Задава се Трета световна война

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ShadyFuckYou
Контакти:

Re: Задава се Трета световна война

Мнениеот ShadyFuckYou » 24 авг 2010 21:14

И какво като Русия е подкрепила Иран? САЩ ще подкрепи Израел и ще почне мазалото.

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 24 авг 2010 21:20

ShadyFuckYou написа:И какво като Русия е подкрепила Иран? САЩ ще подкрепи Израел и ще почне мазалото.

Хах, те САЩ подкрепят Израел откакто е създадена тази държава, а и тия неща не стават ей така ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 авг 2010 01:49

Хахаха... И да ги нападнат (понеже и САЩ и Израел са страхливи копелета - особено вторите, 'дето стрелят по деца с миномети, първите го правят със самолети), никой друг няма да се включи. Европа ще е против, но няма да направи нищо, щото всичките и кинти са в САЩ. Една караница със Щатите и... не се знае. Русия най-много някакви протестни ноти и ала-бала. Еврейското лоби в Русия е много по-голямо от арабското. Арабските държави ще си мълчат, щото и те могат да получат някоя самолетна атака от САЩ. Така че ако стане това, очаквам да стане като в Ирак - много невинни жертви, ужасяваща хуманитарна криза, петрол за САЩ и още една незавършена война, която ще тлее с години. Дева хамериканците и израелците, дева...
А болната Европа ще седи със скръстени ръце и ще се прави на загрижена "Ау, колко лошо, ау..."
Съучастничеството в убийство те прави убиец!
За мен на този етап Световна война не може да има. Просто тези, от които зависи започването и са най-големи дружки и няма да искат да си развалят рахатлъка. Просто няма логика.
А връзките на Русия и САЩ специално са много по-топли от тези на САЩ и меките европейски китки, които аха да кажат нещо на хамериканите, ама не смеят.
Докато руските си позволяват понякога да тропнат по масата като не им изнася. На Европа хич не и харесва, че Обама почна да ухажва арабите и Русия, с Буш на корумпираните брюкселски тикви им бе далеч по-удобно.
Не знам за вътрешната политика на Обама, но оределено отношението на Азия и Русия е по-благосклонно за диалог, отколкото с имбецила Буш.
ShadyFuckYou написа:И какво като Русия е подкрепила Иран? САЩ ще подкрепи Израел и ще почне мазалото.

Това да не ти е CS? А Европа сигурно ще прави сървъра, а? :mrgreen:

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 25 авг 2010 11:14

Ако има воина Американците трябва яко да се се подготволи и да ползват ( поне споиред мен ) по - голямата част от силите и арсенала си.Това не е нападение над Афганистан и Иран където срещнаха по - скоро партизански огън.Тука се говори за ИРАН! Иран ,доколкото знам,мразят американците много.Те нямат посолство от Вашингтон в Иран.Сега Иран се управлява от някъкъв президент Махмади Неджад ли беше не помня, ноо като цяло те маи са си с религиозно управление.каквото каже - там миуфтия ли е какъв е незнам , това става....Израел разбирасе няма да коментирам.Друго е по - интересно , че Иран е в добри отношения с Русия.Тоест една воинаа Америка , Иран всъшност може да е Америка , Русия... :shock:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 25 авг 2010 11:19

mormona написа:Ако има воина Американците трябва яко да се се подготволи и да ползват ( поне споиред мен ) по - голямата част от силите и арсенала си.Това не е нападение над Афганистан и Иран където срещнаха по - скоро партизански огън.Тука се говори за ИРАН! Иран ,доколкото знам,мразят американците много.Те нямат посолство от Вашингтон в Иран.Сега Иран се управлява от някъкъв президент Махмади Неджад ли беше не помня, ноо като цяло те маи са си с религиозно управление.каквото каже - там миуфтия ли е какъв е незнам , това става....Израел разбирасе няма да коментирам.Друго е по - интересно , че Иран е в добри отношения с Русия.Тоест една воинаа Америка , Иран всъшност може да е Америка , Русия... :shock:

Ахманидеджад им е президента. Те в Иран вече започнали да копаят гробове за американските войници в случай, че ги нападнат :shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 25 авг 2010 11:23

