Садисти обесиха куче в столичен квартал!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Садисти обесиха куче в столичен квартал!

Мнениеот Cesc Fabregas » 29 юни 2010 13:45

W84me написа:Кучетата не са виновни,че са бездомни!Ние хората сме виновни,че ги изхвърляме на улицата!Животните не заслужават такова отношение!

Абе колко пъти да ви обясня, какво ми интересува мен, че някоя от вашите баби или дядовци(говоря принципно), е решила преди 40 години да си изхвърли кучето навън! Изобщо не ме засяга!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

deathproof
Контакти:

Мнениеот deathproof » 29 юни 2010 14:19

Темата за бездомните кучета е като приказка с лош край, за двукраки и четрикраки. Кой печели от всичко това, ами организациите, които получават евро пари за издръжка на уличните кучета. Точно поради тази причина кастрираните кучета продължават да създават поколение(не поради небрежност на ветслужбите)-съзирате ли пипалата на общите интереси. Кой би се отказал от цицката наречена евро идиоти, които наливат в бездънната ни яма.
Страшното, е че локализираме агресията си в грешната посока. Убийствата на улични кучета подвърждава апатията на държавата и анархията в обществото ни. И повярвайте, че тези жестокости са дело на деца. Не си спомням кога за последно съм видял млад човек да си отсъпи мястото си в трамвая на възрастен. Всичко това са индикатори за посоката, в която е тръгнала нацията. Май и Господ няма да ни помогне. Жалко за невинните жертви

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 юни 2010 14:24

Cesc Fabregas написа:
W84me написа:Кучетата не са виновни,че са бездомни!Ние хората сме виновни,че ги изхвърляме на улицата!Животните не заслужават такова отношение!

Абе колко пъти да ви обясня, какво ми интересува мен, че някоя от вашите баби или дядовци(говоря принципно), е решила преди 40 години да си изхвърли кучето навън! Изобщо не ме засяга!

Ами явно по някакъв начин те е засегнало,щом си толкова изнервен...Има си съответни органи за решаване на проблема с кучетата.И тези кучета не са били изхвърлени преди 40 години...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 29 юни 2010 14:39

W84me написа:
Cesc Fabregas написа:

Ами явно по някакъв начин те е засегнало,щом си толкова изнервен...Има си съответни органи за решаване на проблема с кучетата.И тези кучета не са били изхвърлени преди 40 години...

Явно не са изхвърлени скоро, след като изобщо не може да се разбере каква порода са...
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Трън
Контакти:

Мнениеот Трън » 29 юни 2010 16:30

Почти всички ухапвания стават от ГЛЕДАНИ кучета, къде сте чули за бездомен Ротвайлер. В такъв случай нямам нико против
1. да се трепе проинилото се куче
2. да се трепе безотговорния му стопанин с камъни
Но това не значи че всички бездомни кучета по улиците са потенциално опасни и че трябва да се бесят по дърветата.

Pro.Daeg
Контакти:

Мнениеот Pro.Daeg » 05 юли 2010 00:11

Супер ми е мъчно :cry: от къде намират сили да направят подобно нещо...... направо останах напълно озъдъчен.
Какъв изверг трябва да си за да направиш подобно нещо никое живо същество незаслужава подобна смърт по добре го застреляй отколкото да го обесиш............. надявам се тези който са го извършили това да не забравят ,че господ забавя но не забравя........ !!!!

Върни се в “Свободна зона”