Как може подобно нещо?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Как може подобно нещо?!
Я си ходи на море и не си прави кахъри?Кво им се спичаш,голема работа-показания???Кат се прибереш,отиваш си там,викаш-не е верно,налагаш си твойта версия и така!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Обжалвай, ходи на дело, намери си 10 свидетели и така. И когато всичко приключи, си хвани самолета за морето,..в момента времето е много приятно тук.
.В крайна сметка вече се е случило, ходи се накефи и после му мисли

- TPAKTOP
- Контакти:
pehopeho написа:Тракторе, аз имах подобно преживяване преди година-две. Само, че на мястото на думата "смешник" беше думата "боклук".Нищо няма да стане, спокойно. Но ще си останеш с нервите и вероятно ще си платиш акта. Мен ме викаха два пъти ако не се лъжа в полицията. Взеха ми показания. И след два или три месеца ме викнаха в прокуратурата. Беше образувано досъдебно производство. И там прокурора го прекрати поради липса на доказателства (без да ме е виждал), аз говорех (ме разпитваше) с негов заместник. Двама мои колеги, които бяха в колата свидетелстваха (и тях ги разкарваха няколко пъти), че не са чули подобни неща от мен. А пък онзи беше намерил свидетел (които естествено не беше там и на всичко отгоре му беше прекия началник), който случайно е минавал от там и е чул думата "боклук" ,но нищо повече. Опитал се е да ме преебе, но го е шубе да каже точно "Този каза така и така". Щото една дума извадена от контекста не значи нищо. Може да съм казал "Има боклук в коша" например. Както и да е. Въпросът е, че всичко е доста неприятно. Тези дето те разпитват се държат грубо, може да си имаш работа точно в този ден и никой не го интересува. Има глоба за неявяване. Мисля, че беше 100 лв. първоначално и 500 лв. за второ неявяване, плюс принудително явяване. Иначе в НПК-то е написано какво е евентуалното наказание за подобно деяние. Може да го провериш в нета. Но доколкото си спомням, беше нещо сериозно. Още повече, че твоето е по повод изпълнение на служебните му задължения. Там присъдата е "от-до", което ще рече, че няма условна или пробация. За последното съм сигурен защото, ние когато се скарахме ушевеца не беше на работа, въпреки, че беше в униформа. И в моя случай присъдата е "само до еди колко си...", демек няма минимум и ако те осъдят може да е условно с някакъв изпитателен срок. Моят съвет е. Намери си свидетели, но да кажат точно какво са чули (естествено това, което ти искаш да кажат). Стига да им стиска, не че е кой знае какво, но все пак си е наказуемо лъжесвидетелстването. Говоря, ако се стигне до края.Не като при мен. "Не сме чули такова нещо", защото това, че не са чули не значи, че не е казано подобно нещо, или само думата "боклук", нали се сещаш за какво ти говоря. Свидетеля казва точно и ясно "Аз чух целия разговор и категорично еди кой си не е обиждал по какъвто и да е начин еди кой си. Нито с думата смешник, нито с друга такава". И тогава е неговата дума срещу твоята. И ще лапа бахура ушака. И като си вземеш решението, може да отидеш и да му подариш едно ксерокопие да си го закачи в рамка. да го подразниш малко. Отделен е въпроса, че може и да го съдиш за клевета. Аз не го направих, защото "не съм такъв човек" и малко съжалявах след това. Айде успех и ми пиши на лично какво е станало, че ми стана много интересно.
Благодаря ти много за инфото!!! Ще го имам на предвид! Смятам че ще намеря хора които да потвърдят моята версия ама най-интересното е че бяхме само двамата! Нито той със свидетели нито аз! Е**ти простотията! И двамата сега явно ще трябва да се лъжем кой колко приятели има?!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
pehopeho написа:runnersa написа:Всеки лист хартия за да се нарече официален документ трябва да съдържа минимално изискуемите реквизити ( елементи). Т.е. дали в акта няма пропуснат задължителен елемент (подпис на някой, длъжност, дата и т.н.)
Да провери дали има печат на Кат примерно и т.н. Между другото подписвал ли си се на акта? Доколкото съм учил по право много по-лесно е да оспориш един акт ако не си се подписал върху него за което имаш право
Ако не се подпише на фиша се съставя акт, ако не се подпише и на акта, отива на съд! И това го знам със сигурност, но е дълга история. Само ще кажа "Да му еа майката на главен сержант Колибарски! И защо не е вече на работа?!

