Видяхте ли гафа на финала на Евровизия,на песен #2-Испания??

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Трън
Контакти:

Re: Видяхте ли гафа на финала на Евровизия,на песен #2-Испания??

Мнениеот Трън » 30 май 2010 11:53

maldin1 написа:
metodito написа:Турция може да не е европейска, но е "европейска" в оня смисъл, че с кинти и марсианците като дойдат ще станат европейци. И ти ли искаш да си "европеец?"

Турците са ни комшии и на тях им пука повече, отколкото на един мазен французин, 'дето ни смята за утрепките на "Европа". ..ООД!
П.с. А ти собствено какъв си по народност понеже виждам си написал "Turkey is not Europe!"
Наци-чуждопоклонник? Е, такова животно нема!

Само не разбрах защитаваш тия ***** турците ли ?

Аз ги защитавам, нещо против да имаш?
С твойто елементарно мислене сигурно тбява да мразиш:
- турците заради 500 години
- гърците заради "византийско робство"
- сърби, румънци заради междусъюцническите войни
- англичани, французи заради многото пъти когато са ни прецаквали, включително сан стефанския договор
- руснаците заради периода след 1944 година
- американците заради бомбандировките над София втората световна война

Я да видя, дали остана някой, който да не е за мразене?
Аз лично бих защитавал всеки достоен човек, независимо дали е турчин или патагонец. А който иска да живее в миналото и да се гърчи от омраза, много му здраве.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 30 май 2010 12:02

Трън написа:Аз ги защитавам, нещо против да имаш?
С твойто елементарно мислене сигурно тбява да мразиш:
- турците заради 500 години
- гърците заради "византийско робство"
- сърби, румънци заради междусъюцническите войни
- англичани, французи заради многото пъти когато са ни прецаквали, включително сан стефанския договор
- руснаците заради периода след 1944 година
- американците заради бомбандировките над София втората световна война

Я да видя, дали остана някой, който да не е за мразене?
Аз лично бих защитавал всеки достоен човек, независимо дали е турчин или патагонец. А който иска да живее в миналото и да се гърчи от омраза, много му здраве.

Ти май не правиш разлика между геноцид,робство,политика,нормална война и т.н. ? На такъв човек с толкова плоско мислене какво мога да му кажа ? И май не си гледал репортажите на СКАТ,вярно някой ще кажат еди каква медия са,но те излъчваха реални кадри,а не само коментари от които хората могат да добият представа за случващото се.И да и аз не съм против всички турци,но съм против тези,които се мислят за "турци" и не признават родината в която са се родили и не знаят официалният език.А за пропагандата на ДеПиСе-то няма какво да говорим.
П.с. На теб май ти е доста яко бусовете с рязаните за 1 ден на 4 години да ти определят живота на теб,този който живее и си плаща данъците в България,а ?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 30 май 2010 12:43

Moжете ли да напишете вота на българите какъв е бил?
Изображение Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 май 2010 12:47

Не защитавам никой, ама в Истанбул в някой магазин като разберат, че си българин най-вероятно да те посрещнат с усмивка и "Комшо!", докато в Брюксел сигурно няма да те изпуснат от поглед , за да не откраднеш нещо. Хората са най-различни. Не може така да бъдат класифицирани под общ знаменател. А османлиите не са турците днес. Ако преди облика на Турция е определян от Анадола, то днес поне се стараят да не е така. Не са ми любимци, ни най-малко. Не харесвам Турция в качеството и на бивша империя. Съвременна Турция има голям грях срещу арменците. В една мюсюлманска държава, критиката към Бог се наказва. Върховният глава като негов пратеник т.е. е неприкосновен и с това и решенията му. И заради това да се правят заключения с размах, просто ей-така не бива. Сложно е.
maldin1, ДПС се грижат за турците толкова, колкото българската държава я е еня за българите. Крадат и дебелеят! Само това правят. А хората обичат да вярват и да се заблуждават, но е странно, че мюсюлманите както казах при тях нито управниците, нито религията си избираш, ама ние защо аджиба го правим и ние така?
Последна промяна от metodito на 30 май 2010 12:53, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 30 май 2010 12:49

Турция не е европейска и не трябва да участва .. Не е тайна обаче,че песента им беше най-добрата от всички .. Като цяло тая Евровизия беше пълна гавра .. Най-слабата песен победител на тая квичаща германка в последните 10-12 години .. :oops:
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 30 май 2010 13:30

metodito написа:maldin1, ДПС се грижат за турците толкова, колкото българската държава я е еня за българите. Крадат и дебелеят! Само това правят. А хората обичат да вярват и да се заблуждават, но е странно, че мюсюлманите както казах при тях нито управниците, нито религията си избираш, ама ние защо аджиба го правим и ние така?
Аз също съм на това мнение,че ги манипулират единствено и с цел като им кажат гласувайте за нас те да го правят без никакви въпроси и възражения.Това пък е още по-дразнещо в случая.И по-този начин им се насажда омраза.Ами имаше няколко случая с изнасяне на речи на турски език на предизборни кампании,това какво е ? Ами турските депутати,които посетиха няколко такива събирания? Каква им е работата тук,още по-малко с ДПС.И да прав си за Истанбул там хората са малко от малко цивилизовани,но Турция не е Истанбул,а повярвай ми оттатък Истанбул хората живеят в 18 век...(разбира се някъде може да има малки изключения,като големи градове и курортни селища)
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 30 май 2010 14:47

Как гласува България? По колко точки и на кого ги дадохме?
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 30 май 2010 17:48

12 na azerite,10 na turciq i 8 na armenia,izwinqwam se za latinicata ..
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Върни се в “Свободна зона”