foryoubitch написа:еми към 4000 -5000лв
за 5 000 няма да намериш свесно бмв, повярвай ми

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
foryoubitch написа:еми към 4000 -5000лв
Бижутера написа:foryoubitch написа:Някой може ли да ми предложи някое бмв от 3 серия което да върви добре и да не гори много
бмв-тата са изключителни дрънкалници, само турбоселяндурите ги карат...вземи си някоя по-нисък клас, но по-новичкас колко пари разполагаш?
ultra_blue написа:Не съм съгласен с тебе . За мене БМВ-то е много комфоретн автомобил , не дотам скъп за поддържане ...
Бижутера написа:новото бмв е страхотна кола, няма спор.
но тия 15-годишни таратайки за по 5 000 лева са толкова изветрели и опасни, че не си заслужават дори огледа
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
ultra_blue написа:Страхотна тема - още повече като видях БМВ-тата неможах да не се включа... Аз карам Е34 520-а с мотор 2.5 бензин ! Карам го от само от няколко месеца но да чукнем на дрЪво нямам проблеми ! Иначе преди карах Е30-а с 1.8 двигателя и линчно на мене старата 3-а по ми допадаше!!!
Пак да си кажа -евала за хубавата тема !
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], jembajemba и 30 госта