ДНК доказа, че не сме славяни, идваме от Памир
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ДНК доказа, че не сме славяни, идваме от Памир
optimistik,въобще не съм вадил думи от контекста им,а съм се постарал да се аргументирам в часта на твоите исторически еквалибристики.Не съм аз човека,който и до сега не знае войни или мирни жители са били славяните.Не аз нарекох Византийската империя,Свещенна Римска империя,не аз заселих българите преди славяните в Мизия,не съм аз човека,който удължи с близо 2 века живота на Римската империя,не съм аз човека,който изрече,а и продължава да плещи толкова глупости,без да има спирачки!Постарал съм се,даже и в последния си пост към теб копирах глупостите и извъртанията ти,за да ги сравниш с написаното от теб.Оказа се,че съм хранил напразни надежди.Спирам да те поучавам,защото все пак не съм виновен и няма да поправям пропуснатото от родителите ти,но няма да подминавам историческите ти напъни.Намеците ти за някакво извъртане от моя страна го приемам като лична обида,ГОСПОДИН ЛЪЖЕЦО,защото точно ти във всичките ти "творения" до сега демонстрираше само некомпетентност,лъжи и извъртане!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- optimistik
- Контакти:
Re: ДНК доказа, че не сме славяни, идваме от Памир
Old_death написа:optimistik,въобще не съм вадил думи от контекста им,а съм се постарал да се аргументирам в часта на твоите исторически еквалибристики.Не съм аз човека,който и до сега не знае войни или мирни жители са били славяните.Не аз нарекох Византийската империя,Свещенна Римска империя,не аз заселих българите преди славяните в Мизия,не съм аз човека,който удължи с близо 2 века живота на Римската империя,не съм аз човека,който изрече,а и продължава да плещи толкова глупости,без да има спирачки!Постарал съм се,даже и в последния си пост към теб копирах глупостите и извъртанията ти,за да ги сравниш с написаното от теб.Оказа се,че съм хранил напразни надежди.Спирам да те поучавам,защото все пак не съм виновен и няма да поправям пропуснатото от родителите ти,но няма да подминавам историческите ти напъни.Намеците ти за някакво извъртане от моя страна го приемам като лична обида,ГОСПОДИН ЛЪЖЕЦО,защото точно ти във всичките ти "творения" до сега демонстрираше само некомпетентност,лъжи и извъртане!
Извинявай,но откъде накъде месиш родителите ми и ме наричаш ЛЬЖЕЦ,след като не ме познаваш,аз се извиних за грешката си,която беше неволна.Но не виждам защо приемаш като лична обида моето мнение,което се различава от твоето,защо наричаш думите ми глупости и защо изобщо си позволяваш да ме обиждаш лично,аз не измислям факти,а ги посочвам съвсем конкретно,съответно и ги тълкувам според моето виждане,това,че мисля различно от теб,не ти дава никакво право да ме обиждаш.Аз лично нямам нужда от поученията ти нито съм ги искал,помолих те да не превръщаме форума в личен спор,но ти сега едва ли не искаш да ме поканиш да си разчистваме сметките.Аз не считам за нужно да доказвам себе си и да защитавам мнението си като избивам комплекси по форумите,но ако беше пред очите ми и повториш думите си по мой адрес и споменеш родителите ми тогава нещата ще бъдат други.ПОВТАРЯМ : ТУК САМО КАЗВАМ МНЕНИЕТО СИ И НЯМАМ НУЖДА ОТ ПОУЧАВАНЕ,ЗАЩИТА,ЛЪЖИ И ИЗВЪРТАНЕ ЗА ДА КАЖА КАКВО МИСЛЯ,НЕКА ТОВА ДА ТИ Е ЯСНО,И НЕ СЕ ДРЪЖ КАТО НЯКОЙ ФУТБОЛЕН ХУЛИГАН А КАТО ВЪЗПИТАН ЧОВЕК,КАКЪВТО ПРЕТЕНДИРАШ ЧЕ СИ.
И ТЕ МОЛЯ ПОВЕЧЕ ДА НЕ МЕ ЗАНИМАВАШ СЪС СЕБЕ СИ,БЪДИ ЗДРАВ