Мъж преби жена си, после наръга с нож синовете си
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- storm
- Контакти:
Re: Мъж преби жена си, после наръга с нож синовете си
Е какво ви бърка малко разнообразие . Това е нещо което не се случва всеки ден .Пък кат не ти харесва не пиши само го прочети и толкос
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- TPAKTOP
- Контакти:
storm написа:Е какво ви бърка малко разнообразие . Това е нещо което не се случва всеки ден .Пък кат не ти харесва не пиши само го прочети и толкос
Напротив. такива неща се случват всеки ден! Ако не е катастрофа ще е убийство. Влез в Районните дирекции на МВР да видиш колко такива новини има без да са побликувани в новинарски сайтове. От време на време някой намира такава статия и я пуска в някоя новинарска агенция и от там прераства в топ новина
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- Pro-European
- Контакти:
Да каже яловия нападател Жоро Христов /аватара/ какъв е по-широкия смисъл от такава битова тема?
щото така си е класически спам, банален копи-пейст.
дефинирай проблема, който поставяш на обсъждане и твоето виждане.
докладвай
щото така си е класически спам, банален копи-пейст.
дефинирай проблема, който поставяш на обсъждане и твоето виждане.
докладвай

Авторът на темата: Ще спре ли..
-
- Контакти:
Ужас.
Напоследък нашумяха доста лошите новини.

Напоследък нашумяха доста лошите новини.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- Captain Stottlemeyer
Колеги, не съм адвокат на Бижутера (най-малкото, нямам необходимата квалификация).
Вярно е, че форумът е спортен, но той пуска темата в раздел "Свободна зона" все пак, където сме чели какви ли не помии
. В тази връзка бих искал да задам 3 въпроса:
1. Нарушава ли Бижутера някое от правилата на форума?
2. Длъжен ли е някой да чете публикуваните от него материали?
3. Пречи ли някой на участниците във форума да публикуват по-интересни и жизнерадостни теми от живота, такъв какъвто е?
Ако само един от отговорите на тези въпроси е положителен, аз съм съгласен темите на Бижутера да бъдат изтрити от форума, а той да бъде обесен за публично назидание пред сградата на Дарик радио (примерно).

3. Пречи ли някой на участниците във форума да публикуват по-интересни и жизнерадостни теми от живота, такъв какъвто е?
Ако само един от отговорите на тези въпроси е положителен, аз съм съгласен темите на Бижутера да бъдат изтрити от форума, а той да бъде обесен за публично назидание пред сградата на Дарик радио (примерно).

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- TPAKTOP
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:Колеги, не съм адвокат на Бижутера (най-малкото, нямам необходимата квалификация).Вярно е, че форумът е спортен, но той пуска темата в раздел "Свободна зона" все пак, където сме чели какви ли не помии
. В тази връзка бих искал да задам 3 въпроса:
Ако не се лъжа сградата беше на Дондуков! Така че Бижутере не се навъртай в района

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Боже на какво е способен човек, за да се напие като мотика!
Това, че набил жена си е нормално за родната ни действителност. Само, че за какво му е трябвало да наръгва синовете си. Сега жена му дано го зареже, та някой ден прибирайки се от къчмата да падне в някоя канавка и там да си остане.

Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
- Pro-European
- Контакти:
Капитане, никой не иска санкции за Бижутера, напротив.
нека си пише човека.
Само ми се искаше да представи "добавена стойност" към копи-пейста и да ни спестява подобни битови трагедии, когато е възможно
нека си пише човека.
Само ми се искаше да представи "добавена стойност" към копи-пейста и да ни спестява подобни битови трагедии, когато е възможно
Авторът на темата: Ще спре ли..
- Бижутера
- Контакти:
Pro-European написа:Капитане, никой не иска санкции за Бижутера, напротив.
нека си пише човека.
исках да покажа с поредната битова тема, че идиотите в България се множат, защото такива извращения не се случват всеки ден, но в последните няколко години зачестиха драстично

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!