PFCB написа:
mormona написа:Ако има воина Американците трябва яко да се се подготволи и да ползват ( поне споиред мен ) по - голямата част от силите и арсенала си.Това не е нападение над Афганистан и Иран където срещнаха по - скоро партизански огън.Тука се говори за ИРАН! Иран ,доколкото знам,мразят американците много.Те нямат посолство от Вашингтон в Иран.Сега Иран се управлява от някъкъв президент Махмади Неджад ли беше не помня, ноо като цяло те маи са си с религиозно управление.каквото каже - там миуфтия ли е какъв е незнам , това става....Израел разбирасе няма да коментирам.Друго е по - интересно , че Иран е в добри отношения с Русия.Тоест една воинаа Америка , Иран всъшност може да е Америка , Русия... :shock:

Ахманидеджад им е президента. Те в Иран вече започнали да копаят гробове за американските войници в случай, че ги нападнат :shock: :shock: :shock:

Ако САЩ решат да ги нападнат, те изобщо няма да видят американски войник, а гробове ми копаят.. :lol:
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 25 авг 2010 11:25

lionel_messi написа:
PFCB написа:

Ако САЩ решат да ги нападнат, те изобщо няма да видят американски войник, а гробове ми копаят.. :lol:

Не става въпрос само за американски, въобще за войници на НАТО/Израел :roll:

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 25 авг 2010 11:27

Ето го въпросния материал:
Иран е изкопал масови гробове, в които да погребе американските военни, в случай на американска атака в страната. Това е съобщил командирът на елитната Революционна гвардия ген. Хосейн Канани Могадам , предаде Асошейтед прес, позовавайки се на Fars news agency. Също така той предупреждава, че военно нападение ще разпали мащабна война в региона. Изявлението идва след като в началото на август председателят на Съвета на началник-щабовете на въоръжените сили на САЩ адмирал Майкъл Мълън заяви, че САЩ имат план за военен удар срещу Иран. Според адмиралa обаче, би било лоша идея той да бъде приложен. Мълън – най-висшият американски военен – често е предупреждавал, че удар по Иран би имал сериозни и непредвидими последици в Близкия изток. Ген. Хосейн Канани Могадам съобщава още, че гробовете са изкопани в иранската югозападна провинция Кузестан, къдетоИран погреба убитите иракски войници след войната през 1980-88 г. по времето на режима на Саддам Хюсеин. Масовите гробове, който бяха използвани, за да бъдат погребвани войниците на Саддам, сега вече са подготвени за американските войници, съобщава Могадам. Той обаче е категоричен, че врагът ще бъде ударен в своите военни бази извън границата и се надява да няма шанс да разположи силите си на територията на Иран. Ако САЩ реши първи да нападне Иран, то ние няма да имаме друг избор, освен да атакуваме американските бази в региона, казва той. Тежките последици от подобна война няма да бъдат само за Ислямска република Иран. Америка и другите страни трябва да приемат, че това ще даде старт на мащабна война в региона, допълва командирът.
Източник: Altermedia България
:shock: :shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 25 авг 2010 13:40

Иран ако бъде нападнат , не вярвам даа понесат няколко жертви американците.Иран са луди ... ще си пуснат воиските и по техни бази.Воината може вообще да не се води само на територията на Иран ... Би имало и ответни деиствия.Нещо като стретегиите ( игрите) ти атакува6 за да изнесеш врага , после тои те атакува и така...Докато в Ирак , виетнам , Африка, Босна ... нямаше ( доколкото знам ) масивни удари по американски бази.И то такъв удар , че след него да няма Американска база вече.По скоро партизански удари , свален самолет, ударени от мина танкове и камиончета... :|
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 25 авг 2010 13:50

mormona написа:Иран ако бъде нападнат , не вярвам даа понесат няколко жертви американците.Иран са луди ... ще си пуснат воиските и по техни бази.Воината може вообще да не се води само на територията на Иран ... Би имало и ответни деиствия.Нещо като стретегиите ( игрите) ти атакува6 за да изнесеш врага , после тои те атакува и така...Докато в Ирак , виетнам , Африка, Босна ... нямаше ( доколкото знам ) масивни удари по американски бази.И то такъв удар , че след него да няма Американска база вече.По скоро партизански удари , свален самолет, ударени от мина танкове и камиончета... :|

Абе брат, 21 век сме, ти за какви неща говориш.. к'ви мини, к'ви танкове.. Това да не ти е 2-та световна ? Има съвсем други начини.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Върни се в “Свободна зона”