С уникално постижение се гордее английският фен Робин Дерек Елстън.
Запалянкото изгледа снощи своя мач № 1545, който се падна на “Уембли”.
Падна се финалът за влизане във втория ешелон на английския футбол “Суиндън” - “Милуол” (0:1). Елстън пази всички билети от двубоите, които е посещавал.
Пред повече от 80 хиляди зрители “Милуол”, славещ се с най-лудите фенове на Острова, се качи едно ниво нагоре в йерархията на английския футбол.
Освен него в Чемпиъншип от новия сезон ще играят още славните някога “Норич” и “Лийдс”.(Труд)
Уникален запалянко!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Уникален запалянко!
Ето това е истински фен !
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Футболът за него е ИСТИНСКИ начин на живот ! 

ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
- storm
- Контакти:
Пича му е кеф да си ходи на мачове .И аз искам някой ден да поставя такъв рекорд ама надали 

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Браво ! И аз си пазя билетите,но бройката добливажа едва сто,но предвид годинките ми,може и да му бия рекорда...след 30 години 

Има възможност човека,ходи.Поздравления за което!Иначе и аз искам като него,но броят на мачовете ми не надвишава 200 и то не поредни..
ZARAA написа:Има възможност човека,ходи.Поздравления за което!Иначе и аз искам като него,но броят на мачовете ми не надвишава 200 и то не поредни..
И при мен е така. И то почти всички са само на Черно Море. А ако имахме пътища и удобни транспортни средства като на запад, щеше да е удоволствие да пътуваш за гостувания. Не да се клатиш 7 часа във влака до София.