Мързелът

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Re: Мързелът

Мнениеот Blacksea13 » 08 юли 2010 10:57

Ако мързелът болеше,повечето щяхме да се гърчим от болка... :!:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 08 юли 2010 11:00

Значи от всички мнения дотук може да си извадим извода че сме генно обременени :)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 08 юли 2010 11:06

Само да вметна,че и аз като автора,преди мноооого години,съвсем в зората на демокрацията,останах без цигари.Магазина до нас беше затворил,а най близкият...Ами ефекта е че спрях цигарите за един много дълъг период от време.После за малко пропуших отново и сега вече не пуша,но това е благодарение на НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВОМЪРЗЕЛА! :mrgreen:
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 08 юли 2010 11:09

TPAKTOP написа:Значи от всички мнения дотук може да си извадим извода че сме генно обременени

[offtopic]буахахахахахахахаххахаахаххахахахахахахаха аватара ти е култов :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 08 юли 2010 12:24

Veso1913 написа:Само да вметна,че и аз като автора,преди мноооого години,съвсем в зората на демокрацията,останах без цигари.Магазина до нас беше затворил,а най близкият...Ами ефекта е че спрях цигарите за един много дълъг период от време.После за малко пропуших отново и сега вече не пуша,но това е благодарение на НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВОМЪРЗЕЛА! :mrgreen:

А дано да има същия ефект и върху мене. Истината е че съм ги спирал за около година ама пак почвам. Дай боже мързела да си каже думата и да ме обори :lol:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 08 юли 2010 12:27

Бижутера написа:
TPAKTOP написа:Значи от всички мнения дотук може да си извадим извода че сме генно обременени

[offtopic]буахахахахахахахаххахаахаххахахахахахахаха аватара ти е култов :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

[offtopic]И аз много го харесах но най-интересно е къде го намерих в една група в facebook "Да помогнем на Веселин Маринов да спре да пее" хаахаха[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”