а най-абсурдното е че аз самия съм ял бой от наци скинхедс и никога не бих се хванал да си троша нервите и да защитавам подобен човек
трето от момчетата - Марио Макуси - го има сниман от охранителна карема на магазин как си пазарува, по времето когато се е случило престъплението, но записът не е взет предвид като доказателство.
Димитър Лазаров пък има алиби не само от роднини и гаджето си, с която се е виждал по обяд същия ден, но и от продавач в магазин, когото никой не взима под внимание като свидетел и не желае да разпита...
old - delete
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА РОСЕН КЪНЕВ
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."
Росен го познавам от много години и е страшен пич! Роската Велинов е невинен! Но това в случая няма нищо общо, защото при нас ако мама и тате или вуйчо не се познават със съдии и прокурори - сори майкъл чакаш докато мръсния ушев ти каже да си ходиш. Може да са 24 часа, а в случая може и да са 9 месеца. Тва си е стар полицейски трик- става някакъв проблем с обществена стойност и веднага МВР го разрешават- всичко е наред бойко спи спокойно шот като отиде при гала или сашо диков може спокойно да каже че цецко си е свършил работата! Те няма да могат да го осъдят ако ще да се насерат, ще стане като този пич дето лежал невинен 6 месеца! Тъжно е , че млади хора в бг не си вярват и не се подкрепят! А тия фашисти, нео комунисти и ултра БЗНС формации са толкова смешни, ходят и се оплакват по ТВ, а всички ги знаем кви долни пияници и помияри са! Тоя Боби (не помня фамилията) дето е лидер на младите комунистчета , го помня беше във френската и още от тогава яко го дърмониха щот беше просто момче и дуднеше глупости!!!
Ушев на кафево!!!
Ушев на кафево!!!
Не че искам да се състезавам с по-препатили. Само ще кажа, че живеех (от следващата седмица пак ще живея в Благоевград). Живея под наем с други хора. (ще спестя обясненията кой прав кой крив в конфликт със съседите, само ще кажа че за 2 години се смениха повече от 10 различни наемателя и преди няколко седмици пак е имало падни стани с полицията). Идва съседа (СОТ-аджия) и натрепва някого, че му пречим. Идва другия съсед и същото. Заключим си врата, идват ченгетата и ни счупят от бой. Пишат ни актове. И накрая в полицията ни казват, а бе, не пишете жалби, че ще става много по-лошо. Обратния случай ние се обадим първи в полицията, ченгетата идват, "оправят" положението, накарат ни се, че не сме легнали да спим в 12 вечерта, като културните деца и убедително ни съветват да не пишем жалби... (към днешна дата не знам дали ме водят някъде за нещо, плащал съм актове - пълна пародии с грешни имена, адреси и от полицаи, които съм сигурен, че не бяха повикани по каналния ред, а на приятелски начала). Аз съм виждал как ченгетата бият хора, които са си легнали да гледат филм в собствената стая и са си заключили вратата - не знам защо, мисля, че щото се опитаха да им обяснят, че няма как да пуснат тока като няма копче в стаята 
Значи обяснете ми какво да направи човек при това положение, защото има едно отвратително чувство на безсилие... Как да докараш гаджето си да живее при теб като тя не е виждала тъмен балкански субект, който си влиза у вас през нощта и раздава правосъдие или ченгета, които те счупват от бои, докато си гледаш филм. Как се чувстваш след това като ЧОВЕК (не толкова, че си изял няколко шамара) и как така има едни хора, които си хвърлят фасовете по стълбите и те мародерстват, а ти не можеш да направиш нищо друго освен да ги пречукаш с някои приятели (това при варианта с полицията не бачка). И това в моят дом...
пп и в един момент решаваш, че в чужбина е по-добре. Там няма Юри Галев - общинар, няма ги и съседите със дебели вратове, няма я полицията, която е по-лоша от предходните две. И ДА имагражданско общество...

Значи обяснете ми какво да направи човек при това положение, защото има едно отвратително чувство на безсилие... Как да докараш гаджето си да живее при теб като тя не е виждала тъмен балкански субект, който си влиза у вас през нощта и раздава правосъдие или ченгета, които те счупват от бои, докато си гледаш филм. Как се чувстваш след това като ЧОВЕК (не толкова, че си изял няколко шамара) и как така има едни хора, които си хвърлят фасовете по стълбите и те мародерстват, а ти не можеш да направиш нищо друго освен да ги пречукаш с някои приятели (това при варианта с полицията не бачка). И това в моят дом...
пп и в един момент решаваш, че в чужбина е по-добре. Там няма Юри Галев - общинар, няма ги и съседите със дебели вратове, няма я полицията, която е по-лоша от предходните две. И ДА имагражданско общество...
[center]
[/center]

[offtopic]защо Цветанов се скъса да обяснява какво зло са нацистите, защо цялото общество скочи срещу тях, НО приемаме всички други крайни течения??????? Каква е разликата между биячите и битите (ако в българия е а-морално да си в някоя от тези групи, то това е ултра лявата заради всички убийства, терор и мъчения, които са причинили...) Значи ДПС не са извън закона, ултра левите не са извън закона, всеки друг не е извън закона - само нацистите са... че ние кога сме имали нацисти - 50 момчета без никакъв ГРЪБ - те си ги знаят кои са и отчитат дейност с тях...[/offtopic]
[center]
[/center]