещнем, само че питбула ми е 50 килограма (от руските питове е, а те са доста едрички мaмицата им). И питбула ми не чисти само котки, а в общи линии скача на всичко, което се движи на 4 крака, но хора не напада без команда.Дори веднъж искаше да скочи на мечка, която един мангал разкарваше насам-натам свирейки с гадулка. Ест мечката щеше да го убие за секунди, но поне кучето ми няма нито грам страх.
П.П. Кучето ми е убивало рис... това само информативно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта