Турски радиостанции заглушават нашите във Варна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nikipep
Контакти:

Re: Турски радиостанции заглушават нашите във Варна

Мнениеот nikipep » 01 авг 2010 20:44

thebully написа:тез от ВМРО най-после откриха топлата вода,от над 20 години ги има тея заглушавания,при добро време(лятото) и турски телевизии се хващат ефирно по-някой път какво остава за радиата

Колега,не обичам да се заяждам но защо критикуваш ВМРО,та ти досега какво направи по въпроса за толкова време ефирен тормоз,чакаш някой да свърши черната работа,отстрани погледнато звучи все едно че единствено те са в състояние да свършат тая работа,нямам нищо общо с тях освен силно изразеното чувство за националното самосъзнание,но вярвай ми знаеш ли с колко подобни неща се борят тия хора,само те си знаят ...

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 01 авг 2010 20:45

джони написа:що не сте на мача бе форумни чикиджии?да не би билетчето да ви е скъпо? :oops: :oops: :oops:

Господине,моля не категоризирайте по този начин.По същия начин аз мога да ви попитам защо вие не сте на мач.Всички знаем много добре каква е причината.

Потребителски аватар
tzloko
Контакти:

Мнениеот tzloko » 01 авг 2010 21:05

джони написа:що не сте на мача бе форумни чикиджии?да не би билетчето да ви е скъпо? :oops: :oops: :oops:

Много комплекси много нещо ей
Изображение

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 01 авг 2010 23:22

проблем има и в Шумен,анадолците са насочили всичко насам и бомбандират с псувни на турски и цинизми по Български адрес нашето население.незнам защо Бай Ганьо-бойко борисов мълчи и изобщо чий интереси убслижва и той
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 01 авг 2010 23:41

побъркал съм се като бях на море само некви турчоля ми говорят :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 01 авг 2010 23:55

Още когато бях 2001 г. последно на море в Приморско,това ми направи много гадно впечатление,в Турция ли бях или в България,исках да си слушам радиото и мачовете съответно и успях да хвана там само БНР "Хоризонт",всичко беше само на турски друго,бахти и чудото,още тогава си викам ква е тая работа и кво става тук,явно и до ден-днешен си е така :evil: :( :idea:
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 02 авг 2010 00:04

Вчера бях в Гърция по следният маршрут.Ксанти-Комотини-Александрополис и от там се прибрах през ГКПП Капитан Петко Войвода.Изненадващо за мен на близа 50-60 км. преди турската граница(районът около Александрополис,магистрален път Е90),гръцките радиа изчезнаха изведнъж и като се почнаха едни маанета...Сега с учудване и възмущение разбирам,че това се случва чак и до Варна.То бива пропаганда,ама тия турци прекаляват вече.Каква Европа,какви пет лева-при положение,че външната им политика определено се меси във вътрешните работи на съседни държави.Нещо което не се толерира от ЕС.Имам приятел,който изпълнява мисия в Босна и Херцеговина,та той ми разправя-страхотно влияние от страна на Иран и турция.Дава ми пример как преди 3-4 месеца(забравил съм вече точната дата) в Босна и Херцеговина пристигат под егидата на някаква благотворителна кампания Анджелина Джоли и Брат Пит и по същото време Ердоган на официално посещение.Ми нормално-кой го е еня за Ердоган,ама така покрай Брад и Джоли ще го отразят и световните медии...
Дано сегашните управляващи се вземат в ръце и проумеят,че да си Националист не е страшно.Какво означава това-нещо просто.Да обичаш родината си,да се гордееш с това,да поставяш националните интереси пред всички останали...Давам за пример САЩ,Русия,Германия,Франция,Англия...та даже и нашите съседи Гърция,Сърбия,Румъния,турция...
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 02 авг 2010 00:10

А тук в Добрич има сливане на станциите с румънските радиа...
Изображение

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 02 авг 2010 10:36

То си има ред ред за оправяне на тази работа :
1.Губернатора на щата "Източна индиана" н.пр. Джон Баерли пише доклад до президента Обама, в който го уведомява за проблема с индианците от гр.Варна :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
2. Обама представя нота до султана.
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Потребителски аватар
federer_11
Контакти:

Мнениеот federer_11 » 02 авг 2010 16:59

hristov25 написа:Брей кога успяха да стигнат до Варна :roll: макар ,че проблема с турските радиостанции е стар и от години няма решение.

Вие да знаете какво е на юг от Бургас, в Резово, Ахтопол и Синеморец... не се чува българска реч в ефира... нито по ТВ, нито по радиото.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”