soilwork написа:Еми нормално за теб...Rodn1 написа:Нищо интересно не виждам в този трейлър ,което звучи лошо за филма!
Нещо заяждане ли усещам?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
soilwork написа:Еми нормално за теб...Rodn1 написа:Нищо интересно не виждам в този трейлър ,което звучи лошо за филма!
Гледай в 22 секунда вляво на екранаGil-galad написа:soilwork написа:На мен ми е по-скоро интересно тези лица на извънземните от снимките истински ли са или не? Дали това са секретни материали или просто монтаж?azata написа:Харесвам фантастиката,ама от този оскъден трейлър нямам никакво мнение.Да не стане само като с Хищници.Обещаващ филм като гледах трейлъра и понеже много ме кефят 1 и 2 сядам в киносалона и греда-филма се оказа пълна боза.
Добре колко пъти го гледах и само на едната снимка видях лице....и то като череп....нищо друго...
soilwork написа: На мен ми е по-скоро интересно тези лица на извънземните от снимките истински ли са или не? Дали това са секретни материали или просто монтаж?
soilwork написа: Гледай в 22 секунда вляво на екранана мен ми прилича на извънземно с хуманоидни черти
azata написа:soilwork написа: На мен ми е по-скоро интересно тези лица на извънземните от снимките истински ли са или не? Дали това са секретни материали или просто монтаж?
Самото присъствие на име като Спилбърг обещава да е нещо много добро.Дано и филмът е сполучлив.Кога се очаква официална премиера?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта