Убиват котки с пушка в Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Убиват котки с пушка в Пловдив

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 авг 2010 11:51

PFCB написа:
Cesc Fabregas написа:всякакви питбули, ротвайлери, догове и тн. са ужасно грозни и противни за мен същества!

Как смееш ! :evil: :evil: :evil:

Ами грозни са, всички бойни кучета са ужасно нелицеприятни :roll: :mrgreen:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 24 авг 2010 17:50

megan fox написа:
Синьо сърце написа:Някой нагоре спомена,че питбула му чистел котки...Имам познат с хубава котка,можем да ги срещнем.
Само че котката е 20 килограма,за да има някакво равенство при боя :lol: .Тя вече има три битки с подобни псета,при едната питбул беше жив одран и скалпиран за 7-8 минути!Някой ако е мераклия,да заповяда!С 2 кг котка е лесно,с тази е по-трудничко,отворковци!Не е тигър,но не е и улична :P

Този някой бях аз. Ок, айде да ги срещнем, само че питбула ми е 50 килограма (от руските питове е, а те са доста едрички мaмицата им). И питбула ми не чисти само котки, а в общи линии скача на всичко, което се движи на 4 крака, но хора не напада без команда. ;) Дори веднъж искаше да скочи на мечка, която един мангал разкарваше насам-натам свирейки с гадулка. Ест мечката щеше да го убие за секунди, но поне кучето ми няма нито грам страх. :)

П.П. Кучето ми е убивало рис... това само информативно. ;)

В коя градинка точно се събират рисовете,да ги убива кучето ти?Хем аз да си взема едно рисче...И не мислиш ли,че твърде много глупости издрънка вече?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 26 авг 2010 11:17

Много е лесно да стреляш по безащитно същество с пушка.

Върни се в “Свободна зона”