Честит Рожден Ден, БОЙКО!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Честит Рожден Ден, БОЙКО!

Мнениеот ros » 13 юни 2010 12:16

Бижутера написа:
caerdydd написа:Нощо ново ! Типичните нашенски черти - злоба,завист,самосъжаление и тотална простотия.
Човека е пуснал тема за пожелания ,а не за политически мнения.Нещо което не ти е приятно не учавствай в него , никой не те кара насила. Да ама не ,тя глупоста и селенията мори цял живот. Понякога си мисля ,че голяма част от нас Българите не заслужават никаква Европа ,а Доган и Диарбекира !!!

ами те тия дето плюват срещу бойко са или от малцинствата или от електората на бсп...за това казвам, че който е срещу герб е антибългарин, това е най-сигурното нещо на планетата! ;)

Честит рожден ден на Бойко... Явно е, че му е трудно да разбере че държавата не е "Ипон" и като казва АЗ трябва да мисли за нас, а не за себе си... Но това е друг въпрос. Дано успее да направи най-сетне спортната зала - това поне ще му остане като плюс, поне за феновете

[offtopic]ПП: Ицо така както му се мазниш може и за медиен съветник или за пресаташе да те вземе :lol:[/offtopic]
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
caerdydd
Контакти:

Мнениеот caerdydd » 13 юни 2010 12:20

Ха-Ха-Ха / Boksiorcheto / това,че ти е празна главата го разбрахме :lol: ама си бил и много нервен :lol:
LEVSKI forever !!!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 юни 2010 12:21

Blue_Girl написа:
TodorT написа:
bufara написа:Този полуграмотен премиер трябва да се разкара с олигофренското си правителство колкото се може по-скоро, иначе тежко ни на всички.
И защо като не подкрепяме Бойко да сме антибългари, не всеки е олигофрен и овца в тази държава. И не съм нито от БСП, нито пък съм турчин, да ви изпреваря въпросите за Сергей :lol: Просто Бойко ще ни затърка като държава, това да ви е ясно!

Е ти к`во искаш от един пожарникар. :? Той не може да се изкаже, а ти държавата искаш да управлява. :lol: НЕ съм от БСП, ДПС и т.н. Просто това, според мен, не е човекът, който да управлява държавата. :oops:

П.П. Честит ти ден, Бойче. :)

А кой е човека за теб, за да управлява държавата ни?
:mrgreen:

За съжаление, на този етап не съм го срещнал :( :lol:

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 13 юни 2010 12:23

caerdydd написа:Ха-Ха-Ха / Boksiorcheto / това,че ти е празна главата го разбрахме :lol: ама си бил и много нервен :lol:

А ти много ли си интелигентен,селянино?
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 юни 2010 12:24

ЧРД на баце Бойко

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 13 юни 2010 12:34

Boksiorcheto написа:Не си прав. Въобще няма нищо общо футболните пристрастия,даже напротив! Важното е,че е помогнал нещо за спорта,а не на кой отбор. Въобще не слагам това,че съм от Локомотив и защото ви дал стадиона и сложил жълто - черно шалче,дай да го мразя. Тук става въпрос,че е нискоинтелектуален. А ти от кой отбор беше? Металик,Ботев?

На вас ви е удобно да пишете Металик,Ботев.Истината е,че ние откупихме участие в тази група,историята с велбъжд-локо е съвсем друга...

ЧРД на Бойко!Да е жив и здрав и да мачка комунистите.! 8-)
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 13 юни 2010 12:36

Jeff Ament написа:
Boksiorcheto написа:Не си прав. Въобще няма нищо общо футболните пристрастия,даже напротив! Важното е,че е помогнал нещо за спорта,а не на кой отбор. Въобще не слагам това,че съм от Локомотив и защото ви дал стадиона и сложил жълто - черно шалче,дай да го мразя. Тук става въпрос,че е нискоинтелектуален. А ти от кой отбор беше? Металик,Ботев?

На вас ви е удобно да пишете Металик,Ботев.Истината е,че ние откупихме участие в тази група,историята с велбъжд-локо е съвсем друга...

ЧРД на Бойко!Да е жив и здрав и да мачка комунистите.! 8-)

Истина е,че историята е друга,но е подобна. Така,че и ние имаме право да ви побъзикаме(приятелски) малко ;) :) .

