ДНК доказа, че не сме славяни, идваме от Памир

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ДНК доказа, че не сме славяни, идваме от Памир

Мнениеот metodito » 10 юни 2010 08:27

Какви славяни, човек? Погледни един чех или поляк и един българин. Мешали сме се, ама сме си други. Ма и за Памир не ми се вярва. По-скоро истината е някъде там... и нещата са комплексни.
Някои гадняри руснаци ни казват "татари", но не знам защо. Но то пък има доста руские, които си мислят, че кирилицата е тяхно дело...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 юни 2010 08:43

от naso на 10 Юни 2010 08:23

така или иначе всичките сме от един кюп... особено пък ние сме такъв буламач (траки, славяни, прабългари, ромеи, латини, турци, цигани), че е трудно да се каже кой какъв е...

Извади траките от тоя списък.По тия земи наистина са живели траки.но те са били изтребени или претопени от славяните доста преди Аспарух да прекоси Дунава ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 10 юни 2010 09:02

Ей разгеле.Дано обаче тези тестове бъдат вкарани в учебници по история и най-после истината да се каже.Славянския коз е карта за натиск над България от страна на Русия,псевдо тъпотии за славянско единство са задушавали и задушават България от 1878 година до ден днешен.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

bogdanov64
Контакти:

Мнениеот bogdanov64 » 10 юни 2010 09:17

Доста тъпи расъждения във форума. То на тая експедиция като и прочетеш името и ти става ясно какво ще открие. Чехите били руси? Ами сърби, хървати, словенци руси ли са. Още повече езика който говорим е славянски. Да имало е прабългари, кумани, траки/каракачани според мен/и др. и това и било ракията. Ракия около 100 грама. На която са долели 2-3 литра славянска вода.

lyubs
Контакти:

Мнениеот lyubs » 10 юни 2010 09:24

Човек не трябва да бърка днешните забрадени иранци с древните перси - нивото на културата им е било съвсем различно.

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 10 юни 2010 09:44

Не мога да разбера - защо бъркате прабългари със славяни? Когато хан Аспарух е преселвал прабългарите, към тях са се присъединили някои славянски племена, които по-късно така или иначе остават извън пределите на днешна България!

metodito написа:Някои гадняри руснаци ни казват "татари", но не знам защо. Но то пък има доста руские, които си мислят, че кирилицата е тяхно дело...

Защо? Ти да не си мислиш, че е наше дело? Солунските братя Кирил и Методий са гърци, нали го знаеш това? А нашата кирилица е модернизиран вариант на гръцката алфавита, затова и толкова букви са напълно еднакви!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

DelPierro
Контакти:

Мнениеот DelPierro » 10 юни 2010 09:46

Пичове нашите прадеди, наречени прабългари, произхождат от въпросния регион - Памир и Хиндокуш! Но те са обитавали тези земи много отдавна. Става въпрос за това, че има много теории и много различни източници. Най-радикалните (които не изключвам като истина) са, че българската цивилизация е една от най-древните, много преди китайската. Подръжниците на тази теза твърдят,че в Киатй има български градове, които са много древни, но китайците отказват да потвърдят, заради претенциите ,че те са най-древни по тези земи. Другата линия на изследване, обръща по-голямо внимание на движението и разселението на прабългарите - посока изток и запад.
След като 3-4 век вече има българска държава на териоториите на днешна Русия и Украйна, а в 7 век се създава днешната българска държава. На територията на днешна България е имало голям брой славяни. Съотношението е било 3/1 в полза на славяните. Твърди се, че по-силния ген на българите е претопил славяните, но според мен това е невъзможно. Освен това в бг историята има толкова много раси и цивилизации минавали и съществували по нашите земи, че за мен е несериозно да се твърди, че нямаме нищо общо със славяните. Произхода ни е друг, но все пак ние сме най-големия и най-стария център на славянството. За мен лично хората на балканите и източна европа са най-древни като култура, обичаи, генотип. За това радвайте се,че живеем на такова магично място и все още не сме промити калъфи като хората живеещи в т. нар. "велики сили"
П.С. Между българския и иранския език има много общи неща - някои думи са абсолютно еднакви, синтаксиса е подобен и тн. Но по-интересно е, че произхода на турския и унгарския е един и същ. При тях също има еднакви думи, фрази, ст-ра на изречението.

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Мнениеот ace_ventura » 10 юни 2010 10:24

Хора, не знам от къде точно ни идва гена, а и да не забравяме, че през наще територии кой ли не е минавал.Може би точно за това не приличаме на никой друг народ, сред нас българите има хора и с по светла кожа и с по тъмна, всякакъв цвят очи, черти на лице и т.н. Но в националната ни стратегия ясно е записано, че ако се стигне до силно застаряване на населението и липса на работна сила, държавата от която бихме приели миграции е Иран. Защото техния ген е най-близък до нашия.
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 10 юни 2010 10:30

не намерих за нужно да чета всички коментари, понеже знам, че сме славяни и този факт на подлежи на никаква дискусия от етногенетична , историческа и демографска гледна точка.пък ако някой се хване спокойно може да прочете майн кампф и да се счита за чистокръвен ариец
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
levskarov
Контакти:

Мнениеот levskarov » 10 юни 2010 10:59

Old_death на 10 Юни 2010 06:43

от naso на 10 Юни 2010 08:23

така или иначе всичките сме от един кюп... особено пък ние сме такъв буламач (траки, славяни, прабългари, ромеи, латини, турци, цигани), че е трудно да се каже кой какъв е...
Извади траките от тоя списък.По тия земи наистина са живели траки.но те са били изтребени или претопени от славяните доста преди Аспарух да прекоси Дунава

Поредното малоумно изказване на промит мозък. То си е ясно като ти гледам емблемата. А сега сериозно. Дипломиран историк и археолог съм и ще го кажа направо. Как така траките изчезват, след като Херодот ги обявява за най-многобройния народ след индийците. Изчезват в умовете на панслависти-комунисти! А иначе се радвам, че най-накрая се говори открито за тази тема, че не сме никакви славяни, а сме си българи! Колкото до това колко сме се омесили- не, ние не се омесваме, ние претопяваме етноси-авари, печенези, узи, кумани и др., а това, че славяните тук са малко говори фактът, че досега на територията на България не е открит чисто славянски некропол! Айде, и се радвам, че народът ни се събужда от този кошмар наречен славянство!

Върни се в “Свободна зона”