Мнениеот azata » 02 авг 2010 00:04
Вчера бях в Гърция по следният маршрут.Ксанти-Комотини-Александрополис и от там се прибрах през ГКПП Капитан Петко Войвода.Изненадващо за мен на близа 50-60 км. преди турската граница(районът около Александрополис,магистрален път Е90),гръцките радиа изчезнаха изведнъж и като се почнаха едни маанета...Сега с учудване и възмущение разбирам,че това се случва чак и до Варна.То бива пропаганда,ама тия турци прекаляват вече.Каква Европа,какви пет лева-при положение,че външната им политика определено се меси във вътрешните работи на съседни държави.Нещо което не се толерира от ЕС.Имам приятел,който изпълнява мисия в Босна и Херцеговина,та той ми разправя-страхотно влияние от страна на Иран и турция.Дава ми пример как преди 3-4 месеца(забравил съм вече точната дата) в Босна и Херцеговина пристигат под егидата на някаква благотворителна кампания Анджелина Джоли и Брат Пит и по същото време Ердоган на официално посещение.Ми нормално-кой го е еня за Ердоган,ама така покрай Брад и Джоли ще го отразят и световните медии...
Дано сегашните управляващи се вземат в ръце и проумеят,че да си Националист не е страшно.Какво означава това-нещо просто.Да обичаш родината си,да се гордееш с това,да поставяш националните интереси пред всички останали...Давам за пример САЩ,Русия,Германия,Франция,Англия...та даже и нашите съседи Гърция,Сърбия,Румъния,турция...
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]