Шибано е правителството! Това, което е казал Божидар Димитров е възмутително. Подобно нещо каза преди време и Борисов. Другите били шибани и лош материал-а те двамата не!
Като не са доволни от народа, да тръгнат по белия свят и да си потърсят друг народ, достоен за техните високи качества.
Министър за българите: "...шибан народ...!"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Министър за българите: "...шибан народ...!"
Е, правителството не е ли част от народа български ? И като е толкова печен българския народ, защо има шибано правителство последните 100 години ? Хората са казали : Ще познаеш стандарта на живот на една държава по селата, не по столицата. Там сравнявай. Ще познаеш манталитета на големия процент от народа по тези, които го управляват.
Има един пост, който пита, защо да сме шибан народ, като сме тупали сърби, византиици, били сме на 3 морета...
Ами шибан народ сме, защото сега не сме на 3 морета и не можем да тупаме никой. Всеки може да ни отупа ! А това не ми повдига националното самочувствие. Трябва ли да се гордея, че народа ми страда ? Били сме на 3 морета, имали сме силна войска, били сме фактор в Европа...и понеже сме много яки вече сме последния кавал на дупката. "Ама те държавниците ни виновни, иначе народа ни е супер" Айде бе ! Те държавниците ни да не са марсианци ? Това е народа ! Държавата върви ли към регрес !? Какво повече да се коментира.
Може би Б. Д. е трябвало да е по-точен, като каже, че големия процент от народа не става, защото все пак има и свестни българи, но мнозонството винаги се налага.
Има един пост, който пита, защо да сме шибан народ, като сме тупали сърби, византиици, били сме на 3 морета...
Ами шибан народ сме, защото сега не сме на 3 морета и не можем да тупаме никой. Всеки може да ни отупа ! А това не ми повдига националното самочувствие. Трябва ли да се гордея, че народа ми страда ? Били сме на 3 морета, имали сме силна войска, били сме фактор в Европа...и понеже сме много яки вече сме последния кавал на дупката. "Ама те държавниците ни виновни, иначе народа ни е супер" Айде бе ! Те държавниците ни да не са марсианци ? Това е народа ! Държавата върви ли към регрес !? Какво повече да се коментира.
Може би Б. Д. е трябвало да е по-точен, като каже, че големия процент от народа не става, защото все пак има и свестни българи, но мнозонството винаги се налага.
Re: Министър за българите: "...шибан народ...!"
Сега сме на 14 морета и 2 океана, както всички страни членки на "Европейския съюз".
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]