Италианци, гърци и българи най-мързеливи в ЕС
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Италианци, гърци и българи най-мързеливи в ЕС
За спортуването...ясно е.Повечето европеици са си насмогнали на масрафа и отделят време за спортуване.Тук при нас цял ден бач,почивният ден я на село,я на вилата или нещо друго.Ядове много,проблеми....аиде мисли за спорт.
Да бе, виждам ги колко спортуват. Излязат привечер и потичат 20-на минути на тръс. Лесно е да се отделя време за спорт, когато имаш: 40 дни платена годишна отпуска. 1:30 часа обедна почивка. 35 часа месечна заетост ... и пари и бази за спорт.
105 години / 4 поколения ботевисти!
- Botevist_1912
- Контакти:
Red_Pride написа::o![]()
Взето от форум...
България е супер държава, ако си тарикат. Тука да си тарикат си е тарикатлък. Аз самият съм голям тарикат, тарикат с бизнес. Да имам си собствен бизнес и печеля яко, а разни будали ми бачкат за по 300 лв. на месец. Супер яко. Правя ги на две стотинки. Какъв бизнес ли?Ами кафенце, няолко магазинчета, такива работи. Що им плащам по толкоз ли? Ами щом са съгласни да бачкат за толкова, защо да им плащам повече. Аз не ги карам на сила, те сами идват да си търсят работа и досега никой не ми е отказал. Някой път се изръсвам повече, за някоя пичка дето ми е работничка. Знаеш как е, джиджи-биджи, а и тя сама се навира. Мисли си, че като си отвори краката и аз ще си отворя портфейла, овчици. Глезя я, докато ми омръзне и после уволнение. А такива като нея много, с лопата да ги ринеш. Гот е да си бизнесмен в България и ти излиза евтино, особенно откъм работна ръка. Аз съм им изучил мисленето на баламите, те ценят матерялните си придобивки, телефончета, дрешки или пък да ходят по разни клубове, но не си ценят труда, а те дефакто само чрез него могат да си изкарат парички. Те не го разбират това, щом не се яде и пие, и не може да се пипне с ръчичка значи не е ценно. Балами, балами та баламурници. Мислят си, че след някой месец, ще им дигнат заплатата. Да ама не. Виж ако баламите бяха малко, тогава щеше да е друго. Ако си ценяха труда и имаха реална преценка колко той струва, тогава можеше да вземат и повече пари. Но те нямат самооценка, колкото им кажеш толкова. Будали! Това е. Един като си тръгне, друг ще го смини и толкоз, какво тук значи някакъв си будала. Будали много, многоо и е многоо яко че има толкова много будали. Супер е просто. Нямам думи. Доволен съм. Даже сега е криза и мисля да използвам случая да намаля заплащането на 250 лв. Що не, вече има балами съгласни да работят и за тези пари. Да са живи и здрави, всички балми в България и да се множат. Пази Боже някой ден да решат, че няма да работят за толкова пари, тогава ща не ща, ще трябва да им плащам повече. Но, докато са много няма страшно. Обичам ви будали, обичам ви, в крайна сметка аз на вас дължа богатството си, на вашия обезценен труд и вашата вяра, че утре някой ще се сети да ви вдигне заплатата. Истината е, че човек струва толкова, за колкото сам се оценява
Според мен го е писал някой, на когото му е писнало от алчни капиталисти и от овчедушен народ

Последна промяна от Botevist_1912 на 28 юни 2010 20:40, променено общо 1 път.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
- Бижутера
- Контакти:
на нас с гърците си ни личи че сме мързели...ама мисля, че на мястото на италианците можем да сложим ония рижавите шишковци от острова 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
пълни глупости са тея изследвания, а този от КТ Подкрепа трябва веднага да се обеси на площада!
нашия народ е мирен и трудолюбив, отделно е и много умен и интелигентен, Но откакто влезнахме в тая демокрация и започна гаврата с българите, тея ни ценносто минаха на втори план, защото по-важно е да оцелееш, ти и твоето семейство!
умните решиха да избягат в чужбина, скромните останаха тука!
как може някакъв дебел чиновник да ме нарича мързелив, след като аз работя 6 дни в седмицата общо 57 работни часа, като обедна почивка не е отбелязана! като сложиш и заплата от 600 кинта, може и да се запиташ колко може да е мотивиран служителя, след като надника му е под 4 лева за работен час!
друг е въпроса дали за това време се постига високо КПД, но това вече е проблем на мениджъра или президента на фирмата!
как може да ни наричат мързеливи, след като иконмиката ни работи и събота и неделя, само банките почиват! я вижте на запад как през уикенда неможеш да намериш отворен магазин да си купиш дори и храна! Мързели!
нашия народ е мирен и трудолюбив, отделно е и много умен и интелигентен, Но откакто влезнахме в тая демокрация и започна гаврата с българите, тея ни ценносто минаха на втори план, защото по-важно е да оцелееш, ти и твоето семейство!
умните решиха да избягат в чужбина, скромните останаха тука!
как може някакъв дебел чиновник да ме нарича мързелив, след като аз работя 6 дни в седмицата общо 57 работни часа, като обедна почивка не е отбелязана! като сложиш и заплата от 600 кинта, може и да се запиташ колко може да е мотивиран служителя, след като надника му е под 4 лева за работен час!
друг е въпроса дали за това време се постига високо КПД, но това вече е проблем на мениджъра или президента на фирмата!
как може да ни наричат мързеливи, след като иконмиката ни работи и събота и неделя, само банките почиват! я вижте на запад как през уикенда неможеш да намериш отворен магазин да си купиш дори и храна! Мързели!

-
- Контакти:
Айде сега българите най-мързеливата нация в ЕС...нали по цял ден масово се играе табла...и се поддържа спортна форма!