Секретарка от затъналия в безпаричие БАН взема повече от старши научен сътрудник първа степен. Жената, която прави кафето на шефа на академията - акад. Никола Съботинов, и вдига телефона му, се разписва срещу 1261 лв. всеки месец. Това установи разследване на "Стандарт".
Според документите от Математическия институт на БАН, с които разполагаме, Съботинов е уредил секретарката си и с още два граждански договора. Тя прибира 150 лв. от Института по океанология във Варна и още 112 лв. от Института по хидро- и аеродинамика също в морската столица.
Самият Съботинов е с два договора за общо 2392 лв.
Най-скандален обаче е случаят с главния научен секретар Стефан Хаджитодоров. Той получава заплати от 4 места за общо 4330 лв. Освен това е свръхчовек, защото по документи се труди от 0 до 24 часа.
БЛИЦ.
Комедия - Секретарка в БАН с по-голяма заплата от шефа си
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Комедия - Секретарка в БАН с по-голяма заплата от шефа си
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- goalkeeper
- Контакти:
Re: Комедия - Секретарка в БАН с по-голяма заплата от шефа си
Добре, че не е спортен форума, иначе тази новина нямаше да има място тук. 

Като имаше тема за БАН и бях за затварянето му, защото е пълно с боклуци, които само цоцат държавата, тук ми се появяваха разни курифеи, които ми разправяха: Колко важно е България да има БАН и колко много важни неща измисляли. Да ви попитам къде сте сега ! БАН е за затваряне и след няколко години може да се появи еквивалент със изцяло реформирана структора !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
- modor
- Контакти:
goalkeeper написа:Добре, че не е спортен форума, иначе тази новина нямаше да има място тук.
Добре,че това е тази тема е пусната в раздел Свободна зона ;)
Сега шефа трябва да сложи БАН на секретарката си

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Love_ написа:Като имаше тема за БАН и бях за затварянето му, защото е пълно с боклуци, които само цоцат държавата, тук ми се появяваха разни курифеи, които ми разправяха: Колко важно е България да има БАН и колко много важни неща измисляли. Да ви попитам къде сте сега ! БАН е за затваряне и след няколко години може да се появи еквивалент със изцяло реформирана структора !
БАН трябва да има най-малкото защото има основен принос в науката и културата на България отпреди Освобождението чак до днес.Просто трябва да се разчистят паразитните елементи,които в интерес на истината ги има на всички нива в държавата.
.cskara. написа:Love_ написа:Като имаше тема за БАН и бях за затварянето му, защото е пълно с боклуци, които само цоцат държавата, тук ми се появяваха разни курифеи, които ми разправяха: Колко важно е България да има БАН и колко много важни неща измисляли. Да ви попитам къде сте сега ! БАН е за затваряне и след няколко години може да се появи еквивалент със изцяло реформирана структора !
БАН трябва да има най-малкото защото има основен принос в науката и културата на България отпреди Освобождението чак до днес.Просто трябва да се разчистят паразитните елементи,които в интерес на истината ги има на всички нива в държавата.
Разбира се, че трябва да съществува такава институция, но тази в момента е прогнила до основи. Затова се бута изцяло и се изгражда наново ! Това ще отнеме 2-3 години. През тези 2-3 години няма да се плащат заплати на сегашните "откриватели".
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Жената, която прави кафето на шефа на академията - акад. Никола Съботинов, и вдига телефона му...
Явно вдига и някои други работи за да взима тези пари

Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
- sir George
- Контакти:
Тази секретарка май не вдига само телефони,но и крака,патета...!Може пък шефът и да е безкорисен и просто да и помага в момент на криза!
Как беше поговорката:не е луд този който яде баницата...................