rstein написа:На т.н. "културни работници" мога да кажа следното- само шапка може да сваляте пред чалгата и поп-фолк културата и бизнеса! Ако вие не сте в състояние да оцелеете, то трябва да умрете! Жестоко е, но е правилно! И без вас ще минем в днешния информационен век!
E, не, това ме шашна. Знаеш ли хубаво е, че си честен. Говориш от името на доста хора, които го мислят същото като теб, но единственото, което можеш да чуеш да излезе от устата им са някакви нечленоразделни звуци. Ти си културен... а не ти си срещу културата. Хм, как да те нарека тогава...?
Виж сега. Принципно и аз мисля, че театъра е скъпо удоволствие. Но с оглед на труда на актьоррите... Друг е въпросът каква част от приходите за представлението влизат в джоба на актьора. Цена за кино от 4-5 лв. е нормална, ама повече... А с музиката?
50лв. за Депеш - струва си! Много ясно! 20 години ги чаках и после нямах кинти. Да вземам заем, че да ги гладувам... Една седмица трябваше да стискам зъби, не исках. Изкуството е скъп продукт. И той си има цена! Приемам го. Гадно ми е, но съм беден. Но за това не е виновен театъра. Сещаш ли се? А чалга лейката, единственото усилие, което прави е да си подбере максимално къса пола за изявата. Не и трябва да репетира. Те както пеят под душа, тъй пеят и на сцена.
Но верно, уби ме с това изказване. И още веднъж казвам "Евала!", че го сподели.