Съществен ли е приносът и за усъвършенствуване на таланта на децата на България!?
Дори и да бе посредствен футболист/какъвто не е и никога не е бил според мен/,дали с тази си дейност Бербатов прави много повече от плеядата национали за развитието на българският спорт?
Фондация "Димитър Бербатов"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Фондация "Димитър Бербатов"
Не съм много добре запознат колко голям е приносът на тази фондация за развитие на младите таланти, но поздравявам Бербатов, че се занимава с подобна дейност. Участието в подобни каузи няма нищо общо с това дали си голям футболист или не.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Свалям му шапка на Бербатов за това което прави за децата! Освен голям футболист е и голям човек!
Всички големи футболисти имат такива фондации. Под "големи" разбирайте с големи заплати. Всичко това е PR акция. Използват ги само като рекламни лица на фондациите(а и самите футболисти трупат рейтинг) реално те не си дават пари от джоба. Все пак нали отделят лично време, но това в западна европа е като неписан закон, че известни футболисти участват в такива фондации.
- unist_gp
- Контакти:
Аз съм работил с тази фондация и мога само поздравя г-жа Ходжева и Митко индиректно за работата и истинската солидарност. Момчето дава не малко средства и още по малко се оплаква от това. Това че някой не е чувал, само ще му кажа,че по-добре е да не опира до подобна помощ...
Не пропускам възможността и да спомена,че точно на обратния принцип е Емил Данчев, в който няма нищо човешко.
Не пропускам възможността и да спомена,че точно на обратния принцип е Емил Данчев, в който няма нищо човешко.
unist_gp написа: ...само ще му кажа,че по-добре е да не опира до подобна помощ...
Защо ? Нали това е помощ за талантливите деца

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- unist_gp
- Контакти:
Tommi написа:unist_gp написа: ...само ще му кажа,че по-добре е да не опира до подобна помощ...
Защо ? Нали това е помощ за талантливите деца
Ами по-добре нека има някой близък човек до въпросните талантливи деца, който да им помогне. Не да се молят на непознати. И аз имах впредвид неприятни поводи, при които се изисква помощ....