Задава се Трета световна война
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Гонзо Президент
- Контакти:
Re: Задава се Трета световна война
Та те вече си имат бе, чорбе 

Към автора на темата: Инфото ти е от малко старо 24.06.2010?
Да, копирах по-стара статия, за да разберете за какво иде реч, тъй като "медиите" ни не отразяват нищо (за разлика от световните). Ето и по-актуални новини- http://www.infowars.com/israel-has-8-da ... te-bolton/
Последна промяна от sasho0111 на 24 авг 2010 19:00, променено общо 1 път.
Трудно ще нападнат Иран, Русия вече обяви, че подкрепя ядрената програма на Иран тоест застава зад Иран.
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
САЩ си вре носът където не им е мястото. Какво им влиза в работата, какво прави Иран или Северна Корея. Пазара за оръжие ли им свърши?
Все пак си мисля, че няма да има война Обама не е като Буш, но знае ли човек горе на върхът бързо може да ти се замъти мозъкът.

Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
- lionel_messi
- Контакти:
hristov25 написа:САЩ си вре носът където не им е мястото. Какво им влиза в работата, какво прави Иран или Северна Корея. Пазара за оръжие ли им свърши?![]()
Все пак си мисля, че няма да има война Обама не е като Буш, но знае ли човек горе на върхът бързо може да ти се замъти мозъкът.
Обама е просто една кукла на конци..

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
hristov25 написа:САЩ си вре носът където не им е мястото. Какво им влиза в работата, какво прави Иран или Северна Корея. Пазара за оръжие ли им свърши?![]()
Няма значение кой е президент на САЩ, важно е кой е президент на Федералния резерв

sasho0111 написа:soilwork написа:Русия пък къде ги забърка?Те имат подписан договор с Иран за взаимопомощ... вчера Нубиру,днес Трета Световна война?
Ще застанат на страната на Иран. Едно са измишльотини като Нубиру или каквото е там, а това е съвсем друго. Една война няма да унищожи човечеството, но ще загинат много невинни хора. Ясно е, че нещата няма да се разминат просто така, само се надявам да не е нещо мащабно
КАкто писах в една тема за човечеството една 3 световна война е добре дошла. Нищо, че мога и аз самия да умра в нея. Просто около 2 млрд, човека ще измрат и земята ще се коригира и няма да има недостог на нищо
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
lionel_messi написа:Обама е просто една кукла на конци..
PFCB написа:Няма значение кой е президент на САЩ, важно е кой е президент на Федералния резерв
OK, но при война с Иран икономически загуби за САЩ ще са огромни. Иран е прекалено голяма лъжица за американците и ще се задавят.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
hristov25 написа:lionel_messi написа:Обама е просто една кукла на конци..PFCB написа:Няма значение кой е президент на САЩ, важно е кой е президент на Федералния резерв
OK, но при война с Иран икономически загуби за САЩ ще са огромни. Иран е прекалено голяма лъжица за американците и ще се задавят.
И факта, че Русия подкрепи ядрената програма на Иран за мен означават, че такава война няма да се състои скоро.