Какво означава да си ултрас?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Какво означава да си ултрас?

Мнениеот tprodanov » 17 юли 2010 01:18

Май зацикли. Аз ти разширявам възможноста да излезеш от тоя мач и да покажеш поне един, на който е имало проблем с гостуващата агитка. Щото на този определено нямаше.

Я се позабавлявай ей с тоя материал тогава http://www.coe.int/t/dg4/sport/Source/T-RV/T-RV_2010_03_EN_background_doc_Prof_PILZ.pdf и си задай въпроса що точно в Хановер се докладва :mrgreen:

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 17 юли 2010 10:00

vailo написа:После понеже започна рано да оплешивява стана скинхед

:) :) :) Ей това ме разсмя....
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 17 юли 2010 14:46

Да си плиткоумен дебил.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 юли 2010 17:28

Captain Stottlemeyer написа:
makaveli_rip написа:В България да си ултрас е малко по различно от навън.Българския ултрас си е чисто и просто един лумпен хулиган дето даже и не знае имената на 11-те на терена

+1 :) Мрази повече съперника, отколкото обича своя отбор. Познанията му за играта са елементарни, но те не са му необходими - щом свири срещу "неговия" отбор, съдията естествено не е прав. В най-добрия случай, преди мача не е пиян или дрогиран. Ако не изпочупи автобуса (трамвая, тролея) на градския транспорт си е цял късмет. И т.н. и т.н.... :evil:

Напълно съм съгласен.В България ултрасите са просто малоумници,нищо повече.Не могат да ти изброят титулярния състав и ако не направят някоя простотия,не са фенове и т.н.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 18 юли 2010 18:53

Напълно съм съгласен.В България ултрасите са просто малоумници,нищо повече.Не могат да ти изброят титулярния състав и ако не направят някоя простотия,не са фенове и т.н.

лоу :) що не си стоите на дупетата и не давате малоумни коментари ?
Мрази повече съперника, отколкото обича своя отбор. Познанията му за играта са елементарни, но те не са му необходими - щом свири срещу "неговия" отбор, съдията естествено не е прав. В най-добрия случай, преди мача не е пиян или дрогиран. Ако не изпочупи автобуса (трамвая, тролея) на градския транспорт си е цял късмет. И т.н. и

:lol:
чуда се какво да кажа , ама просто не си заслужава да падам на нивото на обикновенни форумни всезнайковци .
Ти , като отидеш и изгледаш , толкова мачове, колкото съм изгледал аз там, тогава ми казвай дали съм прав или крив

Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 юли 2010 19:53

SHYNE написа:

лоу :) що не си стоите на дупетата и не давате малоумни коментари ?
Мрази повече съперника, отколкото обича своя отбор. Познанията му за играта са елементарни, но те не са му необходими - щом свири срещу "неговия" отбор, съдията естествено не е прав. В най-добрия случай, преди мача не е пиян или дрогиран. Ако не изпочупи автобуса (трамвая, тролея) на градския транспорт си е цял късмет. И т.н. и

чуда се какво да кажа , ама просто не си заслужава да падам на нивото на обикновенни форумни всезнайковци .
Ти , като отидеш и изгледаш , толкова мачове, колкото съм изгледал аз там, тогава ми казвай дали съм прав или крив

Ами аз съм изгледал около или малко над 100 мача на Берое на живо,както и няколко на националния отбор,все си мисля,че достатъчно съм ходил за своите 21 години :roll: Имах добри впечатления от теб,но явно съм обикновен форумен всезнайко...А и правя голяма разлика между фенове,обичащи футбола и отбора си,ходещи на мачове,пеещи,живеещи дори за футбола,до обикновени малоумници,пияни или дрогирани 5 часа преди мача,чиято върховна цел е да се сбият с чужди,свои,да поизпочупят някой стадион или заведение из града и в същото време неможещи да ти изброят титулярния състав на любимиците си...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 20 юли 2010 20:34

става въпрос за друго , дразни че поставяте под един знаменател една група хора .

Свобода за ултрасите!
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 20 юли 2010 21:53

в България няма УЛТРАСИ,поне в истинския смисъл на думата.Няма смисъл да повтарям думите на съфорумците,те изчерпаха темата що се отнася до българския ултрас.Нека погледнем тези в чужбина,че все се сравняваме с тях-ако помните на един мач на Ман Юнайтед гостуваха с на скромен тим,мисля че 2 или 3-та дивизия(не се сещам името,мисля че бепе за ФА или Карлинг Къп),и след мача в Гонг пуснаха статии че червените фенове са потрошили стадиона на клуба,едвам свързващ двата края.Така че не смятам че изобщо в света има такива истински ултраси
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

ultrastyle
Контакти:

Мнениеот ultrastyle » 11 авг 2010 16:23

Ultras групите обикновенно са обединени около едно ядро. То е онзи фактор, който е склонен и има контрол върху изпълнителната власт на цялата група, с по-малки подгрупи, организирани според мястото на което живеят, приятелства или определена политическа позиция. Обединяващата сила за ултрасите е футболният отбор, на който симпатизират.

Ултрасите са склонни да използват различни по стилове и размери банери и знамена с името и символите на отбора. Някои ultras групи продават свои собствени стоки, като шалове, шапки и якета. Тази практика е широко разпространена сред ултасите в Европа. Ultras културата е смесица от различни стилове, които се променят във времето.

Трите основни елементи на ultras манталитета са:

Никога не спират да пеят по време на мача, без значение какъв е резултата

Никога не стоят на едно място по време на мач

Присъстват на всяка среща на отбора, независимо от цената или разстоянието

Ultras групите обикновено имат един представител, който осъществява връзката с клуба и собственика на регулярна основа, най-вече по отношение на билети и отчасти средства. Някои клубове предоставят на ултрасите, по-евтини билети, складови помещения за знамената и банерите, и ранен достъп до стадиона преди мача, за да се подготвят.

Онези, които не разбират страстта на ултрасите критикуват подобни видове облагодетелствани отношения. Някои зрители негодуват срещу ултрасите затова, че никога не стоят спокойно по време на мач, хвърлят бомби и веят знамена. Тези дейности на ултрасите пречели, според тях, на обикновения зрител да се съсредоточи върху онова, което става на терена.

Други критикуват ултрасите заради честите физически нападения и сблъсъци, които осъществяват помежду си.
http://www.ultras-bg.com/297/Ultras-%E2 ... -edin.html

Върни се в “Свободна зона”