Баща погреба тайно сина си, за да взима пенсията му

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Re: Баща погреба тайно сина си, за да взима пенсията му

Мнениеот Love_ » 17 авг 2010 09:27

Sofiaatowern написа:Не мога да проумея защо винаги държавата обвинявате, каквото и ще да стане, имам чувството, че дори ако си счупи маникюрчето пак нея ще обвинявате! Какво общо има държава с тези индивидуални изпълнения?! Все едно аз утре да тръгна да коля хората из центъра и след това да обвинявате държавата, защото не ми била угодила, или пък не ми дала 1000 лв. в брой само защото ми е прищяло. Много плоски тези и мнения имате, затова и държавата е толкова бедна - аз лично никога не съм виждал някой да си обижда държавата, пък била тя бедна или богата! Та то даже негрите във Франция няма да правят такива коментари, баси! Не може за немотията, бедността и мизерията вечно държавата да ти е виновна, всичко е до характер, планове и много желание, оттук натам и в Индия да си пак ще забогатееш! Ако ще и в Англия да иде този дето само може да се оплаква и да ругае държавите, то той ще живее в същата мизерия, в каквато живее тук! Докато някой държавата им е виновна за счупването на маникюра им, уволнението им, развода с жената, дъщерята-*****, времето е горещо и прочее, други хора пък никога не се оплакват, защото са упорити и борбени и винаги ще се реализират и главно защото имат нещо в тоя мозък! Понякога почвам да мисля, че повечето българи произлизат от циганите - все се оплакват, все ругаят, все бедни! Както един мой приятел, където се оплакваше, че получавал 300 лв. и обвиняваше държавата - ами кой го е накарал да завърши средно образование?! Защо ли никога не съм виждал един човек с висше образование да се оплаква?
Ей за това няма да стоя в тая скапана държава!!!!

Най-обичам такива като теб хубавци дето си мислят, че като идат в чужбина там ще ги чака червеното килимче и всичко ще е розово. Аз пък съм бил в чужбина, контактувал съм и с гастърбайтери и мога да ти кажа, че там ще имаш три-четири варианта:
1. Береш плодове 12 часа.
2. Търкаш кенефи.
3. Гледаш възрастни хора, ама това важи за дамите само.
Отдавна сте изпуснали авантата, пичове, през 80-90 година да, можеше да си живееш в чужбина, защото тогава в ЕС държавите нямаше толкова много араби, негри, пакистанци, азиатци и прочее смрад дето изсмуква социалните помощи до кокъл! В най-добрият вариант ще сте на постоянна работа да берете плодове или работа от този сорт, в най-лошият ще смучете пръстта и ще се чудите как да се приберете обратно към България. Да не споменавам, че и хора, дето са с Н-ти брой висшета също не могат да си намерят подходящата им работа - просто защото там пазарът е много развит, и държавата има резерв толкова висшисти, че да ги рине лопати. Единствено съм чул, че там има дефицит на медицински сестри и се търсят - това е ЕДИНСТВЕНИЯТ сектор дето търси персонал от източния блок! Пък да не споменавам, че нашите цигани ще ви се сторят като франсета, в сравнение с тамошните негри и араби, който върлуват нощем и като минете покрай някое метро... Въобще само хора, който не знаят как стоят нещата там ще може да мисли, че там всичко е розово и на първата година ще изкарват хиляди евра! Да не говорим и за високия стандарт и квартирите дето ще ви изпият кръвчицата, и ще оставате на месец с няколко евро.

Браво. Събрал си почти всичко за темата в един пост. Нека си мечтаят, че на запад само нас чакат.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 17 авг 2010 10:55

Да не е само в България, че се правиш на интелигентен
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 17 авг 2010 11:54

storm написа:Ама човека починал ли е или го е убил ?

аа ти не прочете ли какво пише
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 17 авг 2010 16:34

metodito написа:
Sofiaatowern написа:Не мога да проумея ...

Плосък си ти! Негрите във Франция излизат и палят коли и вдигат Париж на крак. Много си се объркал. В конкретният случай, държавата няма много общо - да. Но не е баш така. Както има шофьори идиоти, но не са виновни самите те, щото са безнаказани. Шофьор заобикаля огромна дупка на шосето и навлиза в насрещното. Отсреща го блъска идващият. В този случай само шофьорът ли е виновен? Малко педалче кара пиян без книжка, но баща му е Биг Брадър в малкото градче, което го прави или депутат в Голямото село. Убива човек, но му се разминава. Кои са виновните?
Тоя баща мислиш ли, че ще му дадат повече от 10-15 години? Убиеш предумишлено - лежиш до живот! Караш с 3 промила в кръвта за втори път - без право да караш докато си жив!
Земеделец сее и взима кредит, щото знае, че Европа и реколтата ще платят заема му. Корумпиран политик краде парите, земеделеца остава на улицата - затвор за политика! Ред му е майката. Ред и ритник в устата на идиотите! Какво се получава?! Хаос и царство на идиотите. Ми ясно, че ще има такива случаи.
Относно продължението ти на коментара... пий си хапчетата редовно човек. Личен съвет.

Нямам представа какво ви лъжат журналята в нашата мила родна страна, но мога да ти кажа, че почти всеки чернокож е или охранител, или работник в боклучийска фирма, продавач и всякакви такива физически работи или най-добрият вариант, които повечето ползват тази аванта - раждат деца, та да вземат гражданство. Конкректно този случай със споменатите от теб бунтове, са в следствие на убиване на тях "съгражданин", ама то си е нормално за тази част от населението - мюсюлмани са. Имаше и случай в същото това градче Гренобъл с намушкани българи, но както и да е. И какво общо имат тези случаи, които си избройл с описаните от мен проблеми и манталитета на българина? Казах единствено, че не може да обвинявате държавата за някакви извършени психопатски престъпления. И общо взето мисълта ми бе насочена към тези събития - когато се случи нещо такова, всеки почва да описва държавата колко е скапана, мършава, селска, чалгарска и как искал да емигрира! Да, ама не, държавата ни е цвете в сравнение с другите, защото там няма шушу-мушу и по цял ден релаксиране в офиса, а само тежка физическа работа - ако си връзкар може да си намериш някаква работа в офис, ама голям късмет трябва да имаш.. Пък да не споменавам негативното отношение към българите в Европа, заради нашите обичан циганьори, които там върлуват много години вече. Затова и никога тази държава няма да стъпи на краката си - защото мисленето е робско, и всеки гледа да хули държавата, ама когато дойде до протести и изразяване на гражданското мнение, всеки е скрит като мишка вкъщи. Дълга и широоока тема, която е била дискусирана хиляди пъти. И аз ще те посъветвам да не вярваш на всичко, което се появява в медийното пространство, защото се отразява доста зле на мисленето ти и виждам, че е довело до деградация. А ако идиотите трябваха да се закопчават, то на улицата нямаше да останат и много, много хора. Глобата е решението както навсякъде другаде - има ли висока глоба, всичко ще се оправи и другия път ще са научи какво да не прави. Иначе колегата по-горе беше прав, че повечето четете между редовете - тук става дума за опит за излъгване на социалните, не за пряко убийство! И сигурно пак държавата е виновна - 'щото му е насадила манталитета да прецаква някой, и сега нека познае кой фактор ще обвините... бедността.

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 17 авг 2010 22:56

^ +1
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Върни се в “Свободна зона”