Честит Рожден Ден, БОЙКО!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Честит Рожден Ден, БОЙКО!

Мнениеот Blue_Girl » 13 юни 2010 12:01

Boksiorcheto написа:Догкато има такива олигофренчета,като вас,които гласуват за този тъпанар - няма да имаме държава. Честито,да е жив и здрав,но дано повече НИКОГА да не бъде в политиката.

По-добре Бойко, от колкото Станишев или Дуган. 8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 юни 2010 12:03

bufara написа:Този полуграмотен премиер трябва да се разкара с олигофренското си правителство колкото се може по-скоро, иначе тежко ни на всички.
И защо като не подкрепяме Бойко да сме антибългари, не всеки е олигофрен и овца в тази държава. И не съм нито от БСП, нито пък съм турчин, да ви изпреваря въпросите за Сергей :lol: Просто Бойко ще ни затърка като държава, това да ви е ясно!

Е ти к`во искаш от един пожарникар. :? Той не може да се изкаже, а ти държавата искаш да управлява. :lol: НЕ съм от БСП, ДПС и т.н. Просто това, според мен, не е човекът, който да управлява държавата. :oops:

П.П. Честит ти ден, Бойче. :)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 юни 2010 12:04

[offtopic]
Blue_Girl написа:
Boksiorcheto написа:Догкато има такива олигофренчета,като вас,които гласуват за този тъпанар - няма да имаме държава. Честито,да е жив и здрав,но дано повече НИКОГА да не бъде в политиката.

Пише се ДОган ;)[/offtopic]
Последна промяна от TodorT на 13 юни 2010 12:05, променено общо 1 път.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 13 юни 2010 12:05

Чрд Бойко.
Жив и здрав.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
caerdydd
Контакти:

Мнениеот caerdydd » 13 юни 2010 12:06

Нощо ново ! Типичните нашенски черти - злоба,завист,самосъжаление и тотална простотия.
Човека е пуснал тема за пожелания ,а не за политически мнения.Нещо което не ти е приятно не учавствай в него , никой не те кара насила. Да ама не ,тя глупоста и селенията мори цял живот. Понякога си мисля ,че голяма част от нас Българите не заслужават никаква Европа ,а Доган и Диарбекира !!!
LEVSKI forever !!!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 13 юни 2010 12:08

TodorT написа:
bufara написа:Този полуграмотен премиер трябва да се разкара с олигофренското си правителство колкото се може по-скоро, иначе тежко ни на всички.
И защо като не подкрепяме Бойко да сме антибългари, не всеки е олигофрен и овца в тази държава. И не съм нито от БСП, нито пък съм турчин, да ви изпреваря въпросите за Сергей :lol: Просто Бойко ще ни затърка като държава, това да ви е ясно!

Е ти к`во искаш от един пожарникар. :? Той не може да се изкаже, а ти държавата искаш да управлява. :lol: НЕ съм от БСП, ДПС и т.н. Просто това, според мен, не е човекът, който да управлява държавата. :oops:

П.П. Честит ти ден, Бойче. :)

А кой е човека за теб, за да управлява държавата ни?
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 юни 2010 12:08

caerdydd написа:Нощо ново ! Типичните нашенски черти - злоба,завист,самосъжаление и тотална простотия.
Човека е пуснал тема за пожелания ,а не за политически мнения.Нещо което не ти е приятно не учавствай в него , никой не те кара насила. Да ама не ,тя глупоста и селенията мори цял живот. Понякога си мисля ,че голяма част от нас Българите не заслужават никаква Европа ,а Доган и Диарбекира !!!

ами те тия дето плюват срещу бойко са или от малцинствата или от електората на бсп...за това казвам, че който е срещу герб е антибългарин, това е най-сигурното нещо на планетата! ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 13 юни 2010 12:09

TodorT написа:[offtopic]
Blue_Girl написа:

Пише се ДОган ;)[/offtopic]

[offtopic]Обърках се.
Все пак мерси за забележката.
8-)[/offtopic]
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 13 юни 2010 12:11

Бижутера написа:
caerdydd написа:Нощо ново ! Типичните нашенски черти - злоба,завист,самосъжаление и тотална простотия.

ами те тия дето плюват срещу бойко са или от малцинствата или от електората на бсп...за това казвам, че който е срещу герб е антибългарин, това е най-сигурното нещо на планетата! ;)

Ти пък кой си,че да казваш кой какъв е? Антибългарин съм бил?? Марсол прост! Гледай си сиелу София и не ме занимавай с тъпотии. Ти явно си прост колкото Бойко или може би си негов роднина.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 13 юни 2010 12:13

Един град-един отбор написа:
Бижутера написа:

колкото и да те е яд той ще мачка любимците ти от бсп, а ти ще траеш и ще търпиш 8-) 8-) 8-) нека ти е 8-) 8-)

Турчина видя, че Бойко застана зад Ботев, даде стадиона на общината, сложи жълто шалче ........ И ГО НАМРАЗИ :lol:
Нали знаеш, че който носи жълто, яде банани или лимони те го игнорират ... все пак са жълти :lol:

По темата - ЧРД на Бойко! Един от малкото истински мъже политици в България!

Не си прав. Въобще няма нищо общо футболните пристрастия,даже напротив! Важното е,че е помогнал нещо за спорта,а не на кой отбор. Въобще не слагам това,че съм от Локомотив и защото ви дал стадиона и сложил жълто - черно шалче,дай да го мразя. Тук става въпрос,че е нискоинтелектуален. А ти от кой отбор беше? Металик,Ботев?
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Върни се в “Свободна зона”