Песен за 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Песен за 2012

Мнениеот POPCORN » 19 авг 2010 02:19

TPAKTOP написа:Неискам да почвам да си мечтая да направим същия фурор като през 1994год ама току що попаднах на песента която се въртеше през цялото лято на същата година! Аз съм роден 1985год бил съм на 9 год и може би точно това "Незабравимо американско лято" ме е подтикнало към футбола като спорт!
Помня как за първи път в смисления си живот видях една единна България без това да го обвързвам политически. Помня как на почти всяка тераса имаше националния трибагреник и беше гордо развяван. Сега дори на националния празник(3ти март) нямаме смелостта да искараме националния флаг през терасата! Истината че като девет годишно дете аз запомних невероятния успех на българския национален отбор освен с играта и празненствата с една велика песен. Дали е велика е друг въпрос ама обвързана със случките които нарисуваха нашите национални герои си остана незабравима!

Интересното е че след тази невероятна песен всички почнаха да правят песни за всеки турнир на който нашите отбори се класират! Всякакви певци без гласови данни и обвързани с поп-фолка се опитваха да направят по някой лев от любовта на феновете към футбола. Всеки път в който някаква представителна песен е обвързана с чалгата България я получава много силен шамар в лицето. Смятате ли че за Евро 20012 трябва да се забрани със закон изпълнението на чалга песни обвързани с националния отбор?
*Не ми гледайте аватара! В него ми харесва само идеята ;)

голяма песен.като малък много и се кефих!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 19 авг 2010 10:25

2012 идва края на света.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 19 авг 2010 11:26

Мислех, че темата е за края на света.И има конкурс за песен. :) :) :) :) :)
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 19 авг 2010 13:08

Песента може и да е в комунизтически стил ама може би заради факта че България се представи повече от отлично ми се е набила в главата и настръхвам всеки път като я слушам!
Ето я въпросната на Братя Аргирови за Мексико'86

И като си говорим за глупави световни песни тази може би никой не я е чувал :mrgreen:

:lol: :lol: Този невероятен хит е за Евро 2004 Португалия! Дори се опитва да говори и на португалски :lol: :lol: :lol:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 19 авг 2010 13:39

ОО Маги Санчес ми е любима. :twisted:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”