2.Най-хубавите стадиони в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
qwerty321
Контакти:

Re: 2.Най-хубавите стадиони в България

Мнениеот qwerty321 » 18 авг 2010 19:10

Samoyl написа:БОВВВВ Това е едно култуво место !!! Понеже съм бил съдия и съм свирил там и от личен опит ще кажа...че има огради от всякъде ...скали реки :) НЕМА ИЗМЪКВАНЕ ЕЙ БОГУ МИ !!!
И наистина би било едно мноого хубаво стадионче ако се направи...Мисля че има и един такъв в Португалия до една скала вкопан....Иначе яко селяния :)

Стадионйт в Брага за Евро 2004
Изображение
[center]ИзображениеИзображение
Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам
[/center]

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 18 авг 2010 19:12

qwerty321 написа:2.Лазур

Изображение

...След закрването на футболен клуб Нафтекс той остава притежание на другият елитен бургаски тим...

Хубава тема, но това специално не е вярно! Този стадион е собственост на "СПОРТС ПРОПЪРТИ МЕНИДЖМЪНТ" АД , което дружество се занимава с управление на недвижими имоти и всъщност е преименуваният... ПФК "Нафтекс" АД. На практика имота не е прехвърлян на никого, а само са извършени промени в дружеството собственик. Лиценза за "Б" група беше даден на Поморие, правата върху марката, емблемата, историята и т.н. бяха продадени на възродения Нефтохимик, а в това дружество остана само стадиона. В момента Черноморец плаща наем за ползването му.

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 18 авг 2010 19:25

qwerty321 написа:
Samoyl написа:БОВВВВ Това е едно култуво место !!! Понеже съм бил съдия и съм свирил там и от личен опит ще кажа...че има огради от всякъде ...скали реки :) НЕМА ИЗМЪКВАНЕ ЕЙ БОГУ МИ !!!
И наистина би било едно мноого хубаво стадионче ако се направи...Мисля че има и един такъв в Португалия до една скала вкопан....Иначе яко селяния :)

Стадионйт в Брага за Евро 2004
Изображение

А това на снимката е точно нашият мач с Дания,загубен с 0:2,много е яко стадиончето,само дето нямаме добри спомени от там...

Потребителски аватар
vrajdebec
Контакти:

Мнениеот vrajdebec » 18 авг 2010 20:01

litex8 написа:Хаха :lol: :lol: Защо няма на ЛИТЕКС СТАДИОНА :?:

7.Стадион Градски в Ловеч

Изображение

Изображение

Градския стадион в Ловеч е построен през 60-те години на миналия век. Оттогава е дом на местния футболен клуб, сменил няколко имена, за да се казва днес ПФК Литекс. Съоръжението е с капацитет 7000 седящи места. От десет години стадионът има лиценз от УЕФА. Това му позволява да приема мачове от Шампионската лига, УЕФА, „Лига Европа”, както и официални квалификации.

През лятото на 2009 година административната сграда на стадиона е ремонтирана основно. Изградена е нова V.I.P. ложа, а съблекалните са оборудвани с всички удобства. В района на стадиона има малко игрище с изкуствена настилка, както и нов СПА център, който минава за един от най-добрите в региона.

Литекс разполага с отлична тренировъчна база, която се намира в близост до стадиона. Комплексът носи името „Салито” и разполага с няколко естествени и един изкуствен терен. Скоро базата ще има нова административна сграда, както и басейн с олимпийски размери.

........А този на кои е...? :shock:

bobi743
Контакти:

Мнениеот bobi743 » 19 авг 2010 00:27

Бих искал да ви осведомя , че най-хубавия стадион в България е СТАДИОН БЕРОЕ гр.Стара Загора.Няма такъв стадион в България , който да се съревновава с него.Това - Национала, Аспаруха , Нафтата ...-на да ядат.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 19 авг 2010 00:29

bobi743 написа:Бих искал да ви осведомя , че най-хубавия стадион в България е СТАДИОН БЕРОЕ гр.Стара Загора.Няма такъв стадион в България , който да се съревновава с него.Това - Национала, Аспаруха , Нафтата ...-на да ядат.

Какво му е хубавото на тоя стадион? Той даже за началните кръгове на Лига Европа не взе лиценз... :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

bobi743
Контакти:

Мнениеот bobi743 » 19 авг 2010 00:42

Как кое му е хубавото? Ти явно не си го видял.А аз през седмица съм на най-хубавия стадион в България.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 авг 2010 03:28

Пич, ти чуваш ли се? Стадиона в Стара Загора е ужасяващ.,.... Една голяма трибуна и толкова.... Няма табло(работещо), осветление, тоалетни, сектора за гости е върху поляна.,... За покрити трибуни изобщо не може и да става дума... Айде свали ги тези очила малко....
Да не говоря, че малките трибуни изобщо не са в синхрон с голямата... Като цяло, да не си пил нещо като писа това мнение :shock:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 19 авг 2010 09:56

bobi743 написа:Как кое му е хубавото? Ти явно не си го видял.А аз през седмица съм на най-хубавия стадион в България.

що играхте на Герена срещу Рапид Виена тогава, красавецо? :lol:
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 20 авг 2010 16:12

Стадион "Белите Орли" е също красив,но незавършен. Сигурен съм, че щеше да бъде един от най-красивите в България.

Върни се в “Свободна зона”