Boksiorcheto написа:Догкато има такива олигофренчета,като вас,които гласуват за този тъпанар - няма да имаме държава. Честито,да е жив и здрав,но дано повече НИКОГА да не бъде в политиката.
По-добре Бойко, от колкото Станишев или Дуган.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Boksiorcheto написа:Догкато има такива олигофренчета,като вас,които гласуват за този тъпанар - няма да имаме държава. Честито,да е жив и здрав,но дано повече НИКОГА да не бъде в политиката.
bufara написа:Този полуграмотен премиер трябва да се разкара с олигофренското си правителство колкото се може по-скоро, иначе тежко ни на всички.
И защо като не подкрепяме Бойко да сме антибългари, не всеки е олигофрен и овца в тази държава. И не съм нито от БСП, нито пък съм турчин, да ви изпреваря въпросите за СергейПросто Бойко ще ни затърка като държава, това да ви е ясно!
Blue_Girl написа:Boksiorcheto написа:Догкато има такива олигофренчета,като вас,които гласуват за този тъпанар - няма да имаме държава. Честито,да е жив и здрав,но дано повече НИКОГА да не бъде в политиката.
TodorT написа:bufara написа:Този полуграмотен премиер трябва да се разкара с олигофренското си правителство колкото се може по-скоро, иначе тежко ни на всички.
И защо като не подкрепяме Бойко да сме антибългари, не всеки е олигофрен и овца в тази държава. И не съм нито от БСП, нито пък съм турчин, да ви изпреваря въпросите за СергейПросто Бойко ще ни затърка като държава, това да ви е ясно!
Е ти к`во искаш от един пожарникар.Той не може да се изкаже, а ти държавата искаш да управлява.
НЕ съм от БСП, ДПС и т.н. Просто това, според мен, не е човекът, който да управлява държавата.
![]()
П.П. Честит ти ден, Бойче.
caerdydd написа:Нощо ново ! Типичните нашенски черти - злоба,завист,самосъжаление и тотална простотия.
Човека е пуснал тема за пожелания ,а не за политически мнения.Нещо което не ти е приятно не учавствай в него , никой не те кара насила. Да ама не ,тя глупоста и селенията мори цял живот. Понякога си мисля ,че голяма част от нас Българите не заслужават никаква Европа ,а Доган и Диарбекира !!!
TodorT написа:[offtopic]Blue_Girl написа:Boksiorcheto написа:Догкато има такива олигофренчета,като вас,които гласуват за този тъпанар - няма да имаме държава. Честито,да е жив и здрав,но дано повече НИКОГА да не бъде в политиката.
Пише се ДОган[/offtopic]
Бижутера написа:caerdydd написа:Нощо ново ! Типичните нашенски черти - злоба,завист,самосъжаление и тотална простотия.
Човека е пуснал тема за пожелания ,а не за политически мнения.Нещо което не ти е приятно не учавствай в него , никой не те кара насила. Да ама не ,тя глупоста и селенията мори цял живот. Понякога си мисля ,че голяма част от нас Българите не заслужават никаква Европа ,а Доган и Диарбекира !!!
ами те тия дето плюват срещу бойко са или от малцинствата или от електората на бсп...за това казвам, че който е срещу герб е антибългарин, това е най-сигурното нещо на планетата!
Един град-един отбор написа:Бижутера написа:Boksiorcheto написа:Догкато има такива олигофренчета,като вас,които гласуват за този тъпанар - няма да имаме държава. Честито,да е жив и здрав,но дано повече НИКОГА да не бъде в политиката.
колкото и да те е яд той ще мачка любимците ти от бсп, а ти ще траеш и ще търпиш![]()
![]()
нека ти е
![]()
Турчина видя, че Бойко застана зад Ботев, даде стадиона на общината, сложи жълто шалче ........ И ГО НАМРАЗИ
Нали знаеш, че който носи жълто, яде банани или лимони те го игнорират ... все пак са жълти
По темата - ЧРД на Бойко! Един от малкото истински мъже политици в България!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта