Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MORSKI написа:Е как да има образованост, като в момента на 90% от децата в главата са им компютрите, секса, наркотиците и т.н...
Оставете този форум и аз правя непрестанно грешки в бързината не е там въпроса!
Не, че аз съм възрастен, но все пак съм сред последното поколение, което имаше прилично детство.... Играех до 11 вечерта навън, нашите не ги беше страх за мен, престъпност почти нямаше..... Компютри почти никой не използваше, интернета още по-малко.....
От 1 - до 7 клас ме научиха на основа, преподавателите им пукаше за нас( освен по руски)..... Но и в учебниците нещата бяха написани на човешки език... В момента учебниците за малките са писани от завършени идиоти за мен!
Малките се учат, че да пушиш трева е гъзарско, да правиш секс от 12 годишен е геройство, да бягаш от час също....
Да киснеш в интернет 20 часа е привлиегия... И т.н , и т.н....
cska_90 написа:Лошото е, че на такива се дава възможност да взимат дори и висше и после се чудим защо няма професионализъм в нито една сфера!!
slavia_forever написа:cska_90 написа:Лошото е, че на такива се дава възможност да взимат дори и висше и после се чудим защо няма професионализъм в нито една сфера!!
Ужасяващо си ПРАВ! Не знам откъде имаш информация, но това са и моите наблюдения в реална среда!
slavia_forever написа:cska_90 написа:Лошото е, че на такива се дава възможност да взимат дори и висше и после се чудим защо няма професионализъм в нито една сфера!!
Ужасяващо си ПРАВ! Не знам откъде имаш информация, но това са и моите наблюдения в реална среда!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта