old - delete

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

SFHC
Контакти:

Re: СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА РОСЕН КЪНЕВ

Мнениеот SFHC » 20 юни 2010 23:28

а най-абсурдното е че аз самия съм ял бой от наци скинхедс и никога не бих се хванал да си троша нервите и да защитавам подобен човек

трето от момчетата - Марио Макуси - го има сниман от охранителна карема на магазин как си пазарува, по времето когато се е случило престъплението, но записът не е взет предвид като доказателство.

Димитър Лазаров пък има алиби не само от роднини и гаджето си, с която се е виждал по обяд същия ден, но и от продавач в магазин, когото никой не взима под внимание като свидетел и не желае да разпита...
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

DelPierro
Контакти:

Мнениеот DelPierro » 20 юни 2010 23:57

Росен го познавам от много години и е страшен пич! Роската Велинов е невинен! Но това в случая няма нищо общо, защото при нас ако мама и тате или вуйчо не се познават със съдии и прокурори - сори майкъл чакаш докато мръсния ушев ти каже да си ходиш. Може да са 24 часа, а в случая може и да са 9 месеца. Тва си е стар полицейски трик- става някакъв проблем с обществена стойност и веднага МВР го разрешават- всичко е наред бойко спи спокойно шот като отиде при гала или сашо диков може спокойно да каже че цецко си е свършил работата! Те няма да могат да го осъдят ако ще да се насерат, ще стане като този пич дето лежал невинен 6 месеца! Тъжно е , че млади хора в бг не си вярват и не се подкрепят! А тия фашисти, нео комунисти и ултра БЗНС формации са толкова смешни, ходят и се оплакват по ТВ, а всички ги знаем кви долни пияници и помияри са! Тоя Боби (не помня фамилията) дето е лидер на младите комунистчета , го помня беше във френската и още от тогава яко го дърмониха щот беше просто момче и дуднеше глупости!!!
Ушев на кафево!!!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 21 юни 2010 00:30

Не че искам да се състезавам с по-препатили. Само ще кажа, че живеех (от следващата седмица пак ще живея в Благоевград). Живея под наем с други хора. (ще спестя обясненията кой прав кой крив в конфликт със съседите, само ще кажа че за 2 години се смениха повече от 10 различни наемателя и преди няколко седмици пак е имало падни стани с полицията). Идва съседа (СОТ-аджия) и натрепва някого, че му пречим. Идва другия съсед и същото. Заключим си врата, идват ченгетата и ни счупят от бой. Пишат ни актове. И накрая в полицията ни казват, а бе, не пишете жалби, че ще става много по-лошо. Обратния случай ние се обадим първи в полицията, ченгетата идват, "оправят" положението, накарат ни се, че не сме легнали да спим в 12 вечерта, като културните деца и убедително ни съветват да не пишем жалби... (към днешна дата не знам дали ме водят някъде за нещо, плащал съм актове - пълна пародии с грешни имена, адреси и от полицаи, които съм сигурен, че не бяха повикани по каналния ред, а на приятелски начала). Аз съм виждал как ченгетата бият хора, които са си легнали да гледат филм в собствената стая и са си заключили вратата - не знам защо, мисля, че щото се опитаха да им обяснят, че няма как да пуснат тока като няма копче в стаята :)

Значи обяснете ми какво да направи човек при това положение, защото има едно отвратително чувство на безсилие... Как да докараш гаджето си да живее при теб като тя не е виждала тъмен балкански субект, който си влиза у вас през нощта и раздава правосъдие или ченгета, които те счупват от бои, докато си гледаш филм. Как се чувстваш след това като ЧОВЕК (не толкова, че си изял няколко шамара) и как така има едни хора, които си хвърлят фасовете по стълбите и те мародерстват, а ти не можеш да направиш нищо друго освен да ги пречукаш с някои приятели (това при варианта с полицията не бачка). И това в моят дом...

пп и в един момент решаваш, че в чужбина е по-добре. Там няма Юри Галев - общинар, няма ги и съседите със дебели вратове, няма я полицията, която е по-лоша от предходните две. И ДА имагражданско общество...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 21 юни 2010 00:36

[offtopic]защо Цветанов се скъса да обяснява какво зло са нацистите, защо цялото общество скочи срещу тях, НО приемаме всички други крайни течения??????? Каква е разликата между биячите и битите (ако в българия е а-морално да си в някоя от тези групи, то това е ултра лявата заради всички убийства, терор и мъчения, които са причинили...) Значи ДПС не са извън закона, ултра левите не са извън закона, всеки друг не е извън закона - само нацистите са... че ние кога сме имали нацисти - 50 момчета без никакъв ГРЪБ - те си ги знаят кои са и отчитат дейност с тях...[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”