Не знам братле така си спомням,а и го прочетох ейсега в 1 форум на тази тема явно този дето го е написал не е бил запознат с нещата както очевидно не съм и аз

Иначе намерих тема която може да бъде полезна

http://www.renault-bg.com/smf/index.php ... 62.30;wap2
Последна промяна от runnersa на 24 авг 2010 20:53, променено общо 2 пъти.
Трактор,приятелю,изкарай си първо морето с кеф и после му мисли,за последствията.
П.П.Времето във Варна е разкошно,предполагам,че и на другите места е такова.А водата е като чай.
П.П.Времето във Варна е разкошно,предполагам,че и на другите места е такова.А водата е като чай.

Само Черно море.
- TPAKTOP
- Контакти:
Синьо сърце написа:Я си ходи на море и не си прави кахъри?Кво им се спичаш,голема работа-показания???Кат се прибереш,отиваш си там,викаш-не е верно,налагаш си твойта версия и така!
На там съм тръгна и вече съм на стабилен градус!

TPAtkov написа:Обжалвай, ходи на дело, намери си 10 свидетели и така. И когато всичко приключи, си хвани самолета за морето,..в момента времето е много приятно тук..В крайна сметка вече се е случило, ходи се накефи и после му мисли
Така и ще направя няма да им се оставя вече си намерих някакъв адвокат приятел на нашия служебен юрист който точно с това се занимавал! Дано да помогне! Той ми каза да си ходя на море и да не ме е*е! Призовката трябвало да се връчи лично а не на родители или познати след това като се върна обаче трябва да ходя да си я вземам от някъдеси.. Ама не спомена за никакви глоби! Не съм бил презован докато не си получа призовката

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- TPAKTOP
- Контакти:
garfild8 написа:Трактор,приятелю,изкарай си първо морето с кеф и после му мисли,за последствията.
Аз ще бъда бая на Юг в Царево! Ама се надявам условията да са същите

Ако е писан акт за превишена скорост, в него е записан номера на устройството с което е установена. Новите радари записват информацията и винаги могат да докажат с колко си карал. единствено може да се оспорва дали работи нормално.
Ядове ще имаш големи, но си си ги направил сам. Първо сержанта няма право да ти говори на "Ти", от там е трябвало да почнеш. Но след като си влязъл в неговия тон, по изказа ти правя заключение, че си се държал неадекватно с оглед на ситуацията ти. На селянин да правиш селски номера не води до нищо добро.
Ако в акта е записано, че обиждаш длъжностно лице по време на работа и недак си боже, че предлагаш подкуп нещата стават дебели. И при двете търпиш наказателна отговорност, не административна само. Това със свидетелите просто го забрави.
И следващия път се дръж пак като Батман /апропо, едва ли си карал с 55 км/ч./
Ядове ще имаш големи, но си си ги направил сам. Първо сержанта няма право да ти говори на "Ти", от там е трябвало да почнеш. Но след като си влязъл в неговия тон, по изказа ти правя заключение, че си се държал неадекватно с оглед на ситуацията ти. На селянин да правиш селски номера не води до нищо добро.
Ако в акта е записано, че обиждаш длъжностно лице по време на работа и недак си боже, че предлагаш подкуп нещата стават дебели. И при двете търпиш наказателна отговорност, не административна само. Това със свидетелите просто го забрави.
И следващия път се дръж пак като Батман /апропо, едва ли си карал с 55 км/ч./
TPAKTOP написа:garfild8 написа:Трактор,приятелю,изкарай си първо морето с кеф и после му мисли,за последствията.
Аз ще бъда бая на Юг в Царево! Ама се надявам условията да са същите
Дано.Приятно изкарване.

Само Черно море.
Ами това представлява Ушев ! Вечният герой !