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 юни 2010 12:44

Бижутера написа:
caerdydd написа:Нощо ново ! Типичните нашенски черти - злоба,завист,самосъжаление и тотална простотия.
Човека е пуснал тема за пожелания ,а не за политически мнения.Нещо което не ти е приятно не учавствай в него , никой не те кара насила. Да ама не ,тя глупоста и селенията мори цял живот. Понякога си мисля ,че голяма част от нас Българите не заслужават никаква Европа ,а Доган и Диарбекира !!!

ами те тия дето плюват срещу бойко са или от малцинствата или от електората на бсп...за това казвам, че който е срещу герб е антибългарин, това е най-сигурното нещо на планетата! ;)

Разбрахме, че си най-големият фен на ББ ! Разбрахме, че за теб човек, който не симпатизира на ГЕРБ е антибългарин или е от малцинставата. Разбрахме, че според теб ББ е точният човек за управник на България. Само не разбирам защо се опитваш да ни убедиш, че те се най-прав ?!? Във всички теми ни натякваш, че твята гледна точка е най-правилната. Ета в темата за Биг Брадър се опитва да ни убедиш, че това реалити е простотия в няколко поста, тук ни натякваш, че Бойко е правилният човек за държавата за енти път. А престани :evil: Разни хора, разни идеали! ПРоумей го най-накрая! НЕ съм антибългарин и не съм от малцинстава, българино. Не съм от ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС и прочие и няма да ме убедиш, че партията за българия е ГЕРБ. Аман от разбирачи :evil:

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 13 юни 2010 12:47

TodorT написа:
Бижутера написа:

Разбрахме, че си най-големият фен на ББ ! Разбрахме, че за теб човек, който не симпатизира на ГЕРБ е антибългарин или е от малцинставата. Разбрахме, че според теб ББ е точният човек за управник на България. Само не разбирам защо се опитваш да ни убедиш, че те се най-прав ?!? Във всички теми ни натякваш, че твята гледна точка е най-правилната. Ета в темата за Биг Брадър се опитва да ни убедиш, че това реалити е простотия в няколко поста, тук ни натякваш, че Бойко е правилният човек за държавата за енти път. А престани :evil: Разни хора, разни идеали! ПРоумей го най-накрая! НЕ съм антибългарин и не съм от малцинстава, българино. Не съм от ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС и прочие и няма да ме убедиш, че партията за българия е ГЕРБ. Аман от разбирачи :evil:

Евала,пич! Най - компетентното мнение до тук! +1000

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 13 юни 2010 12:49

Жив и здрав да е,но не му пожелавам нов мандат.Надявам се на политическата сцена да се появи нов,много по-кадърен и сериозен лидер от този,но знаейки,че това няма да стане скоро,съм убеден,че Бойко ще изкара минимум още един мандат.Все пак има един човек,който може да управлява България,но той е бита карта,за съжаление.Много слабо ме интересува мнението на повечето,това е Иван Костов.Никой друг не е показал и част от неговия потенциал.Все пак успех на това правителство,защото негов успех ще бъде и успех за България.Само да добавя нещо,Бижутер,ти сериозно ли си мислиш,че Борисов е противник на комунистите и турците?Ами тогава как една от първите охранителни фирми беше неговата,как беше на едно средно ниво в йерархията на една от създадените от кукловодите групировка,а именно СИК?Защо е бил член на БКП?Защо беше главен секретар на МВР в първото тройно правителство?И не ми казвай,че царя и Доган управляваха сами,това не е така,имаше двама червени министри в този кабинет,а последвалото вече и фактическо тройно управление доказва това.За свършеното през последната година пък въобще не ми се говори,вместо да се консултира и да приеме по-близко до себе си човек като Костов,който е единственият качествен управленец на България(никъде не казвам честен,перфектен,прекрасен и т.н. в човешки план),а взе до себе си малоумник като Волен,който и него ще продаде при първа възможност?Винаги съм бил и винаги ще бъда против комунистите,но точно Бойко Борисов най-малко може да бъде каквато и да е тяхна алтернатива.Както и да е,важното е,че Берлускони ще е тук за рд-то :lol:
Последна промяна от acmilan на 13 юни 2010 12:58, променено общо 2 пъти.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Свободна зона”