US студенти: Бетовен е куче, Микеланджело - PC вирус

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: US студенти: Бетовен е куче, Микеланджело - PC вирус

Мнениеот acmilan » 20 авг 2010 13:31

Alex написа:
acmilan написа:
chrisbosh написа:Щото нашите момчета знаят много за Чехословакия и разделена Германия. Питай ги за пРеслава, анелия, на майка им гъза, ще ти кажат. Не се смейте на американците, не се чудят как да си платят тока и водата като нас...

Със сигурност българите сме много по-интелигентни от американците.Стига си лизал гъза на това изкуствено създадено племе.

Братле, не сме по-интелигентни...... или поне не сме по-умни, ако някой гении сади картофи на село и се напива като свиня всяка вечер, преди да ошамари жената, не мисля, че е повод за голяма гордост...

Колега,правиш ми впечатление на интелигентен човек и затова съм убеден,че знаеш,че нямах предвид посочения от теб нашенски персонаж ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: US студенти: Бетовен е куче, Микеланджело - PC вирус

Мнениеот Гуу » 20 авг 2010 14:23

acmilan написа:
chrisbosh написа:Щото нашите момчета знаят много за Чехословакия и разделена Германия. Питай ги за пРеслава, анелия, на майка им гъза, ще ти кажат. Не се смейте на американците, не се чудят как да си платят тока и водата като нас...

Със сигурност българите сме много по-интелигентни от американците.Стига си лизал гъза на това изкуствено създадено племе.

...ехххх, де и ние да имахме поне малко националното самочувствие на това "изкуствено създадено племе" нямаше да е никак лошо. Вместо да наричаме България - "Абурдистан", "Кенифистан", "Мутроландия" и т.н и т.н., вместо да се срамуваме, че сме българи (тук отварям скоба с уговорката, че не слагам всички под един знаменател, но става въпрос за голяма част от българите), можем да закачим по един български на балконите си и да се гордеем, че сме българи...според вас колко от българите имат въобще национален флаг в къщите си...? Не, това не беше упрек, просто защото да си намери и съответно купи човек националното знаме у нас е равно на геройство...

Мисълта ми е, че това "изкуствено създадено племе", макар и живеят в страна с около 300 годишна история, макар и прадедите/родителите им да са отнякаде другаде, въпреки всичко...те се гордеят, че са американци и са готови да дадат всичко за Америка. Ние какво, вижте колко българи, след като напуснат България забравят, че са такива и плюят яко по "бившата си страна" и се срамуват...Вместо да говорим за другите колко са "тъпи", "прости", "как нямат история" и т.н. и т.н като по този начин само изкуствено да си повдигаме самочувствието, е най-добре просто да си гледаме в собствената къщурка и да опитаме да я оправим по някакъв начин. ;)

Върни се в “Свободна зона”