Протест срещу убийството на българин от група цигани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Протест срещу убийството на българин от група цигани

Мнениеот Бижутера » 07 юли 2010 20:53

за тва видите ли некой дивеещ манго по улиците - бой! :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 07 юли 2010 22:29

Бижутера написа:за тва видите ли некой дивеещ манго по улиците - бой! :twisted:

И после в казана за Биодизел,че петролецът взе да намалява...

П.С.Бог да прости Боби,а мангалите да си получат заслуженото :evil:
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Reckless

Мнениеот Reckless » 08 юли 2010 06:54

Не се самозаблуждавайте, че ще се промени нещо. Всичко ще си остане с някакво мълчаливо присъствие пред НС и по форумите и след някой ден ще бъде забравено, като многото подобни случаи преди това и всичко ще си е същото. Тези неща стават с действия а не със мирни протести. Като ти е писнало, излизате с приятели и правите акции. За да постигне народа нещо в държавата, трябва да се сбие физически с държавата. Навсякъде е така. Примери, колкото искате. Аз съм на 42 г. родом от Плевен. В края на 80-те год. се организирахме редовно в кв. "Сторгозия" по над 70 момчета и сме правили среднощни акции в кв."Стара гара" с масови побоища и палене на къщите на циганите, защото бяха започнали да си позволяват повече, отколкото заслужават. Акциите бяха добре организирани, бързи и впоследствие патрулките не залавяха никой. По това време циганите не смееха да се покажат никъде и никой нямаше проблеми с тях, защото си знаеха мястото. Моето поколение бяхме такива момчета. Като те натискат, натискаш и това е. Ако ми се нарушат правата, съм готов да се бия и с дяволите, не ми пука от последствията. За такива, които разбират само от бой, с дипломация няма да стане. Навремето жителите на с. Подем, плевенско се вдигнаха една вечер, смазаха циганите от бой, запалиха им къщите и ги изгониха от селото и никой нищо не можа да им каже. Така трябва да се действа, за да се приемат нещата на сериозно.С писане в интернет, няма да стане. По мое мнение, за да се случи нещо, трябва народа масово да се вдигне с кой каквото има под ръка и да се действа твърдо, ако трябва и с полицията да се бие, но да си извоюва правата. Само така управляващите могат да се стреснат и да се обърне внимание на проблема, дори от международни институции. Държавниците ни се стряскат само от физическа саморазправа, от нищо друго, най-малко пък от интернет. Ако си бях в България и пострадалото момче /да почива в мир / ми беше близък, или съм афектиран от случая, повярвайте ми, нямаше да напиша и един ред в нета а щях да хвана каквото имам, главата в торбата и действам. Не мога да си представя, да живея в унижение. Или ще живея в мир със себе си, или по-добре да не живея. Може би това е и причината за да се преместя извън България.
Това беше единственото, което можех да направя със себе си, за да живея, както смятам за добре. Който го е страх и няма сърце, най-добре да си трае и да търпи.

Върни се в “Свободна зона”