Я се позабавлявай ей с тоя материал тогава http://www.coe.int/t/dg4/sport/Source/T-RV/T-RV_2010_03_EN_background_doc_Prof_PILZ.pdf и си задай въпроса що точно в Хановер се докладва

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vailo написа:После понеже започна рано да оплешивява стана скинхед
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Captain Stottlemeyer написа:makaveli_rip написа:В България да си ултрас е малко по различно от навън.Българския ултрас си е чисто и просто един лумпен хулиган дето даже и не знае имената на 11-те на терена
+1Мрази повече съперника, отколкото обича своя отбор. Познанията му за играта са елементарни, но те не са му необходими - щом свири срещу "неговия" отбор, съдията естествено не е прав. В най-добрия случай, преди мача не е пиян или дрогиран. Ако не изпочупи автобуса (трамвая, тролея) на градския транспорт си е цял късмет. И т.н. и т.н....
Напълно съм съгласен.В България ултрасите са просто малоумници,нищо повече.Не могат да ти изброят титулярния състав и ако не направят някоя простотия,не са фенове и т.н.
Мрази повече съперника, отколкото обича своя отбор. Познанията му за играта са елементарни, но те не са му необходими - щом свири срещу "неговия" отбор, съдията естествено не е прав. В най-добрия случай, преди мача не е пиян или дрогиран. Ако не изпочупи автобуса (трамвая, тролея) на градския транспорт си е цял късмет. И т.н. и
Ти , като отидеш и изгледаш , толкова мачове, колкото съм изгледал аз там, тогава ми казвай дали съм прав или крив
SHYNE написа:Напълно съм съгласен.В България ултрасите са просто малоумници,нищо повече.Не могат да ти изброят титулярния състав и ако не направят някоя простотия,не са фенове и т.н.
лоущо не си стоите на дупетата и не давате малоумни коментари ?
Мрази повече съперника, отколкото обича своя отбор. Познанията му за играта са елементарни, но те не са му необходими - щом свири срещу "неговия" отбор, съдията естествено не е прав. В най-добрия случай, преди мача не е пиян или дрогиран. Ако не изпочупи автобуса (трамвая, тролея) на градския транспорт си е цял късмет. И т.н. и
![]()
чуда се какво да кажа , ама просто не си заслужава да падам на нивото на обикновенни форумни всезнайковци .Ти , като отидеш и изгледаш , толкова мачове, колкото съм изгледал аз там, тогава ми казвай дали съм прав или крив
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта