Това е моя дом... не си го давам!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Това е моя дом... не си го давам!

Мнениеот acmilan » 18 юли 2010 00:49

metodito написа:
viroglav написа:Не знам дали това е вашия дом ( на бойкотиращите ) ... Но знам , че в един дом човек не гони семейството си с димки и бомби ... Не псува наляво и надясно живущите в него ... Не замеря с камъни роднините си , защото не му харесва как се държат те в хола на този дом. Не си слага маска на лицето , за да прескача до къщата на съседа си и да чупи и троши неговото имущество. В един дом не е нужно да палиш и трошиш столовете , масите и прозорците ... Дори напротив ...

Браво, човек! Много правилно написано.
Уважавам хората, които си дават последните стотинки, за да допринесат за хореографията, за билет за гостуване на любимците си, бягат от бачкане, за да бъдат на линия за мача :mrgreen: (е, не и ако имат семейство да хранят), когато дерат гърло в студа въпреки, че знаят, че на следващата сутрин ще се събудят най-малкото с ангина, а може и бронхит пневмония, но малоумниците - не!
Никога насилието не е разрешение.
Според мен истинските фенове не са тези, които са показали непристойно поведение (наранили са някого, отнесли са се грубо с друг...).
Така, както си го написал то излиза, че Стадионът е Къщата на насилието...
Криво разбираме цивилизацията ние, и това е.

Поздравявам и двама ви за мненията!Напълно съм съгласен.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 18 юли 2010 00:55

acmilan написа:
metodito написа:
viroglav написа:Не знам дали това е вашия дом ( на бойкотиращите ) ... Но знам , че в един дом човек не гони семейството си с димки и бомби ... Не псува наляво и надясно живущите в него ... Не замеря с камъни роднините си , защото не му харесва как се държат те в хола на този дом. Не си слага маска на лицето , за да прескача до къщата на съседа си и да чупи и троши неговото имущество. В един дом не е нужно да палиш и трошиш столовете , масите и прозорците ... Дори напротив ...

Браво, човек! Много правилно написано.
Уважавам хората, които си дават последните стотинки, за да допринесат за хореографията, за билет за гостуване на любимците си, бягат от бачкане, за да бъдат на линия за мача :mrgreen: (е, не и ако имат семейство да хранят), когато дерат гърло в студа въпреки, че знаят, че на следващата сутрин ще се събудят най-малкото с ангина, а може и бронхит пневмония, но малоумниците - не!
Никога насилието не е разрешение.
Според мен истинските фенове не са тези, които са показали непристойно поведение (наранили са някого, отнесли са се грубо с друг...).
Така, както си го написал то излиза, че Стадионът е Къщата на насилието...
Криво разбираме цивилизацията ние, и това е.

Поздравявам и двама ви за мненията!Напълно съм съгласен.

И аз съм напълно съгласен и с 3ма ви ;) Както и с онази удебелената част в миналия ми поуст ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 18 юли 2010 11:57

Един хубав пример за обитателите на къщата :

http://www.ultras-bg.com/product/31.html

Защо ли си мисля, че от такива съквартиранти нямам нужда :!: :?:

Иначе, евала, добър начин да си рекламираш сайта, с което да генерираш парички. :twisted:
Заблудени дечица на по 15 ще се вържат 100%.Ще си купят шапчица- менте на Фред Пери.Тениска на "ХУЛТРАС".
Ще се чустват достойни наематели на порутената бетонна структура, наричана така мило "дом".
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 18 юли 2010 14:32

Много поезия, много нещо! Пишурката и Азис - две в едно, и Евтим Евтимов не може да го напише по-хубаво! :shock:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Свободна зона”