Къде е футболът ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Къде е футболът ???

Мнениеот Cesc Fabregas » 25 юли 2010 17:31

ace_ventura написа:Сега има фирми, фракции, групировки дилъри. Да ходиш на мач с фен-артикул е смешно дори нелепо. Ако евентуално не пееш дадена песен, ултрасите се нерват, че не подкрепяш отбора и може да те набият. Недайси боже да отвориш пакетче семки или да коментираш дадена игрова ситуация работата пак става дебела. Общо взето смешна работа

Тука си на 10000% прав... :roll: ;) :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 25 юли 2010 19:15

ace_ventura написа:
Blue_Lion написа:
ace_ventura написа:Имал съм щастието и честта да бъде на няколко мача от висшата лига quote]

А да те питам,като толкова много знаеш,я ми обясни как седят нещата в Англия с футболните фенове...ей така,нали каза,че няма да те разбера,ама аз пък искам да се образовам ! Виждам,че си капацитет,така че,моля те светни ме,ако обичаш :geek:

Казах, че съм бил на няколко мача, не, че съм сивия кардинал в агитката на Милоу. Просто не ме кефи, момче с мегафон в ръка да ми казва как да се държа на стадиона.

Ок :)
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 юли 2010 19:24

Blue_Lion написа:
ace_ventura написа:
Blue_Lion написа:
А да те питам,като толкова много знаеш,я ми обясни как седят нещата в Англия с футболните фенове...ей така,нали каза,че няма да те разбера,ама аз пък искам да се образовам ! Виждам,че си капацитет,така че,моля те светни ме,ако обичаш :geek:

Казах, че съм бил на няколко мача, не, че съм сивия кардинал в агитката на Милоу. Просто не ме кефи, момче с мегафон в ръка да ми казва как да се държа на стадиона.

Ок :)[/quote]

Пич, през 86-а съм влизал в първият отворен магазин по Графа, за да избягна тълпа ентусиазирани от победата левскари, а времената бяха други.Сега само с полиция могат ме закара на мач в София ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 26 юли 2010 02:38

То точно тогава са били най-големите мелета по българските терени,но както каза,времената са други :)
Изображение

Върни се в “Свободна зона”