Радиоактивна тенджера открита пред Физическия институт!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Радиоактивна тенджера открита пред Физическия институт!
Как точно виждаш промяната на журналистическия манталитет, като то това е целенасочена политика?
tprodanov написа:Как точно виждаш промяната на журналистическия манталитет, като то това е целенасочена политика?
Значи трябва да се промени политиката,пример Дубай,разрови се там и виж как е,не всеки ден да се пише негативни неща,само за пример,начин има за всичко,друг е въпроса,защо не го правим или кой не иска да е така?!
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
След като е политика, означава, че собствениците на медии искат да е така. Затова е така, не е некадърност например..
Журналиста написал това заглавие е пълен тъпак. Какво означава радиоактивна и в същото време да няма завишени нива на радиация. Играем с ИНтер, ама що не напишат кой Интер в заглавието и още подобни драсканици
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
spartaka написа:Много ме дразнят методите на повечето журналисти в БГ,да не кажа и всички,като заглавия от сорта,а и Гонг не прави изключение,примерно: ЦСКА ще играе с Интер(и кво той е азарбайджанския такъв,какво толкова никаква разлика),ама то хората вече им свикнаха,ама е много тъпо,само рейтинги са им в главата и само отрицателни новини и пак за рейтинги,трябва да се промени манталитета на журналистите като цяло.
Това е в онсовата на журналистиката брат,,,... Няма как- аз уча в журналистически факултет и они учат на това- за да се чете една статия точно това е подхода

tprodanov написа:След като е политика, означава, че собствениците на медии искат да е така. Затова е така, не е некадърност например..
Абсолютно точно! В бранша съм така да се каже и знам за какво иде реч... Важното е да се чете- а се четат предимно пошли глупости, гони се рейтинг, броячи и т.н- от което идват и реклами- съотвенто и парите в медиите...
Който говори за промяна- не е наясно- това няма как да се случи- журналистиката по цял свят е така...
Открай време...